Isère'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Isère'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Bourgoin-Jallieu, Chamrousse, Échirolles, Grenoble ja Saint-Martin-d'Hères on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Grenoble[muuda | muuda lähteteksti]

Allevard'i kanton

  1. Allevard 38 006
  2. La Chapelle-du-Bard 38 078
  3. La Ferrière 38 163
  4. Le Moutaret 38 268
  5. Pinsot 38 306
  6. Saint-Pierre-d'Allevard 38 439

Le Bourg-d'Oisans'i kanton

  1. Allemond 38 005
  2. Auris 38 020
  3. Besse 38 040
  4. Le Bourg-d'Oisans 38 052
  5. Clavans-en-Haut-Oisans 38 112
  6. Le Freney-d'Oisans 38 173
  7. La Garde 38 177
  8. Huez 38 191
  9. Livet-et-Gavet 38 212
  10. Mizoën 38 237
  11. Mont-de-Lans 38 253
  12. Ornon 38 285
  13. Oulles 38 286
  14. Oz 38 289
  15. Saint-Christophe-en-Oisans 38 375
  16. Vaujany 38 527
  17. Vénosc 38 534
  18. Villard-Notre-Dame 38 549
  19. Villard-Reculas 38 550
  20. Villard-Reymond 38 551

Clelles'i kanton

  1. Chichilianne 38 103
  2. Clelles 38 113
  3. Lalley 38 204
  4. Le Monestier-du-Percy 38 243
  5. Percy 38 301
  6. Saint-Martin-de-Clelles 38 419
  7. Saint-Maurice-en-Trièves 38 424
  8. Saint-Michel-les-Portes 38 429

Corps'i kanton

  1. Ambel 38 008
  2. Beaufin 38 031
  3. Corps 38 128
  4. Les Côtes-de-Corps 38 132
  5. Monestier-d'Ambel 38 241
  6. Pellafol 38 299
  7. Quet-en-Beaumont 38 329
  8. Sainte-Luce 38 414
  9. Saint-Laurent-en-Beaumont 38 413
  10. Saint-Michel-en-Beaumont 38 428
  11. Saint-Pierre-de-Méaroz 38 444
  12. La Salette-Fallavaux 38 469
  13. La Salle-en-Beaumont 38 470

Domène'i kanton

  1. Chamrousse 38 567
  2. La Combe-de-Lancey 38 120
  3. Domène 38 150
  4. Laval 38 206
  5. Murianette 38 271
  6. Revel 38 334
  7. Sainte-Agnès 38 350
  8. Saint-Jean-le-Vieux 38 404
  9. Saint-Martin-d'Uriage 38 422
  10. Saint-Mury-Monteymond 38 430
  11. Le Versoud 38 538
  12. Villard-Bonnot 38 547

Échirolles-Ida kanton

  1. Bresson 38 057
  2. Échirolles 38 151

Échirolles-Lääne kanton

  1. Échirolles 38 151

Eybens'i kanton

  1. Eybens 38 158
  2. Gières 38 179
  3. Herbeys 38 188
  4. Poisat 38 309
  5. Venon 38 533

Fontaine-Sassenage'i kanton (keskus Fontaine)

  1. Fontaine 38 169
  2. Noyarey 38 281
  3. Sassenage 38 474
  4. Veurey-Voroize 38 540

Fontaine-Seyssinet' kanton (keskus Fontaine)

  1. Fontaine 38 169
  2. Seyssinet-Pariset 38 485
  3. Seyssins 38 486

Goncelini kanton

  1. Les Adrets 38 002
  2. Le Champ-près-Froges 38 070
  3. Le Cheylas 38 100
  4. Froges 38 175
  5. Goncelin 38 181
  6. Hurtières 38 192
  7. Morêtel-de-Mailles 38 262
  8. La Pierre 38 303
  9. Pontcharra 38 314
  10. Saint-Maximin 38 426
  11. Tencin 38 501
  12. Theys 38 504

Grenoble 1. kanton

  1. Grenoble 38 185

Grenoble 2. kanton

  1. Grenoble 38 185

Grenoble 3. kanton

  1. Grenoble 38 185

Grenoble 4. kanton

  1. Grenoble 38 185

Grenoble 5. kanton

  1. Grenoble 38 185

Grenoble 6. kanton

  1. Grenoble 38 185

Mens'i kanton

  1. Cordéac 38 125
  2. Cornillon-en-Trièves 38 127
  3. Lavars 38 208
  4. Mens 38 226
  5. Prébois 38 321
  6. Saint-Baudille-et-Pipet 38 366
  7. Saint-Jean-d'Hérans 38 403
  8. Saint-Sébastien 38 456
  9. Tréminis 38 514

Meylani kanton

  1. Corenc 38 126
  2. Meylan 38 229
  3. Le Sappey-en-Chartreuse 38 471
  4. La Tronche 38 516

Monestier-de-Clermonti kanton

  1. Avignonet 38 023
  2. Château-Bernard 38 090
  3. Gresse-en-Vercors 38 186
  4. Miribel-Lanchâtre 38 235
  5. Monestier-de-Clermont 38 242
  6. Roissard 38 342
  7. Saint-Andéol 38 355
  8. Saint-Guillaume 38 391
  9. Saint-Martin-de-la-Cluze 38 115
  10. Saint-Paul-lès-Monestier 38 438
  11. Sinard 38 492
  12. Treffort 38 513

La Mure'i kanton

  1. Cholonge 38 106
  2. Cognet 38 116
  3. Marcieu 38 217
  4. Mayres-Savel 38 224
  5. Monteynard 38 254
  6. La Motte-d'Aveillans 38 265
  7. La Motte-Saint-Martin 38 266
  8. La Mure 38 269
  9. Nantes-en-Ratier 38 273
  10. Notre-Dame-de-Vaulx 38 280
  11. Pierre-Châtel 38 304
  12. Ponsonnas 38 313
  13. Prunières 38 326
  14. Saint-Arey 38 361
  15. Saint-Honoré 38 396
  16. Saint-Théoffrey 38 462
  17. Sousville 38 497
  18. Susville 38 499
  19. Villard-Saint-Christophe 38 552

Pont-en-Royans'i kanton

  1. Auberives-en-Royans 38 018
  2. Beauvoir-en-Royans 38 036
  3. Châtelus 38 092
  4. Choranche 38 108
  5. Izeron 38 195
  6. Pont-en-Royans 38 319
  7. Presles 38 322
  8. Rencurel 38 333
  9. Saint-André-en-Royans 38 356
  10. Saint-Just-de-Claix 38 409
  11. Saint-Pierre-de-Chérennes 38 443
  12. Saint-Romans 38 453

Rives' kanton

  1. Beaucroissant 38 030
  2. Charnècles 38 084
  3. Izeaux 38 194
  4. Moirans 38 239
  5. La Murette 38 270
  6. Réaumont 38 331
  7. Renage 38 332
  8. Rives 38 337
  9. Saint-Blaise-du-Buis 38 368
  10. Saint-Cassien 38 373
  11. Saint-Jean-de-Moirans 38 400
  12. Vourey 38 566

Royboni kanton

  1. Beaufort 38 032
  2. Châtenay 38 093
  3. Lentiol 38 209
  4. Marcilloles 38 218
  5. Marcollin 38 219
  6. Marnans 38 221
  7. Montfalcon 38 255
  8. Roybon 38 347
  9. Saint-Clair-sur-Galaure 38 379
  10. Thodure 38 505
  11. Viriville 38 561

Saint-Égrève'i kanton

  1. Fontanil-Cornillon 38 170
  2. Mont-Saint-Martin 38 258
  3. Proveysieux 38 325
  4. Quaix-en-Chartreuse 38 328
  5. Saint-Égrève 38 382
  6. Saint-Martin-le-Vinoux 38 423
  7. Sarcenas 38 472

Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs'i kanton

  1. Bressieux 38 056
  2. Brézins 38 058
  3. Brion 38 060
  4. La Forteresse 38 171
  5. La Frette 38 174
  6. Plan 38 308
  7. Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs 38 384
  8. Saint-Geoirs 38 387
  9. Saint-Michel-de-Saint-Geoirs 38 427
  10. Saint-Pierre-de-Bressieux 38 440
  11. Saint-Siméon-de-Bressieux 38 457
  12. Sillans 38 490

Saint-Ismier' kanton

  1. Bernin 38 039
  2. Biviers 38 045
  3. Montbonnot-Saint-Martin 38 249
  4. Saint-Ismier 38 397
  5. Saint-Nazaire-les-Eymes 38 431

Saint-Laurent-du-Ponti kanton

  1. Entre-deux-Guiers 38 155
  2. Miribel-les-Échelles 38 236
  3. Saint-Christophe-sur-Guiers 38 376
  4. Saint-Joseph-de-Rivière 38 405
  5. Saint-Laurent-du-Pont 38 412
  6. Saint-Pierre-de-Chartreuse 38 442
  7. Saint-Pierre-d'Entremont 38 446

Saint-Marcellini kanton

  1. Beaulieu 38 033
  2. Bessins 38 041
  3. Chatte 38 095
  4. Chevrières 38 099
  5. Dionay 38 145
  6. Montagne 38 245
  7. Murinais 38 272
  8. Saint-Antoine-l'Abbaye 38 359
  9. Saint-Appolinard 38 360
  10. Saint-Bonnet-de-Chavagne 38 370
  11. Saint-Hilaire-du-Rosier 38 394
  12. Saint-Lattier 38 410
  13. Saint-Marcellin 38 416
  14. Saint-Sauveur 38 454
  15. Saint-Vérand 38 463
  16. La Sône 38 495
  17. Têche 38 500

Saint-Martin-d'Hères-Lõuna kanton

  1. Saint-Martin-d'Hères 38 421

Saint-Martin-d'Hères-Põhja kanton

  1. Saint-Martin-d'Hères 38 421

Le Touvet' kanton

  1. Barraux 38 027
  2. La Buissière 38 062
  3. Chapareillan 38 075
  4. Crolles 38 140
  5. La Flachère 38 166
  6. Lumbin 38 214
  7. Saint-Bernard 38 367
  8. Sainte-Marie-d'Alloix 38 417
  9. Sainte-Marie-du-Mont 38 418
  10. Saint-Hilaire 38 395
  11. Saint-Pancrasse 38 435
  12. Saint-Vincent-de-Mercuze 38 466
  13. La Terrasse 38 503
  14. Le Touvet 38 511

Tullins'i kanton

  1. Cras 38 137
  2. Montaud 38 248
  3. Morette 38 263
  4. Poliénas 38 310
  5. Quincieu 38 330
  6. La Rivière 38 338
  7. Saint-Paul-d'Izeaux 38 437
  8. Saint-Quentin-sur-Isère 38 450
  9. Tullins 38 517
  10. Vatilieu 38 526

Valbonnais' kanton

  1. Chantelouve 38 073
  2. Entraigues 38 154
  3. Lavaldens 38 207
  4. La Morte 38 264
  5. Oris-en-Rattier 38 283
  6. Le Périer 38 302
  7. Siévoz 38 489
  8. Valbonnais 38 518
  9. La Valette 38 521
  10. Valjouffrey 38 522

Vifi kanton

  1. Claix 38 111
  2. Le Gua 38 187
  3. Le Pont-de-Claix 38 317
  4. Saint-Paul-de-Varces 38 436
  5. Varces-Allières-et-Risset 38 524
  6. Vif 38 545

Villard-de-Lansi kanton

  1. Autrans 38 021
  2. Corrençon-en-Vercors 38 129
  3. Engins 38 153
  4. Lans-en-Vercors 38 205
  5. Méaudre 38 225
  6. Saint-Nizier-du-Moucherotte 38 433
  7. Villard-de-Lans 38 548

Vinay' kanton

  1. L'Albenc 38 004
  2. Chantesse 38 074
  3. Chasselay 38 086
  4. Cognin-les-Gorges 38 117
  5. Malleval-en-Vercors 38 216
  6. Notre-Dame-de-l'Osier 38 278
  7. Rovon 38 345
  8. Saint-Gervais 38 390
  9. Serre-Nerpol 38 275
  10. Varacieux 38 523
  11. Vinay 38 559

Vizille'i kanton

  1. Brié-et-Angonnes 38 059
  2. Champagnier 38 068
  3. Champ-sur-Drac 38 071
  4. Chamrousse 38 567
  5. Jarrie 38 200
  6. Laffrey 38 203
  7. Montchaboud 38 252
  8. Notre-Dame-de-Commiers 38 277
  9. Notre-Dame-de-Mésage 38 279
  10. Saint-Barthélemy-de-Séchilienne 38 364
  11. Saint-Georges-de-Commiers 38 388
  12. Saint-Jean-de-Vaulx 38 402
  13. Saint-Pierre-de-Mésage 38 445
  14. Séchilienne 38 478
  15. Vaulnaveys-le-Bas 38 528
  16. Vaulnaveys-le-Haut 38 529
  17. Vizille 38 562

Voironi kanton

  1. La Buisse 38 061
  2. Chirens 38 105
  3. Coublevie 38 133
  4. Pommiers-la-Placette 38 312
  5. Saint-Aupre 38 362
  6. Saint-Étienne-de-Crossey 38 383
  7. Saint-Julien-de-Raz 38 407
  8. Saint-Nicolas-de-Macherin 38 432
  9. Voiron 38 563
  10. Voreppe 38 565

La Tour-du-Pin[muuda | muuda lähteteksti]

Bourgoin-Jallieu-Lõuna kanton

  1. Badinières 38 024
  2. Bourgoin-Jallieu 38 053
  3. Châteauvilain 38 091
  4. Crachier 38 136
  5. Domarin 38 149
  6. Les Éparres 38 156
  7. Maubec 38 223
  8. Meyrié 38 230
  9. Nivolas-Vermelle 38 276
  10. Saint-Alban-de-Roche 38 352
  11. Sérézin-de-la-Tour 38 481
  12. Succieu 38 498

Bourgoin-Jallieu-Põhja kanton

  1. Bourgoin-Jallieu 38 053
  2. Ruy 38 348
  3. Saint-Chef 38 374
  4. Saint-Marcel-Bel-Accueil 38 415
  5. Saint-Savin 38 455
  6. Salagnon 38 467

Crémieu' kanton

  1. Annoisin-Chatelans 38 010
  2. La Balme-les-Grottes 38 026
  3. Chamagnieu 38 067
  4. Chozeau 38 109
  5. Crémieu 38 138
  6. Dizimieu 38 146
  7. Frontonas 38 176
  8. Hières-sur-Amby 38 190
  9. Leyrieu 38 210
  10. Moras 38 260
  11. Optevoz 38 282
  12. Panossas 38 294
  13. Parmilieu 38 295
  14. Saint-Baudille-de-la-Tour 38 365
  15. Saint-Hilaire-de-Brens 38 392
  16. Saint-Romain-de-Jalionas 38 451
  17. Siccieu-Saint-Julien-et-Carisieu 38 488
  18. Soleymieu 38 494
  19. Tignieu-Jameyzieu 38 507
  20. Trept 38 515
  21. Vénérieu 38 532
  22. Vernas 38 535
  23. Vertrieu 38 539
  24. Veyssilieu 38 542
  25. Villemoirieu 38 554

Le Grand-Lemps'i kanton

  1. Apprieu 38 013
  2. Belmont 38 038
  3. Bévenais 38 042
  4. Biol 38 044
  5. Bizonnes 38 046
  6. Burcin 38 063
  7. Châbons 38 065
  8. Colombe 38 118
  9. Eydoche 38 159
  10. Flachères 38 167
  11. Le Grand-Lemps 38 182
  12. Longechenal 38 213
  13. Saint-Didier-de-Bizonnes 38 380

L'Isle-d'Abeau' kanton (keskus Villefontaine)

  1. L'Isle-d'Abeau 38 193
  2. Vaulx-Milieu 38 530
  3. Villefontaine 38 553

Moresteli kanton

  1. Arandon 38 014
  2. Les Avenières 38 022
  3. Le Bouchage 38 050
  4. Bouvesse-Quirieu 38 054
  5. Brangues 38 055
  6. Charette 38 083
  7. Courtenay 38 135
  8. Creys-Mépieu 38 139
  9. Montalieu-Vercieu 38 247
  10. Morestel 38 261
  11. Passins 38 297
  12. Porcieu-Amblagnieu 38 320
  13. Saint-Sorlin-de-Morestel 38 458
  14. Saint-Victor-de-Morestel 38 465
  15. Sermérieu 38 483
  16. Vasselin 38 525
  17. Veyrins-Thuellin 38 541
  18. Vézeronce-Curtin 38 543

Le Pont-de-Beauvoisin' kanton

  1. Les Abrets 38 001
  2. Aoste 38 012
  3. La Bâtie-Montgascon 38 029
  4. Chimilin 38 104
  5. Corbelin 38 124
  6. Fitilieu 38 165
  7. Granieu 38 183
  8. Le Pont-de-Beauvoisin 38 315
  9. Pressins 38 323
  10. Romagnieu 38 343
  11. Saint-Albin-de-Vaulserre 38 354
  12. Saint-André-le-Gaz 38 357
  13. Saint-Jean-d'Avelanne 38 398
  14. Saint-Martin-de-Vaulserre 38 420

Saint-Geoire-en-Valdaine'i kanton

  1. La Bâtie-Divisin 38 028
  2. Charancieu 38 080
  3. Massieu 38 222
  4. Merlas 38 228
  5. Montferrat 38 256
  6. Paladru 38 292
  7. Saint-Bueil 38 372
  8. Saint-Geoire-en-Valdaine 38 386
  9. Saint-Sulpice-des-Rivoires 38 460
  10. Velanne 38 531
  11. Voissant 38 564

La Tour-du-Pini kanton

  1. Cessieu 38 064
  2. La Chapelle-de-la-Tour 38 076
  3. Dolomieu 38 148
  4. Faverges-de-la-Tour 38 162
  5. Montagnieu 38 246
  6. Montcarra 38 250
  7. Rochetoirin 38 341
  8. Saint-Clair-de-la-Tour 38 377
  9. Saint-Didier-de-la-Tour 38 381
  10. Sainte-Blandine 38 369
  11. Saint-Jean-de-Soudain 38 401
  12. Saint-Victor-de-Cessieu 38 464
  13. Torchefelon 38 508
  14. La Tour-du-Pin 38 509
  15. Vignieu 38 546

La Verpillière'i kanton

  1. Bonnefamille 38 048
  2. Chèzeneuve 38 102
  3. Four 38 172
  4. Roche 38 339
  5. Saint-Quentin-Fallavier 38 449
  6. Satolas-et-Bonce 38 475
  7. La Verpillière 38 537

Virieu' kanton

  1. Bilieu 38 043
  2. Blandin 38 047
  3. Charavines 38 082
  4. Chassignieu 38 089
  5. Chélieu 38 098
  6. Doissin 38 147
  7. Montrevel 38 257
  8. Oyeu 38 287
  9. Panissage 38 293
  10. Le Passage 38 296
  11. Le Pin 38 305
  12. Saint-Ondras 38 434
  13. Valencogne 38 520
  14. Virieu 38 560

Vienne[muuda | muuda lähteteksti]

Beaurepaire'i kanton

  1. Beaurepaire 38 034
  2. Bellegarde-Poussieu 38 037
  3. Chalon 38 066
  4. Cour-et-Buis 38 134
  5. Jarcieu 38 198
  6. Moissieu-sur-Dolon 38 240
  7. Monsteroux-Milieu 38 244
  8. Montseveroux 38 259
  9. Pact 38 290
  10. Pisieu 38 307
  11. Pommier-de-Beaurepaire 38 311
  12. Primarette 38 324
  13. Revel-Tourdan 38 335
  14. Saint-Barthélemy 38 363
  15. Saint-Julien-de-l'Herms 38 406

La Côte-Saint-André kanton

  1. Arzay 38 016
  2. Balbins 38 025
  3. Bossieu 38 049
  4. Champier 38 069
  5. Commelle 38 121
  6. La Côte-Saint-André 38 130
  7. Faramans 38 161
  8. Gillonnay 38 180
  9. Mottier 38 267
  10. Nantoin 38 274
  11. Ornacieux 38 284
  12. Pajay 38 291
  13. Penol 38 300
  14. Saint-Hilaire-de-la-Côte 38 393
  15. Sardieu 38 473
  16. Semons 38 479

Heyrieux' kanton

  1. Charantonnay 38 081
  2. Diémoz 38 144
  3. Grenay 38 184
  4. Heyrieux 38 189
  5. Oytier-Saint-Oblas 38 288
  6. Saint-Georges-d'Espéranche 38 389
  7. Saint-Just-Chaleyssin 38 408
  8. Valencin 38 519

Pont-de-Chéruy' kanton

  1. Anthon 38 011
  2. Charvieu-Chavagneux 38 085
  3. Chavanoz 38 097
  4. Janneyrias 38 197
  5. Pont-de-Chéruy 38 316
  6. Villette-d'Anthon 38 557

Roussilloni kanton

  1. Agnin 38 003
  2. Anjou 38 009
  3. Assieu 38 017
  4. Auberives-sur-Varèze 38 019
  5. Bougé-Chambalud 38 051
  6. Chanas 38 072
  7. La Chapelle-de-Surieu 38 077
  8. Cheyssieu 38 101
  9. Clonas-sur-Varèze 38 114
  10. Le Péage-de-Roussillon 38 298
  11. Roussillon 38 344
  12. Sablons 38 349
  13. Saint-Alban-du-Rhône 38 353
  14. Saint-Clair-du-Rhône 38 378
  15. Saint-Maurice-l'Exil 38 425
  16. Saint-Prim 38 448
  17. Saint-Romain-de-Surieu 38 452
  18. Salaise-sur-Sanne 38 468
  19. Sonnay 38 496
  20. Vernioz 38 536
  21. Ville-sous-Anjou 38 556

Saint-Jean-de-Bournay' kanton

  1. Artas 38 015
  2. Beauvoir-de-Marc 38 035
  3. Châtonnay 38 094
  4. Culin 38 141
  5. Eclose 38 152
  6. Lieudieu 38 211
  7. Meyrieu-les-Étangs 38 231
  8. Meyssiès 38 232
  9. Royas 38 346
  10. Saint-Agnin-sur-Bion 38 351
  11. Sainte-Anne-sur-Gervonde 38 358
  12. Saint-Jean-de-Bournay 38 399
  13. Savas-Mépin 38 476
  14. Tramolé 38 512
  15. Villeneuve-de-Marc 38 555

Vienne-Lõuna kanton

  1. Chonas-l'Amballan 38 107
  2. Les Côtes-d'Arey 38 131
  3. Estrablin 38 157
  4. Eyzin-Pinet 38 160
  5. Jardin 38 199
  6. Moidieu-Détourbe 38 238
  7. Reventin-Vaugris 38 336
  8. Les Roches-de-Condrieu 38 340
  9. Saint-Sorlin-de-Vienne 38 459
  10. Vienne 38 544

Vienne-Põhja kanton

  1. Chasse-sur-Rhône 38 087
  2. Chuzelles 38 110
  3. Luzinay 38 215
  4. Pont-Évêque 38 318
  5. Septème 38 480
  6. Serpaize 38 484
  7. Seyssuel 38 487
  8. Vienne 38 544
  9. Villette-de-Vienne 38 558