Ino EURO-L 230

Allikas: Vikipeedia
Kermo Kohu

EURO L purustid on professionaalsed masinad haljasalade hooldamiseks nii kommunaal- kui ka põllumajandusaladel. EURO L purustit saab kasutada kõigi saagijääkide purustamiseks, samuti viljapuu- ja viinamarjaistanduste lõikamisjääkide purustamiseks, kuni 5 cm paksuste okste purustamiseks. Tööorganite (vasarate) jaotus on topeltspiraalis, mis säästab energiatarbimist kuni 15% ja vähem koormust purusti elutähtsatele osadele. Purusti on mehaanilise külgnihkega. Lisavarustusena saab paigaldada ka hüdrosilindri purusti külgsuunaliseks liikumiseks traktorist. EURO L purustil on standardvarustuses juba standardhaakeseade (traktori ees või taga).

Tehnilised andmed[muuda | muuda lähteteksti]

Tehniline spetsifikatsioon Mudel L 230 euro. Omadused; Töölaius (cm) 227. Seadme kaal (kg) 651. Traktori nõutav võimsus (hj) 55–75. Kardaani kiirus (min) 540. Seadme laius (cm) 247. Haamrite või nugade arv (tk) 28/56.

Standardvarustus[muuda | muuda lähteteksti]

Topeltspiraalrootor 45° tööterade jaotusega. Pööratav käigukast vasakule või paremale pöörlemiseks, vaba ratta siduriga (mis tahes kardaanvõlli pöörlemissuuna jaoks). Kombineeritud hoovastik, tagumine või eesmine kinnitus. Mehaaniline tasaarvestus. Metallist klapid. Reguleeritava kõrgusega tagumine rull suletud topeltlaagrisüsteemiga. Haamrid. Lihtne rihma pingutus.

Lisavarustus[muuda | muuda lähteteksti]

Hüdrauliline nihe. Y-terad. Vastuterad (vahetatavad). Rehade kogumine. Rohimistööriist 90. Kardaanvõll. INO Vibration Control Opti (veebivibratsiooni järelevalve). INO Vibratsiooni juhtimine.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

1. https://www.inobrezice.com/eng/flail-mower-euro-l.html. (Vaadatud 09.05.2022)

2. https://www.bestcoprodavnica.com/product--ino-brezice-mulcer-euro-l-230-5e660c6ae1eed. (Vaadatud 09.05.2022)

3. https://www.grundbichler.at/ersatzteile/Ino/Mulcher%20EURO%20L.pdf. (Vaadatud 09.05.2022)