Kasutaja:Decode

Allikas: Vikipeedia
Vesiroosvisioonilt uues koosseisus
Vesiroosvisioonilt uues koosseisus

== DECODE ==



Vennad Meinartid liitusid Decodega[muuda | muuda lähteteksti]

2009nda aasta alguses nägu näidanud bänd Decode (Annika Pihlak-vokaal; Erki Jansen-kitarr; Taago Piisang-basskitarr; Kalmer Kade-trummid) on asunud uude aastakümnesse uute tuultega. Nii mõndagi korda saatnud ja ka paljudele silma jäänud perspektiiviga bänd asus katsetama erinevaid asju, et arendada oma muusikat veelgi põnevamaks ja paremaks. Proovisime erinevaid asju ka ennem ning saime nendest julgust proovida mida julgemat, kui lihtsalt rütmikitarri lisamine muusikasse. Sellest kogemusest saime lisajulgust proovida veel ekstreemsemaid lahendusi ja oma trummarikoha loovutas Kalmer ära Rainer Meinartile, et siis tõsisemalt tegelema hakata telgitagustes. Tänu Rainerile tekkis bändile korralik vundament ning need proovid, mis on tänaseks koos temaga olnud, on olnud ainult produktiivsed ja innustavad. Raineri kaudu tutvusime tema venna Rasmus Meinartiga, kellele meil oli au pakkuda bassisti kohta, et seejärel endine bassimees Taago saaks minna oma põhi-instrumendi ehk klahvpillide juurde. Praegu käivad tõsised tööd kõigi nende uute ideede ja mõtete sobitamisega praegusesse loomingusse ja ka ideid on juba uue materjali kohta olemas. Prooviruumis on täna väga põnev, uued soundid kõlavad kõrvu lukustavalt meeldivalt, ning käib tõsine töö materjali valmimiseks selleaastasteks kontsertiteks. Maha me täna midagi ei hõika, kuna ettevalmistuprotsess on töö järgus ning tööd on veel teha kõvasti. Kuid ei kahtle selles, et juba kevadel näeb meid lavalaudadel ning seda paremana, kui ei kunagi varem. Olge valvsad ja hoidke ennast asjaga kursis, selleks liituge meiega Facebookis, meid kuulata on võimalus Myspacest.

Bändist Decode[muuda | muuda lähteteksti]

Ansambel Decode idee sai alguse kahest noormehest, kes algklassides plaanisid juba bändi tegema hakata. Aastaid hiljem siis rohkemal või vähemal määral muusikaga tegeledes otsustasid Erki kitarril ja Kalmer trummidel oma plaanid teoks teha.

Esialgsed proovid olid ainult instrumentaalid, kuid samaaegselt otsisime ka lauljat. 2008 aasta septembris läbi erinevate portaalide leidsime hea välimuse, suurepärase lauluoskuse ja kuldse südamega Annika. Tema musikaalsus ning energilisus on kadestusväärsed mis täidavad meie prooviruumi.

Mingi aja koos tegutsenud ja tarkust kogunud, liitus meiega basskitarrist Taago, kes koos meiega prooviruumis aega veedab ja täidab ruumi basskitarri erinevate saundidega.

Tasa ja targu alustades, leidsime ennast spurtimas erinevatel võistlustel mille raames sai lindistatud esimene demolugu „Feel“ mis, kvalifitseerus ka Delfi noortebänd 2009 eelvooru. Samaaegselt võtsime ka osa Rapla noortebändide üritusest „Vesiroosvisioon“ kust tulime tagasi tulemusega „parim vokalist“. Delfi noortebänd 2009 tulemuseks sai meile Õllesummer 2009 esinemine Heinekeni laval. Tihtilugu leiab meid ka Tapperist kolmapäeviti akustilist kava esitamas sellenimelise ürituse raames.

Tulevikuplaanidest kindlasti kuulete lähiajal ning praegusel ajal me otsime häid võimalusi arenemiseks, just tänu oma lühikesele elueale ning ka võimekusele ennast tõestada selle aja jooksul, loodame edu just oma muusika etendamisel avalikkusele.



Avalikult[muuda | muuda lähteteksti]

2009

19. feb. - Club Hollywood "Delfi Noortebänd 2009 Poolfinaal"

28. feb. - Rapla Kultuurimaja "Vesiroosvisioon 2009"

18. mär. - Tapper "Akustika"

02. apr. - Rock Cafe "Delfi Noortebänd 2009 Finaal"

30. mai. - Keila Linnapäevad

05. jun. - Keila noortekeskus

20. jun. - Saku suve suursõit

22. jun. - Paldiski linna jaanipäev

08. jul. - Õllesummer "heinekeni lava"

12. jul. - Lelle Alternatiiv 2009 - laval ainult naisvokaalidega bändid

18. jul. - Dirty Rock Show @ Rockiklubi Tapper

24. aug. - Uue jalgpalli staadioni avamine Keilas tanki mägedes

01. sept. - Tarkusepäev Tartus

22. okt. - Saue Gümnsaaiumis bändide konsert

23. okt. - Rock Cafes Bedwetters, Traffic ja Decode

27. nov. - Vanamõisa kultuurimajas "noortekas"

2010

20. veb. - MealtMashup Rokiklubis "Puhas Kuld" - Mushy, Decode, Still Haunts Me

27. veb. - Neljateistkümnes Vesiroosivisioon

20. märts - RockNRolla Naiste Spetziaal @ rokiklubi Tapper

27. märts - Linna Pea Rock 2010 Raplas

01. mai - Proovika konsert @ telliskivi proovikas

02. mai - X-GATE kevadlaat 2010

22. mai - Keila noortekeskuse hoovikonsert

29. mai - Keila linna päevad


Meedias[muuda | muuda lähteteksti]

Myspace

Orkut

Muusik.eu

Delfi

Noortebänd 2009 @ Delfi

Sellaband

Laiv.ee


Kontakt[muuda | muuda lähteteksti]

Kalmer Kade

kalmer.kade@gmail.com

decode.est@hot.ee

+372 52 980 28