Hobuseaasta

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Hobuse aasta)

Hobuseaasta on osa Hiina kalendri 12-aastasest tsüklist. Hiina astroloogias on kaksteist loomamärki, millest igaüks mõjutab ja märgistab üht kuuaastat ja sellel aastal sündinud inimeste iseloomuomadusi.

Hobuseaastal sündinud inimene on oma loomult püsimatu ja kiire ning valmis alati tõttama uute seikluste poole. Huumorimeel ning ausus on iseloomuomadused, millega hobuseaastal sündinud inimene hangib enda ümber suure sõprusringkonna. Hobusele sobivad kõige paremini suhtlemist nõudvad töökohad.

Iseloom[muuda | muuda lähteteksti]

Hobuseaastal sündinud inimene naeratab alati meeldivalt ning on sotsiaalselt väga aktiivne. Ta tunneb vajadust olla avalikkuse tähelepanu keskmes. Hobuseaastal sündinud inimene on sõnaliselt väga väljendusrikas ning ta oskab olla oma jutuga väga veenev. Ta on väga hea kuulaja ning seetõttu on paljud tema tuttavad (ka võõrad) valmis talle avaldama ka oma kõige suuremaid saladusi. Hobuseaastal sündinud inimene suudab anda head nõu, kuid vahel võib tal olla raskusi talle usaldatud saladuste hoidmisega.

Hobuseaastal sündinud inimene vaimustub uutest ideedest ning on valmis neid kohe teostama. Sellise tegutsemise kaudu võib ta päris tihti nii mõnelegi inimesele kandadele astuda ja sekeldustesse sattuda.

Armastus[muuda | muuda lähteteksti]

Hobuseaastal sündinud inimene on pidevalt hõivatud romantiliste tundepursetega. Ta on alati valmis alustama uut suhet. Hobuseaastal sündinud inimene liigub vana suhte juurest uue juurde ilma, et jõuaks enne sügavamalt suhte üle mõtlema hakata. Hobusele on ideaalne partner see, kes mõistab, et hobuseaastal sündinud inimene vajab aeg-ajalt aega üksinda olemiseks.

Karjäär[muuda | muuda lähteteksti]

Hobuseaastal sündinud inimene on tööline, kes vajab tööl selgeid reegleid. Ta on valmis töötama ainult ühe ülesande kallal korraga, andes siis kõik, mida tal anda on. Ta töötab kõvasti ning on suuteline leidma õnne ka siis kui teistel on väga rasked ajad. Hobust on õnnistatud hea hingelise ja füüsilise tervisega.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]