Mine sisu juurde

Kasutaja:John W. Booth/liivakast

Allikas: Vikipeedia

Erinevad viisid kuidas oma elektroonilisi seadmeid parandada

tasuta rami võte

[muuda | muuda lähteteksti]

Kui teile tundub, et teie arvuti on liiga aeglane siis pole vaja enam muretseda, vaid laadige alla tasuta rami siit. Kui see ka ei tööta siis peate oma arvutile natuke tõsisemaid parandusi tegema.

täispiima võte

[muuda | muuda lähteteksti]
Isiklikult soovitaksin teil enda arvutila natuke piima(peab olema täispiim) peale kallata, see aktiveerib "overclockimise"[1] oma 3,8%-4,2% rasvaprotsendi sisaldusega.[2] Olge kindlad, et piim läheks ikka arvutikasti sisse mitte arvuti kasti peale muidu see fix EI TÖÖTA. Seda sama täispiima trikki saab ka kasutada oma kodu ruuteril, aga mitte telekal ega raadiol. Raadiol töötab ainult siis kui kuulate sama aeg kui piima kallate 'Raadio Elmarit'.

deodorandi võte

[muuda | muuda lähteteksti]

Kui teie elektrooniline seade hakkab kärsu haisu moodi lõhnama siis alguses võtke kaas ära oma seadmelt ja määrike või laske natuke deodoranti oma seadmele, umbes ühe väikse kartuli suurusest tükist peaks piisama, et kärsa haisu ära hoida 24h.

haamri võte

[muuda | muuda lähteteksti]

Kui mitte üksi võte ülevalt ei aidanud teil oma seadet parandada siis kasutage seda universaalset võted mis peaks töötama igal seadmel mis on inimkonnale teada. Alustuseks võtke oma seade ettevaatlikult seinast välja ja pange seade köögilauale. Ettevaatlikult võtke haamer ja lööge täpselt seadme keskele üks hea auk. Kui see ka ei tööta siis minge oma piimase, deodarndi tükilise ja augulise seadmega päris tehniku juurde mitte wikipeediasse.