Hautes-Pyrénées' departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Hautes-Pyrénées' haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Lourdes ja Tarbes on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Argelès-Gazost[muuda | muuda lähteteksti]

Argelès-Gazosti kanton

  1. Adast 65 001
  2. Agos-Vidalos 65 004
  3. Arcizans-Avant 65 021
  4. Argelès-Gazost 65 025
  5. Artalens-Souin 65 036
  6. Ayros-Arbouix 65 055
  7. Ayzac-Ost 65 056
  8. Beaucens 65 077
  9. Boô-Silhen 65 098
  10. Cauterets 65 138
  11. Gez 65 202
  12. Lau-Balagnas 65 267
  13. Ouzous 65 352
  14. Pierrefitte-Nestalas 65 362
  15. Préchac 65 371
  16. Saint-Pastous 65 393
  17. Saint-Savin 65 396
  18. Salles 65 400
  19. Sère-en-Lavedan 65 420
  20. Soulom 65 435
  21. Uz 65 458
  22. Vier-Bordes 65 467
  23. Villelongue 65 473

Aucuni kanton

  1. Arbéost 65 018
  2. Arcizans-Dessus 65 022
  3. Arras-en-Lavedan 65 029
  4. Arrens-Marsous 65 032
  5. Aucun 65 045
  6. Bun 65 112
  7. Estaing 65 169
  8. Ferrières 65 176
  9. Gaillagos 65 182
  10. Sireix 65 428

Lourdes-Ida kanton

  1. Les Angles 65 011
  2. Arcizac-ez-Angles 65 020
  3. Arrayou-Lahitte 65 247
  4. Arrodets-ez-Angles 65 033
  5. Artigues 65 038
  6. Berbérust-Lias 65 082
  7. Bourréac 65 107
  8. Cheust 65 144
  9. Escoubès-Pouts 65 164
  10. Gazost 65 191
  11. Ger 65 197
  12. Germs-sur-l'Oussouet 65 200
  13. Geu 65 201
  14. Gez-ez-Angles 65 203
  15. Jarret 65 233
  16. Julos 65 236
  17. Juncalas 65 237
  18. Lézignan 65 271
  19. Lourdes 65 286
  20. Lugagnan 65 291
  21. Ossun-ez-Angles 65 345
  22. Ourdis-Cotdoussan 65 348
  23. Ourdon 65 349
  24. Ousté 65 351
  25. Paréac 65 355
  26. Saint-Créac 65 386
  27. Sère-Lanso 65 421

Lourdes-Lääne kanton

  1. Adé 65 002
  2. Aspin-en-Lavedan 65 040
  3. Bartrès 65 070
  4. Lourdes 65 286
  5. Omex 65 334
  6. Ossen 65 343
  7. Poueyferré 65 366
  8. Ségus 65 415
  9. Viger 65 470

Luz-Saint-Sauveuri kanton

  1. Barèges 65 481
  2. Betpouey 65 089
  3. Chèze 65 145
  4. Esquièze-Sère 65 168
  5. Esterre 65 173
  6. Gavarnie 65 188
  7. Gèdre 65 192
  8. Grust 65 210
  9. Luz-Saint-Sauveur 65 295
  10. Saligos 65 399
  11. Sassis 65 411
  12. Sazos 65 413
  13. Sers 65 424
  14. Viella 65 463
  15. Viey 65 469
  16. Viscos 65 478
  17. Vizos 65 480

Saint-Pé-de-Bigorre'i kanton

  1. Barlest 65 065
  2. Loubajac 65 280
  3. Peyrouse 65 360
  4. Saint-Pé-de-Bigorre 65 395

Bagnères-de-Bigorre[muuda | muuda lähteteksti]

Arreau' kanton

  1. Ancizan 65 006
  2. Ardengost 65 023
  3. Arreau 65 031
  4. Aspin-Aure 65 039
  5. Aulon 65 046
  6. Barrancoueu 65 066
  7. Bazus-Aure 65 075
  8. Beyrède-Jumet 65 092
  9. Cadéac 65 116
  10. Camous 65 122
  11. Fréchet-Aure 65 180
  12. Gouaux 65 205
  13. Grézian 65 209
  14. Guchen 65 212
  15. Ilhet 65 228
  16. Jézeau 65 234
  17. Lançon 65 255
  18. Pailhac 65 354
  19. Sarrancolin 65 408

Bagnères-de-Bigorre'i kanton

  1. Antist 65 016
  2. Argelès-Bagnères 65 024
  3. Astugue 65 043
  4. Bagnères-de-Bigorre 65 059
  5. Banios 65 060
  6. Bettes 65 091
  7. Cieutat 65 147
  8. Hauban 65 216
  9. Labassère 65 238
  10. Lies 65 275
  11. Marsas 65 300
  12. Mérilheu 65 310
  13. Montgaillard 65 320
  14. Neuilh 65 328
  15. Ordizan 65 335
  16. Orignac 65 338
  17. Pouzac 65 370
  18. Trébons 65 451
  19. Uzer 65 459

La Barthe-de-Neste'i kanton

  1. Arrodets 65 034
  2. Asque 65 041
  3. Avezac-Prat-Lahitte 65 054
  4. La Barthe-de-Neste 65 069
  5. Batsère 65 071
  6. Bazus-Neste 65 076
  7. Bulan 65 111
  8. Escala 65 159
  9. Esparros 65 165
  10. Espèche 65 166
  11. Gazave 65 190
  12. Hèches 65 218
  13. Izaux 65 231
  14. Labastide 65 239
  15. Laborde 65 241
  16. Lomné 65 278
  17. Lortet 65 279
  18. Mazouau 65 309
  19. Montoussé 65 322
  20. Saint-Arroman 65 385

Bordères-Louroni kanton

  1. Adervielle-Pouchergues 65 003
  2. Armenteule 65 027
  3. Avajan 65 050
  4. Bareilles 65 064
  5. Bordères-Louron 65 099
  6. Cazaux-Debat 65 140
  7. Cazaux-Fréchet-Anéran-Camors 65 141
  8. Estarvielle 65 171
  9. Génos 65 195
  10. Germ 65 199
  11. Loudenvielle 65 282
  12. Loudervielle 65 283
  13. Mont 65 317
  14. Ris 65 379
  15. Vielle-Louron 65 466

Campani kanton

  1. Asté 65 042
  2. Beaudéan 65 078
  3. Campan 65 123
  4. Gerde 65 198

Lannemezani kanton

  1. Artiguemy 65 037
  2. Benqué 65 081
  3. Bonnemazon 65 096
  4. Bourg-de-Bigorre 65 105
  5. Campistrous 65 125
  6. Capvern 65 127
  7. Castillon 65 135
  8. Chelle-Spou 65 143
  9. Clarens 65 150
  10. Esconnets 65 162
  11. Escots 65 163
  12. Espieilh 65 167
  13. Fréchendets 65 179
  14. Gourgue 65 207
  15. Lagrange 65 245
  16. Lannemezan 65 258
  17. Lutilhous 65 294
  18. Mauvezin 65 306
  19. Molère 65 312
  20. Péré 65 356
  21. Pinas 65 363
  22. Réjaumont 65 377
  23. Sarlabous 65 405
  24. Tajan 65 437
  25. Tilhouse 65 445
  26. Uglas 65 456

Mauléon-Barousse'i kanton

  1. Anla 65 012
  2. Antichan 65 014
  3. Aveux 65 053
  4. Bertren 65 087
  5. Bramevaque 65 109
  6. Cazarilh 65 139
  7. Créchets 65 154
  8. Esbareich 65 158
  9. Ferrère 65 175
  10. Gaudent 65 186
  11. Gembrie 65 193
  12. Ilheu 65 229
  13. Izaourt 65 230
  14. Loures-Barousse 65 287
  15. Mauléon-Barousse 65 305
  16. Ourde 65 347
  17. Sacoué 65 382
  18. Sainte-Marie 65 391
  19. Saléchan 65 398
  20. Samuran 65 402
  21. Sarp 65 407
  22. Siradan 65 427
  23. Sost 65 431
  24. Thèbe 65 441
  25. Troubat 65 453

Saint-Laurent-de-Neste'i kanton

  1. Anères 65 009
  2. Aventignan 65 051
  3. Bize 65 093
  4. Bizous 65 094
  5. Cantaous 65 482
  6. Générest 65 194
  7. Hautaget 65 217
  8. Lombrès 65 277
  9. Mazères-de-Neste 65 307
  10. Montégut 65 319
  11. Montsérié 65 323
  12. Nestier 65 327
  13. Nistos 65 329
  14. Saint-Laurent-de-Neste 65 389
  15. Saint-Paul 65 394
  16. Seich 65 416
  17. Tibiran-Jaunac 65 444
  18. Tuzaguet 65 455

Vielle-Aure'i kanton

  1. Aragnouet 65 017
  2. Azet 65 058
  3. Bourisp 65 106
  4. Cadeilhan-Trachère 65 117
  5. Camparan 65 124
  6. Ens 65 157
  7. Estensan 65 172
  8. Grailhen 65 208
  9. Guchan 65 211
  10. Sailhan 65 384
  11. Saint-Lary-Soulan 65 388
  12. Tramezaïgues 65 450
  13. Vielle-Aure 65 465
  14. Vignec 65 471

Tarbes[muuda | muuda lähteteksti]

Aureilhani kanton

  1. Aureilhan 65 047
  2. Bours 65 108
  3. Chis 65 146
  4. Orleix 65 340

Bordères-sur-l'Échez' kanton

  1. Aurensan 65 048
  2. Bazet 65 072
  3. Bordères-sur-l'Échez 65 100
  4. Gayan 65 189
  5. Ibos 65 226
  6. Lagarde 65 244
  7. Oroix 65 341
  8. Oursbelille 65 350
  9. Pintac 65 364
  10. Sarniguet 65 406
  11. Tarasteix 65 439

Castelnau-Magnoaci kanton

  1. Aries-Espénan 65 026
  2. Arné 65 028
  3. Barthe 65 068
  4. Bazordan 65 074
  5. Betbèze 65 088
  6. Betpouy 65 090
  7. Campuzan 65 126
  8. Castelnau-Magnoac 65 129
  9. Casterets 65 134
  10. Caubous 65 136
  11. Cizos 65 148
  12. Devèze 65 155
  13. Gaussan 65 187
  14. Guizerix 65 213
  15. Hachan 65 214
  16. Lalanne 65 249
  17. Laran 65 261
  18. Larroque 65 263
  19. Lassales 65 266
  20. Monléon-Magnoac 65 315
  21. Monlong 65 316
  22. Organ 65 336
  23. Peyret-Saint-André 65 358
  24. Pouy 65 368
  25. Puntous 65 373
  26. Sariac-Magnoac 65 404
  27. Thermes-Magnoac 65 442
  28. Vieuzos 65 468
  29. Villemur 65 475

Castelnau-Rivière-Basse'i kanton

  1. Castelnau-Rivière-Basse 65 130
  2. Hagedet 65 215
  3. Hères 65 219
  4. Lascazères 65 264
  5. Madiran 65 296
  6. Saint-Lanne 65 387
  7. Soublecause 65 432
  8. Villefranque 65 472

Galani kanton

  1. Bonrepos 65 097
  2. Castelbajac 65 128
  3. Galan 65 183
  4. Galez 65 184
  5. Houeydets 65 224
  6. Libaros 65 274
  7. Montastruc 65 318
  8. Recurt 65 376
  9. Sabarros 65 381
  10. Sentous 65 419
  11. Tournous-Devant 65 449

Laloubère'i kanton

  1. Arcizac-Adour 65 019
  2. Hiis 65 221
  3. Horgues 65 223
  4. Laloubère 65 251
  5. Momères 65 313
  6. Odos 65 331
  7. Saint-Martin 65 392
  8. Soues 65 433

Maubourguet' kanton

  1. Auriébat 65 049
  2. Caussade-Rivière 65 137
  3. Estirac 65 174
  4. Labatut-Rivière 65 240
  5. Lafitole 65 243
  6. Lahitte-Toupière 65 248
  7. Larreule 65 262
  8. Maubourguet 65 304
  9. Sauveterre 65 412
  10. Sombrun 65 429
  11. Vidouze 65 462

Ossuni kanton

  1. Averan 65 052
  2. Azereix 65 057
  3. Barry 65 067
  4. Bénac 65 080
  5. Gardères 65 185
  6. Hibarette 65 220
  7. Juillan 65 235
  8. Lamarque-Pontacq 65 252
  9. Lanne 65 257
  10. Layrisse 65 268
  11. Loucrup 65 281
  12. Louey 65 284
  13. Luquet 65 292
  14. Orincles 65 339
  15. Ossun 65 344
  16. Séron 65 422
  17. Visker 65 479

Pouyastruci kanton

  1. Aubarède 65 044
  2. Bouilh-Péreuilh 65 103
  3. Boulin 65 104
  4. Cabanac 65 115
  5. Castelvieilh 65 131
  6. Castéra-Lou 65 133
  7. Chelle-Debat 65 142
  8. Collongues 65 151
  9. Coussan 65 153
  10. Dours 65 156
  11. Gonez 65 204
  12. Hourc 65 225
  13. Jacque 65 232
  14. Lansac 65 259
  15. Laslades 65 265
  16. Lizos 65 276
  17. Louit 65 285
  18. Marquerie 65 298
  19. Marseillan 65 301
  20. Mun 65 326
  21. Oléac-Debat 65 332
  22. Peyriguère 65 359
  23. Pouyastruc 65 369
  24. Sabalos 65 380
  25. Soréac 65 430
  26. Souyeaux 65 436
  27. Thuy 65 443

Rabastens-de-Bigorre'i kanton

  1. Ansost 65 013
  2. Barbachen 65 061
  3. Bazillac 65 073
  4. Bouilh-Devant 65 102
  5. Buzon 65 114
  6. Escondeaux 65 161
  7. Gensac 65 196
  8. Lacassagne 65 242
  9. Laméac 65 254
  10. Lescurry 65 269
  11. Liac 65 273
  12. Mansan 65 297
  13. Mingot 65 311
  14. Monfaucon 65 314
  15. Moumoulous 65 325
  16. Peyrun 65 361
  17. Rabastens-de-Bigorre 65 375
  18. Saint-Sever-de-Rustan 65 397
  19. Sarriac-Bigorre 65 409
  20. Ségalas 65 414
  21. Sénac 65 418
  22. Tostat 65 446
  23. Trouley-Labarthe 65 454
  24. Ugnouas 65 457

Séméaci kanton

  1. Allier 65 005
  2. Angos 65 010
  3. Barbazan-Debat 65 062
  4. Bernac-Debat 65 083
  5. Bernac-Dessus 65 084
  6. Montignac 65 321
  7. Salles-Adour 65 401
  8. Sarrouilles 65 410
  9. Séméac 65 417
  10. Vielle-Adour 65 464

Tarbes'i 1. kanton

  1. Tarbes 65 440

Tarbes'i 2. kanton

  1. Tarbes 65 440

Tarbes'i 3. kanton

  1. Tarbes 65 440

Tarbes'i 4. kanton

  1. Tarbes 65 440

Tarbes'i 5. kanton

  1. Tarbes 65 440

Tournay kanton

  1. Barbazan-Dessus 65 063
  2. Bégole 65 079
  3. Bernadets-Dessus 65 086
  4. Bordes 65 101
  5. Burg 65 113
  6. Caharet 65 118
  7. Calavanté 65 120
  8. Castéra-Lanusse 65 132
  9. Clarac 65 149
  10. Fréchou-Fréchet 65 181
  11. Goudon 65 206
  12. Hitte 65 222
  13. Lanespède 65 256
  14. Lespouey 65 270
  15. Lhez 65 272
  16. Luc 65 290
  17. Mascaras 65 303
  18. Moulédous 65 324
  19. Oléac-Dessus 65 333
  20. Orieux 65 337
  21. Oueilloux 65 346
  22. Ozon 65 353
  23. Peyraube 65 357
  24. Poumarous 65 367
  25. Ricaud 65 378
  26. Sinzos 65 426
  27. Tournay 65 447

Trie-sur-Baïse'i kanton

  1. Antin 65 015
  2. Bernadets-Debat 65 085
  3. Bonnefont 65 095
  4. Bugard 65 110
  5. Estampures 65 170
  6. Fontrailles 65 177
  7. Fréchède 65 178
  8. Lalanne-Trie 65 250
  9. Lamarque-Rustaing 65 253
  10. Lapeyre 65 260
  11. Lubret-Saint-Luc 65 288
  12. Luby-Betmont 65 289
  13. Lustar 65 293
  14. Mazerolles 65 308
  15. Osmets 65 342
  16. Puydarrieux 65 374
  17. Sadournin 65 383
  18. Sère-Rustaing 65 423
  19. Tournous-Darré 65 448
  20. Trie-sur-Baïse 65 452
  21. Vidou 65 461
  22. Villembits 65 474

Vic-en-Bigorre'i kanton

  1. Andrest 65 007
  2. Artagnan 65 035
  3. Caixon 65 119
  4. Camalès 65 121
  5. Escaunets 65 160
  6. Marsac 65 299
  7. Nouilhan 65 330
  8. Pujo 65 372
  9. Saint-Lézer 65 390
  10. Sanous 65 403
  11. Siarrouy 65 425
  12. Talazac 65 438
  13. Vic-en-Bigorre 65 460
  14. Villenave-près-Béarn 65 476
  15. Villenave-près-Marsac 65 477