Mine sisu juurde

Kasutaja:Triibutihane/liivakast

Allikas: Vikipeedia

Veevalaja on Lääne astroloogia 12 peamisest sodiaagimärgist 11. märk. Veevalaja tähtkuju kujutis onkaks üksteise all olevat lainetust. Veevalaja elemendiks on õhk ja omadus fikseeritud. Veevalaja tähtkuju periood kestab umbes 20.jaanuarist kuni 18.veebruarini. Veevalaja valitsevaks taevakehaks on Saturn ja Uraan. Veevalaja värvid on helesinine ja hõbedane ning õnnenumbrid 4, 7, 11, 22, 29.

Iseloomustus

[muuda | muuda lähteteksti]

Veevalaja sodiaagimärgist inimesed võivad tunduda ujedad ning vaiksed, aga neid tundma õppides võib selguda, et nad on hoopis energilised ja iseäralikud. Veevalajad on väga intelligentsed inimesed, kellele meeldib teisi aidata. Nad on suurepärased psühholoogid kuna suudavad alati näha mõlema osapoole vaatepunkti.. Veevalajale meeldib tihtipeale olla tähelepanu keskpunktis ja nad ei varja seda. Nad kasutavad selle saavutamiseks tihtipeale võtteid nagu omapärased ja erksad rõivad, autod, aksessuaarid jne. Kui aga veevalajat ignoreerida võivad nad solvuda ja endasse tõmbuda. Kuigi nad on väga kiired kohanejad ja neile meeldib suhelda, siis on nad ühtlasi ka inimesed kes vajavad aega, et puhata ja omaette olla. Selle tähtkuju esindajad on väga ambitsioonikad ja valmis avastama maailma.

Hea suhtlusoskus, intellektuaalsus , tasakaalukus, hea kujutlusvõime ja loovus.

Liigne tundlikus, emotsionaalselt kättesaamatud, vahel vastutustunetud.

Sobivus teiste tähtkujudega

[muuda | muuda lähteteksti]

Kõige paremini : Lõvi, ambur Hästi : Jäär, kaalud, kaksikud

Veevalajale sobivad ametid, kus nad saavad iseennast või inimkonda arendada ja parandada. Näiteks: õpetaja, vabatahtlik töö, teadlane.