Kasutaja:Kaarel Vaidla (WM EE)/liivakast

Allikas: Vikipeedia
Ideepank ootab häid mõtteid eestikeelsete vikiprojektide täiendamiseks ja arendamiseks!

Ideepank on koht, mis koondab mõtteid ja ideid, mis on seotud eestikeelsete vikiprojektide täiendamise ja arendamisega, nende võimalike seoste loomisega nii rahvusvaheliste kui ka muukeelsete vikiprojektidega ning erisuguste partnerluste ja koostööprojektide algatamise ning käigushoidmisega.

Ideepanga peamiseks eesmärgiks on ideede kogumine ja ideega seotud arutelude pidamine ning koondamine ühes Vikipeedias hõlpsasti leitavas paigas.

Ideepank võiks koondada häid mõtteid, mida oleks võimalik teostada nii eestikeelse Vikipeedia toimekal kogukonnal endal, aga ka seesuguseid, mille teostamisse võiks kaasata erisuguseid kohalikke ja rahvusvahelisi institutsioone ning organisatsioone. Muuhulgas võiks olla Vikipeedias olev ideepank paigaks, millest ammutab inspiratsiooni Mittetulundusühing Wikimedia Eesti, mille eesmärgiks on vabade teadmiste ja vaba kultuuri edendamine Eestis, sh eestikeelsete vikiprojektide toetamine.

Ideepanka on oodatud näitaks ideed, mis puudutavad

  1. vikiprojektide sisulist külge, sh üldist toimetuskorraldust, võimalikke roboteid, artiklivõistlusi, mida võiks korraldada, koostööd teiste vikiprojektidega, aga organisatsioonidega, mis saaksid tuua vikiprojektidesse nii meedia- kui ka tekstimaterjali;
  2. vikiprojektide välist külge, sh erisuguseid üritusi, mida võiks vikiprojektidega seoses korraldada, võimalikke vikiprojektide tutvustamise meetmeid ja kanaleid jne.
Lisa idee!