Kasutaja:BOTijo

Allikas: Vikipeedia
This user account is a bot operated by emijrp from English Wikipedia. It updates (see edits) some lists, rankings and statistics pages:

Note: Users who don't wish to be on these lists are welcome to replace their name with "[Placeholder]" and add themselves to this anonymizing list for future versions.

This bot edits at a very low rate (only a few edits per day), and only user subpages. If a flag is required for this, I will request it. Please, notice me, thanks : ).
Flag has been granted in the largest Wikimedia projects

This bot runs on the Wikimedia Toolserver.
Administrators: If this bot needs to be blocked due to a malfunction, please remember to disable autoblocks so that other Toolserver bots are not affected.
See kasutaja on robot, mille omanik on Kasutaja:Emijrp hispaania vikipeedias. Ta värskendab (vt kaastööd) mõningaid loendeid, reitinguid ja statistikalehekülgi:

Märkus. Kasutajad, kes ei soovi oma nime nendes loendites näha, võivad esitada vastava taotluse ja järgmistes versioonides kuvatakse nende nime asemel sõna [Placeholder]. Need kasutajad peavad oma nime kirja panema järgmisse loendisse.

See robot teeb väga vähe muudatusi, üksnes mõne päevas, ja ainult oma alamlehekülgedel. Kui selle jaoks on vaja eraldi staatust, siis ma taotlen seda. Palun teatage sellest mulle, tänan :)
Kasutaja BOTijo kõigis Wikimedia projektides

See robot kasutab Wikimedia Toolserverit.
Administraatoritele: kui see robot on vaja blokeerida, palun mitte kasutada automaatset blokeerimist, et see ei mõjutaks teiste Toolserveri robotite tööd.

This user is a bot. It won't understand you. Comments to es:User talk:Emijrp. Thanks.

This bot is executed from meta:Toolserver, so, if it is necessary, block it by nick. Other users can use the same IP address.