Mine sisu juurde

Kasutaja:Aastaisa.ee

Allikas: Vikipeedia

Konkurss PÄRNUMAA AASTA ISA 2022

MIS

Eesti Reservohvitseride Kogu (EROK) koostöös Pärnumaa Omavalitsuste Liidu (POL) ja Pärnu linnaga soovib korraldada sel sügisel konkursi Pärnumaa aasta ISA leidmiseks Pärnumaal kohaliku elu edendamisse panustanud tublimate isade hulgast. Seda tublide meeste märkamiseks, kodanikuühiskonna tugevdamiseks ja tasakaalustamiseks.

MIKS

Pärnumaa aasta ISA konkursiga soovime juhtida nii tähelepanu vanemlikele väärtustele ja kui ka märgata ning tunnustada igapäevaselt meie kõrval tegutsevaid tublisid isasid, kes leiavad aega ühtemoodi panustada oma lastesse kui ka kogukonda.

Konkursi käigus selgitatakse välja tublimad Pärnumaa isad, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks last ning kellel on oma kogukonnas eduka tegutsemise kõrvalt jagunud aega samavõrra tähelepanu, hoolt ja armastust oma perele. Vajalik on kandidaadi kirjalik nõusolek.

MILLAL

Konkurss kuulutatakse välja 1.septembril 2022,  Pärnumaa aasta ISA kandidaate saab esitada kuni 30.septembrini. Selle aasta märksõna on turvalisus see tähendab, et käesoleval aastal soovime rohkem tähelepanu pöörata neile isadele, kes on moel või teisel lisaks heaks isaks olemisele panustanud oma kogukonna siseturvalisusesse, kas läbi oma töö või vabatahtliku tegutsemise kogukonnas (naabrivalve, ohutusalane tegevus, abipolitseis jm kaasa löömine jms).