Haute-Marne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Haute-Marne'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Chaumont ja Saint-Dizier on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Chaumont[muuda | muuda lähteteksti]

Andelot-Blancheville'i kanton

  1. Andelot-Blancheville 52 008
  2. Bourdons-sur-Rognon 52 061
  3. Briaucourt 52 075
  4. Chantraines 52 107
  5. Cirey-lès-Mareilles 52 128
  6. Consigny 52 142
  7. Darmannes 52 167
  8. Ecot-la-Combe 52 183
  9. Forcey 52 204
  10. Mareilles 52 313
  11. Montot-sur-Rognon 52 335
  12. Reynel 52 420
  13. Rimaucourt 52 423
  14. Rochefort-sur-la-Côte 52 428
  15. Signéville 52 473
  16. Vignes-la-Côte 52 523

Arc-en-Barrois' kanton

  1. Arc-en-Barrois 52 017
  2. Aubepierre-sur-Aube 52 022
  3. Bugnières 52 082
  4. Coupray 52 146
  5. Cour-l'Évêque 52 151
  6. Dancevoir 52 165
  7. Giey-sur-Aujon 52 220
  8. Leffonds 52 282
  9. Richebourg 52 422
  10. Villiers-sur-Suize 52 538

Bourmonti kanton

  1. Bourg-Sainte-Marie 52 063
  2. Bourmont 52 064
  3. Brainville-sur-Meuse 52 067
  4. Champigneulles-en-Bassigny 52 101
  5. Chaumont-la-Ville 52 122
  6. Clinchamp 52 133
  7. Doncourt-sur-Meuse 52 174
  8. Germainvilliers 52 217
  9. Goncourt 52 225
  10. Graffigny-Chemin 52 227
  11. Hâcourt 52 234
  12. Harréville-les-Chanteurs 52 237
  13. Huilliécourt 52 243
  14. Illoud 52 247
  15. Levécourt 52 287
  16. Malaincourt-sur-Meuse 52 304
  17. Nijon 52 351
  18. Outremécourt 52 372
  19. Ozières 52 373
  20. Romain-sur-Meuse 52 433
  21. Saint-Thiébault 52 455
  22. Sommerécourt 52 476
  23. Soulaucourt-sur-Mouzon 52 482
  24. Vaudrecourt 52 505
  25. Vroncourt-la-Côte 52 549

Châteauvillain' kanton

  1. Aizanville 52 005
  2. Blessonville 52 056
  3. Braux-le-Châtel 52 069
  4. Bricon 52 076
  5. Châteauvillain 52 114
  6. Cirfontaines-en-Azois 52 130
  7. Dinteville 52 168
  8. Laferté-sur-Aube 52 258
  9. Lanty-sur-Aube 52 272
  10. Latrecey-Ormoy-sur-Aube 52 274
  11. Orges 52 365
  12. Pont-la-Ville 52 399
  13. Silvarouvres 52 474
  14. Villars-en-Azois 52 525

Chaumont-Lõuna kanton

  1. Buxières-lès-Villiers 52 087
  2. Chaumont 52 121
  3. Foulain 52 205
  4. Luzy-sur-Marne 52 297
  5. Neuilly-sur-Suize 52 349
  6. Semoutiers-Montsaon 52 469
  7. Verbiesles 52 514
  8. Villiers-le-Sec 52 535

Chaumont-Põhja kanton

  1. Brethenay 52 072
  2. Chamarandes-Choignes 52 125
  3. Chaumont 52 121
  4. Condes 52 141
  5. Euffigneix 52 193
  6. Jonchery 52 251
  7. Laville-aux-Bois 52 276
  8. Riaucourt 52 421
  9. Treix 52 494

Clefmonti kanton

  1. Audeloncourt 52 025
  2. Bassoncourt 52 038
  3. Breuvannes-en-Bassigny 52 074
  4. Buxières-lès-Clefmont 52 085
  5. Choiseul 52 127
  6. Clefmont 52 132
  7. Cuves 52 159
  8. Daillecourt 52 161
  9. Longchamp 52 291
  10. Maisoncelles 52 301
  11. Mennouveaux 52 319
  12. Merrey 52 320
  13. Millières 52 325
  14. Noyers 52 358
  15. Perrusse 52 385
  16. Rangecourt 52 416
  17. Thol-lès-Millières 52 489

Juzennecourt'i kanton

  1. Autreville-sur-la-Renne 52 031
  2. Blaisy 52 053
  3. Colombey-les-Deux-Églises 52 140
  4. Curmont 52 157
  5. Gillancourt 52 221
  6. Juzennecourt 52 253
  7. Lachapelle-en-Blaisy 52 254
  8. Lamothe-en-Blaisy 52 262
  9. Lavilleneuve-au-Roi 52 278
  10. Maranville 52 308
  11. Meures 52 322
  12. Montheries 52 330
  13. Rennepont 52 419
  14. Rizaucourt-Buchey 52 426
  15. Sexfontaines 52 472
  16. Vaudrémont 52 506

Nogent'i kanton

  1. Ageville 52 001
  2. Biesles 52 050
  3. Esnouveaux 52 190
  4. Is-en-Bassigny 52 248
  5. Lanques-sur-Rognon 52 271
  6. Louvières 52 295
  7. Mandres-la-Côte 52 305
  8. Marnay-sur-Marne 52 315
  9. Ninville 52 352
  10. Nogent 52 353
  11. Poinson-lès-Nogent 52 396
  12. Poulangy 52 401
  13. Sarcey 52 459
  14. Thivet 52 488
  15. Vesaignes-sur-Marne 52 518
  16. Vitry-lès-Nogent 52 541

Saint-Blini kanton

  1. Aillianville 52 003
  2. Busson 52 084
  3. Chalvraines 52 095
  4. Chambroncourt 52 097
  5. Humberville 52 245
  6. Lafauche 52 256
  7. Leurville 52 286
  8. Liffol-le-Petit 52 289
  9. Manois 52 306
  10. Morionvilliers 52 342
  11. Orquevaux 52 369
  12. Prez-sous-Lafauche 52 407
  13. Saint-Blin 52 444
  14. Semilly 52 468
  15. Vesaignes-sous-Lafauche 52 517

Vignory kanton

  1. Annéville-la-Prairie 52 011
  2. Bologne 52 058
  3. Daillancourt 52 160
  4. Froncles 52 211
  5. La Genevroye 52 214
  6. Guindrecourt-sur-Blaise 52 232
  7. Lamancine 52 260
  8. Marbéville 52 310
  9. Mirbel 52 326
  10. Ormoy-lès-Sexfontaines 52 367
  11. Oudincourt 52 371
  12. Soncourt-sur-Marne 52 480
  13. Viéville 52 522
  14. Vignory 52 524
  15. Vouécourt 52 547
  16. Vraincourt 52 548

Langres[muuda | muuda lähteteksti]

Auberive'i kanton

  1. Arbot 52 016
  2. Auberive 52 023
  3. Aulnoy-sur-Aube 52 028
  4. Bay-sur-Aube 52 040
  5. Colmier-le-Bas 52 137
  6. Colmier-le-Haut 52 138
  7. Germaines 52 216
  8. Mouilleron 52 344
  9. Poinsenot 52 393
  10. Poinson-lès-Grancey 52 395
  11. Praslay 52 403
  12. Rochetaillée 52 431
  13. Rouelles 52 437
  14. Rouvres-sur-Aube 52 439
  15. Saint-Loup-sur-Aujon 52 450
  16. Ternat 52 486
  17. Vals-des-Tilles 52 094
  18. Villars-Santenoge 52 526
  19. Vitry-en-Montagne 52 540
  20. Vivey 52 542

Bourbonne-les-Bains' kanton

  1. Aigremont 52 002
  2. Bourbonne-les-Bains 52 060
  3. Le Châtelet-sur-Meuse 52 400
  4. Coiffy-le-Haut 52 136
  5. Damrémont 52 164
  6. Enfonvelle 52 185
  7. Fresnes-sur-Apance 52 208
  8. Larivière-Arnoncourt 52 273
  9. Melay 52 318
  10. Montcharvot 52 328
  11. Parnoy-en-Bassigny 52 377
  12. Serqueux 52 470

Fayl-Billot' kanton

  1. Belmont 52 043
  2. Champsevraine 52 083
  3. Chaudenay 52 119
  4. Farincourt 52 195
  5. Fayl-Billot 52 197
  6. Genevrières 52 213
  7. Gilley 52 223
  8. Grenant 52 229
  9. Les Loges 52 290
  10. Poinson-lès-Fayl 52 394
  11. Pressigny 52 406
  12. Rougeux 52 438
  13. Saulles 52 464
  14. Savigny 52 467
  15. Torcenay 52 492
  16. Tornay 52 493
  17. Valleroy 52 503
  18. Voncourt 52 546

Laferté-sur-Amance'i kanton

  1. Anrosey 52 013
  2. Bize 52 051
  3. Guyonvelle 52 233
  4. Laferté-sur-Amance 52 257
  5. Maizières-sur-Amance 52 303
  6. Neuvelle-lès-Voisey 52 350
  7. Pierremont-sur-Amance 52 388
  8. Pisseloup 52 390
  9. Soyers 52 483
  10. Velles 52 513
  11. Voisey 52 544

Langres'i kanton

  1. Balesmes-sur-Marne 52 036
  2. Champigny-lès-Langres 52 102
  3. Chanoy 52 106
  4. Chatenay-Mâcheron 52 115
  5. Courcelles-en-Montagne 52 147
  6. Culmont 52 155
  7. Faverolles 52 196
  8. Humes-Jorquenay 52 246
  9. Langres 52 269
  10. Marac 52 307
  11. Mardor 52 312
  12. Noidant-le-Rocheux 52 355
  13. Ormancey 52 366
  14. Peigney 52 380
  15. Perrancey-les-Vieux-Moulins 52 383
  16. Saint-Ciergues 52 447
  17. Saint-Martin-lès-Langres 52 452
  18. Saint-Maurice 52 453
  19. Saints-Geosmes 52 449
  20. Saint-Vallier-sur-Marne 52 457
  21. Vauxbons 52 507
  22. Voisines 52 545

Longeau-Percey kanton

  1. Aprey 52 014
  2. Aujeurres 52 027
  3. Baissey 52 035
  4. Bourg 52 062
  5. Brennes 52 070
  6. Chalindrey 52 093
  7. Cohons 52 134
  8. Flagey 52 200
  9. Heuilley-Cotton 52 239
  10. Heuilley-le-Grand 52 240
  11. Leuchey 52 285
  12. Longeau-Percey 52 292
  13. Noidant-Chatenoy 52 354
  14. Orcevaux 52 364
  15. Le Pailly 52 374
  16. Palaiseul 52 375
  17. Perrogney-les-Fontaines 52 384
  18. Rivières-le-Bois 52 424
  19. Saint-Broingt-le-Bois 52 445
  20. Verseilles-le-Bas 52 515
  21. Verseilles-le-Haut 52 516
  22. Villegusien-le-Lac 52 529
  23. Villiers-lès-Aprey 52 536
  24. Violot 52 539

Neuilly-l'Évêque'i kanton

  1. Andilly-en-Bassigny 52 009
  2. Bannes 52 037
  3. Beauchemin 52 042
  4. Bonnecourt 52 059
  5. Celsoy 52 090
  6. Changey 52 105
  7. Charmes 52 108
  8. Chatenay-Vaudin 52 116
  9. Dampierre 52 163
  10. Frécourt 52 207
  11. Lecey 52 280
  12. Neuilly-l'Évêque 52 348
  13. Orbigny-au-Mont 52 362
  14. Orbigny-au-Val 52 363
  15. Poiseul 52 397
  16. Rolampont 52 432

Prauthoy' kanton

  1. Chalancey 52 092
  2. Chassigny 52 113
  3. Choilley-Dardenay 52 126
  4. Coublanc 52 145
  5. Cusey 52 158
  6. Dommarien 52 170
  7. Grandchamp 52 228
  8. Isômes 52 249
  9. Maâtz 52 298
  10. Montsaugeon 52 340
  11. Occey 52 360
  12. Prauthoy 52 405
  13. Rivière-les-Fosses 52 425
  14. Saint-Broingt-les-Fosses 52 446
  15. Vaillant 52 499
  16. Le Val-d'Esnoms 52 189
  17. Vaux-sous-Aubigny 52 509
  18. Vesvres-sous-Chalancey 52 519

Val-de-Meuse'i kanton

  1. Avrecourt 52 033
  2. Chauffourt 52 120
  3. Dammartin-sur-Meuse 52 162
  4. Lavilleneuve 52 277
  5. Sarrey 52 461
  6. Saulxures 52 465
  7. Val-de-Meuse 52 332

Varennes-sur-Amance'i kanton

  1. Arbigny-sous-Varennes 52 015
  2. Celles-en-Bassigny 52 089
  3. Champigny-sous-Varennes 52 103
  4. Chézeaux 52 124
  5. Coiffy-le-Bas 52 135
  6. Haute-Amance 52 242
  7. Laneuvelle 52 264
  8. Lavernoy 52 275
  9. Marcilly-en-Bassigny 52 311
  10. Plesnoy 52 392
  11. Rançonnières 52 415
  12. Varennes-sur-Amance 52 504
  13. Vicq 52 520

Saint-Dizier[muuda | muuda lähteteksti]

Chevilloni kanton

  1. Bayard-sur-Marne 52 265
  2. Chevillon 52 123
  3. Eurville-Bienville 52 194
  4. Fontaines-sur-Marne 52 203
  5. Maizières 52 302
  6. Narcy 52 347
  7. Osne-le-Val 52 370
  8. Rachecourt-sur-Marne 52 414

Doulaincourt-Saucourt'i kanton

  1. Cerisières 52 091
  2. Domremy-Landéville 52 173
  3. Donjeux 52 175
  4. Doulaincourt-Saucourt 52 177
  5. Gudmont-Villiers 52 230
  6. Mussey-sur-Marne 52 346
  7. Roches-Bettaincourt 52 044
  8. Rouécourt 52 436
  9. Rouvroy-sur-Marne 52 440
  10. Saint-Urbain-Maconcourt 52 456
  11. Vaux-sur-Saint-Urbain 52 511

Doulevant-le-Château' kanton

  1. Ambonville 52 007
  2. Arnancourt 52 019
  3. Baudrecourt 52 039
  4. Beurville 52 047
  5. Blumeray 52 057
  6. Bouzancourt 52 065
  7. Brachay 52 066
  8. Charmes-en-l'Angle 52 109
  9. Charmes-la-Grande 52 110
  10. Cirey-sur-Blaise 52 129
  11. Courcelles-sur-Blaise 52 149
  12. Dommartin-le-Saint-Père 52 172
  13. Doulevant-le-Château 52 178
  14. Flammerécourt 52 201
  15. Leschères-sur-le-Blaiseron 52 284
  16. Mertrud 52 321
  17. Nully 52 359
  18. Trémilly 52 495

Joinville'i kanton

  1. Autigny-le-Grand 52 029
  2. Autigny-le-Petit 52 030
  3. Blécourt 52 055
  4. Chatonrupt-Sommermont 52 118
  5. Curel 52 156
  6. Ferrière-et-Lafolie 52 199
  7. Fronville 52 212
  8. Guindrecourt-aux-Ormes 52 231
  9. Joinville 52 250
  10. Mathons 52 316
  11. Nomécourt 52 356
  12. Rupt 52 442
  13. Suzannecourt 52 484
  14. Thonnance-lès-Joinville 52 490
  15. Vecqueville 52 512

Montier-en-Deri kanton

  1. Ceffonds 52 088
  2. Droyes 52 180
  3. Frampas 52 206
  4. Laneuville-à-Rémy 52 266
  5. Longeville-sur-la-Laines 52 293
  6. Louze 52 296
  7. Montier-en-Der 52 331
  8. Planrupt 52 391
  9. Puellemontier 52 411
  10. Robert-Magny 52 427
  11. Sommevoire 52 479
  12. Thilleux 52 487

Poissons'i kanton

  1. Aingoulaincourt 52 004
  2. Annonville 52 012
  3. Cirfontaines-en-Ornois 52 131
  4. Échenay 52 181
  5. Effincourt 52 184
  6. Épizon 52 187
  7. Germay 52 218
  8. Germisay 52 219
  9. Gillaumé 52 222
  10. Lezéville 52 288
  11. Montreuil-sur-Thonnance 52 337
  12. Noncourt-sur-le-Rongeant 52 357
  13. Pansey 52 376
  14. Paroy-sur-Saulx 52 378
  15. Poissons 52 398
  16. Sailly 52 443
  17. Saudron 52 463
  18. Thonnance-les-Moulins 52 491

Saint-Dizier-Kagu kanton

  1. Chamouilley 52 099
  2. Roches-sur-Marne 52 429
  3. Saint-Dizier 52 448

Saint-Dizier-Kesk kanton

  1. Saint-Dizier 52 448

Saint-Dizier-Kirde kanton

  1. Bettancourt-la-Ferrée 52 045
  2. Chancenay 52 104
  3. Saint-Dizier 52 448

Saint-Dizier-Lääne kanton (keskus Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière)

  1. Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière 52 182
  2. Hallignicourt 52 235
  3. Humbécourt 52 244
  4. Laneuville-au-Pont 52 267
  5. Moëslains 52 327
  6. Perthes 52 386
  7. Saint-Dizier 52 448
  8. Valcourt 52 500
  9. Villiers-en-Lieu 52 534

Wassy kanton

  1. Allichamps 52 006
  2. Attancourt 52 021
  3. Bailly-aux-Forges 52 034
  4. Brousseval 52 079
  5. Domblain 52 169
  6. Dommartin-le-Franc 52 171
  7. Doulevant-le-Petit 52 179
  8. Fays 52 198
  9. Louvemont 52 294
  10. Magneux 52 300
  11. Montreuil-sur-Blaise 52 336
  12. Morancourt 52 341
  13. Rachecourt-Suzémont 52 413
  14. Sommancourt 52 475
  15. Troisfontaines-la-Ville 52 497
  16. Valleret 52 502
  17. Vaux-sur-Blaise 52 510
  18. Ville-en-Blaisois 52 528
  19. Voillecomte 52 543
  20. Wassy 52 550