Haute-Garonne'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Haute-Garonne'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Toulouse on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Muret[muuda | muuda lähteteksti]

Auterive'i kanton

  1. Auribail 31 027
  2. Auterive 31 033
  3. Beaumont-sur-Lèze 31 052
  4. Grépiac 31 233
  5. Labruyère-Dorsa 31 256
  6. Lagrâce-Dieu 31 264
  7. Mauressac 31 330
  8. Miremont 31 345
  9. Puydaniel 31 442
  10. Venerque 31 572
  11. Vernet 31 574

Carbonne'i kanton

  1. Bois-de-la-Pierre 31 071
  2. Capens 31 104
  3. Carbonne 31 107
  4. Longages 31 303
  5. Marquefave 31 320
  6. Mauzac 31 334
  7. Montaut 31 361
  8. Montgazin 31 379
  9. Noé 31 399
  10. Peyssies 31 416
  11. Saint-Sulpice-sur-Lèze 31 517

Cazères'i kanton

  1. Boussens 31 084
  2. Cazères 31 135
  3. Couladère 31 153
  4. Francon 31 196
  5. Lescuns 31 292
  6. Marignac-Laspeyres 31 318
  7. Martres-Tolosane 31 324
  8. Mauran 31 327
  9. Mondavezan 31 349
  10. Montberaud 31 362
  11. Montclar-de-Comminges 31 367
  12. Palaminy 31 406
  13. Plagne 31 422
  14. Le Plan 31 425
  15. Saint-Michel 31 505
  16. Sana 31 530

Cintegabelle'i kanton

  1. Aignes 31 002
  2. Caujac 31 128
  3. Cintegabelle 31 145
  4. Esperce 31 173
  5. Gaillac-Toulza 31 206
  6. Grazac 31 231
  7. Marliac 31 319

Le Fousseret' kanton

  1. Castelnau-Picampeau 31 119
  2. Casties-Labrande 31 122
  3. Le Fousseret 31 193
  4. Fustignac 31 204
  5. Gratens 31 229
  6. Lafitte-Vigordane 31 261
  7. Lussan-Adeilhac 31 309
  8. Marignac-Lasclares 31 317
  9. Montégut-Bourjac 31 370
  10. Montoussin 31 387
  11. Polastron 31 428
  12. Pouy-de-Touges 31 436
  13. Saint-Araille 31 469
  14. Saint-Élix-le-Château 31 476
  15. Sénarens 31 543

Montesquieu-Volvestre'i kanton

  1. Canens 31 103
  2. Castagnac 31 111
  3. Gouzens 31 226
  4. Lahitère 31 267
  5. Lapeyrère 31 272
  6. Latour 31 279
  7. Massabrac 31 326
  8. Montbrun-Bocage 31 365
  9. Montesquieu-Volvestre 31 375
  10. Saint-Christaud 31 474

Muret' kanton

  1. Le Fauga 31 181
  2. Frouzins 31 203
  3. Labastidette 31 253
  4. Lavernose-Lacasse 31 287
  5. Lherm 31 299
  6. Muret 31 395
  7. Saint-Clar-de-Rivière 31 475
  8. Saint-Hilaire 31 486
  9. Seysses 31 547

Portet-sur-Garonne'i kanton

  1. Eaunes 31 165
  2. Labarthe-sur-Lèze 31 248
  3. Lagardelle-sur-Lèze 31 263
  4. Pinsaguel 31 420
  5. Pins-Justaret 31 421
  6. Portet-sur-Garonne 31 433
  7. Roques 31 458
  8. Roquettes 31 460
  9. Saubens 31 533
  10. Villate 31 580

Rieumes' kanton

  1. Beaufort 31 051
  2. Bérat 31 065
  3. Forgues 31 189
  4. Labastide-Clermont 31 250
  5. Lahage 31 266
  6. Lautignac 31 283
  7. Monès 31 353
  8. Montastruc-Savès 31 359
  9. Montgras 31 382
  10. Le Pin-Murelet 31 419
  11. Plagnole 31 423
  12. Poucharramet 31 435
  13. Rieumes 31 454
  14. Sabonnères 31 464
  15. Sajas 31 520
  16. Savères 31 538

Rieux-Volvestre'i kanton

  1. Bax 31 047
  2. Gensac-sur-Garonne 31 219
  3. Goutevernisse 31 225
  4. Lacaugne 31 258
  5. Latrape 31 280
  6. Lavelanet-de-Comminges 31 286
  7. Mailholas 31 312
  8. Rieux-Volvestre 31 455
  9. Saint-Julien-sur-Garonne 31 492
  10. Salles-sur-Garonne 31 525

Saint-Lysi kanton

  1. Bonrepos-sur-Aussonnelle 31 075
  2. Bragayrac 31 087
  3. Cambernard 31 101
  4. Empeaux 31 166
  5. Fonsorbes 31 187
  6. Fontenilles 31 188
  7. Lamasquère 31 269
  8. Saiguède 31 466
  9. Sainte-Foy-de-Peyrolières 31 481
  10. Saint-Lys 31 499
  11. Saint-Thomas 31 518

Saint-Gaudens[muuda | muuda lähteteksti]

Aspet' kanton

  1. Arbas 31 011
  2. Arbon 31 012
  3. Arguenos 31 014
  4. Aspet 31 020
  5. Cabanac-Cazaux 31 095
  6. Cazaunous 31 131
  7. Chein-Dessus 31 140
  8. Couret 31 155
  9. Encausse-les-Thermes 31 167
  10. Estadens 31 174
  11. Fougaron 31 191
  12. Ganties 31 208
  13. Herran 31 236
  14. Izaut-de-l'Hôtel 31 241
  15. Juzet-d'Izaut 31 245
  16. Milhas 31 342
  17. Moncaup 31 348
  18. Portet-d'Aspet 31 431
  19. Razecueillé 31 447
  20. Sengouagnet 31 544
  21. Soueich 31 550

Aurignac'i kanton

  1. Alan 31 005
  2. Aulon 31 023
  3. Aurignac 31 028
  4. Bachas 31 039
  5. Benque 31 063
  6. Boussan 31 083
  7. Bouzin 31 086
  8. Cassagnabère-Tournas 31 109
  9. Cazeneuve-Montaut 31 134
  10. Eoux 31 168
  11. Esparron 31 172
  12. Latoue 31 278
  13. Montoulieu-Saint-Bernard 31 386
  14. Peyrissas 31 414
  15. Peyrouzet 31 415
  16. Saint-André 31 468
  17. Saint-Élix-Séglan 31 477
  18. Samouillan 31 529
  19. Terrebasse 31 552

Bagnères-de-Luchoni kanton

  1. Antignac 31 010
  2. Artigue 31 019
  3. Bagnères-de-Luchon 31 042
  4. Benque-Dessous-et-Dessus 31 064
  5. Billière 31 068
  6. Bourg-d'Oueil 31 081
  7. Castillon-de-Larboust 31 123
  8. Cathervielle 31 125
  9. Caubous 31 127
  10. Cazaril-Laspènes 31 129
  11. Cazeaux-de-Larboust 31 133
  12. Cier-de-Luchon 31 142
  13. Cirès 31 146
  14. Garin 31 213
  15. Gouaux-de-Larboust 31 221
  16. Gouaux-de-Luchon 31 222
  17. Jurvielle 31 242
  18. Juzet-de-Luchon 31 244
  19. Mayrègne 31 335
  20. Montauban-de-Luchon 31 360
  21. Moustajon 31 394
  22. 31 404
  23. Portet-de-Luchon 31 432
  24. Poubeau 31 434
  25. Saccourvielle 31 465
  26. Saint-Aventin 31 470
  27. Saint-Mamet 31 500
  28. Saint-Paul-d'Oueil 31 508
  29. Salles-et-Pratviel 31 524
  30. Sode 31 549
  31. Trébons-de-Luchon 31 559

Barbazani kanton

  1. Antichan-de-Frontignes 31 009
  2. Ardiège 31 013
  3. Bagiry 31 041
  4. Barbazan 31 045
  5. Cier-de-Rivière 31 143
  6. Frontignan-de-Comminges 31 200
  7. Galié 31 207
  8. Génos 31 217
  9. Gourdan-Polignan 31 224
  10. Huos 31 238
  11. Labroquère 31 255
  12. Lourde 31 306
  13. Luscan 31 308
  14. Malvezie 31 313
  15. Martres-de-Rivière 31 323
  16. Mont-de-Galié 31 369
  17. Ore 31 405
  18. Payssous 31 408
  19. Pointis-de-Rivière 31 426
  20. Saint-Bertrand-de-Comminges 31 472
  21. Saint-Pé-d'Ardet 31 509
  22. Sauveterre-de-Comminges 31 535
  23. Seilhan 31 542
  24. Valcabrère 31 564

Boulogne-sur-Gesse'i kanton

  1. Blajan 31 070
  2. Boulogne-sur-Gesse 31 080
  3. Cardeilhac 31 108
  4. Castéra-Vignoles 31 121
  5. Charlas 31 138
  6. Ciadoux 31 141
  7. Escanecrabe 31 170
  8. Gensac-de-Boulogne 31 218
  9. Larroque 31 276
  10. Lespugue 31 295
  11. Lunax 31 307
  12. Mondilhan 31 350
  13. Montgaillard-sur-Save 31 378
  14. Montmaurin 31 385
  15. Nénigan 31 397
  16. Nizan-Gesse 31 398
  17. Péguilhan 31 412
  18. Saint-Ferréol-de-Comminges 31 479
  19. Saint-Lary-Boujean 31 493
  20. Saint-Loup-en-Comminges 31 498
  21. Saint-Pé-Delbosc 31 510
  22. Saman 31 528
  23. Sarrecave 31 531
  24. Sarremezan 31 532

L'Isle-en-Dodoni kanton

  1. Agassac 31 001
  2. Ambax 31 007
  3. Anan 31 008
  4. Boissède 31 072
  5. Castelgaillard 31 115
  6. Cazac 31 593
  7. Coueilles 31 152
  8. Fabas 31 178
  9. Frontignan-Savès 31 201
  10. Goudex 31 223
  11. L'Isle-en-Dodon 31 239
  12. Labastide-Paumès 31 251
  13. Lilhac 31 301
  14. Martisserre 31 322
  15. Mauvezin 31 333
  16. Mirambeau 31 343
  17. Molas 31 347
  18. Montbernard 31 363
  19. Montesquieu-Guittaut 31 373
  20. Puymaurin 31 443
  21. Riolas 31 456
  22. Saint-Frajou 31 482
  23. Saint-Laurent 31 494
  24. Salerm 31 522

Montréjeau' kanton

  1. Ausson 31 031
  2. Balesta 31 043
  3. Bordes-de-Rivière 31 076
  4. Boudrac 31 078
  5. Cazaril-Tambourès 31 130
  6. Clarac 31 147
  7. Cuguron 31 158
  8. Le Cuing 31 159
  9. Franquevielle 31 197
  10. Lécussan 31 289
  11. Loudet 31 305
  12. Montréjeau 31 390
  13. Ponlat-Taillebourg 31 430
  14. Saint-Plancard 31 513
  15. Sédeilhac 31 539
  16. Les Tourreilles 31 556
  17. Villeneuve-Lécussan 31 586

Saint-Béati kanton

  1. Argut-Dessous 31 015
  2. Arlos 31 017
  3. Bachos 31 040
  4. Baren 31 046
  5. Bezins-Garraux 31 067
  6. Binos 31 590
  7. Boutx 31 085
  8. Burgalays 31 092
  9. Cazaux-Layrisse 31 132
  10. Chaum 31 139
  11. Cierp-Gaud 31 144
  12. Esténos 31 176
  13. Eup 31 177
  14. Fos 31 190
  15. Fronsac 31 199
  16. Guran 31 235
  17. Lège 31 290
  18. Lez 31 298
  19. Marignac 31 316
  20. Melles 31 337
  21. Saint-Béat 31 471
  22. Signac 31 548

Saint-Gaudensi kanton

  1. Aspret-Sarrat 31 021
  2. Estancarbon 31 175
  3. Labarthe-Inard 31 246
  4. Labarthe-Rivière 31 247
  5. Lalouret-Laffiteau 31 268
  6. Landorthe 31 270
  7. Larcan 31 274
  8. Lespiteau 31 294
  9. Lieoux 31 300
  10. Lodes 31 302
  11. Miramont-de-Comminges 31 344
  12. Pointis-Inard 31 427
  13. Régades 31 449
  14. Rieucazé 31 452
  15. Saint-Gaudens 31 483
  16. Saint-Ignan 31 487
  17. Saint-Marcet 31 502
  18. Saux-et-Pomarède 31 536
  19. Savarthès 31 537
  20. Valentine 31 565
  21. Villeneuve-de-Rivière 31 585

Saint-Martory kanton

  1. Arnaud-Guilhem 31 018
  2. Auzas 31 034
  3. Beauchalot 31 050
  4. Castillon-de-Saint-Martory 31 124
  5. Le Fréchet 31 198
  6. Laffite-Toupière 31 260
  7. Lestelle-de-Saint-Martory 31 296
  8. Mancioux 31 314
  9. Proupiary 31 440
  10. Saint-Martory 31 503
  11. Saint-Médard 31 504
  12. Sepx 31 545

Salies-du-Salati kanton

  1. Ausseing 31 030
  2. Belbèze-en-Comminges 31 059
  3. Cassagne 31 110
  4. Castagnède 31 112
  5. Castelbiague 31 114
  6. Escoulis 31 591
  7. Figarol 31 183
  8. Francazal 31 195
  9. His 31 237
  10. Mane 31 315
  11. Marsoulas 31 321
  12. Mazères-sur-Salat 31 336
  13. Montastruc-de-Salies 31 357
  14. Montespan 31 372
  15. Montgaillard-de-Salies 31 376
  16. Montsaunès 31 391
  17. Roquefort-sur-Garonne 31 457
  18. Rouède 31 461
  19. Saleich 31 521
  20. Salies-du-Salat 31 523
  21. Touille 31 554
  22. Urau 31 562

Toulouse[muuda | muuda lähteteksti]

Blagnac'i kanton

  1. Beauzelle 31 056
  2. Blagnac 31 069
  3. Cornebarrieu 31 150
  4. Mondonville 31 351

Cadours'i kanton

  1. Bellegarde-Sainte-Marie 31 061
  2. Bellesserre 31 062
  3. Brignemont 31 090
  4. Cabanac-Séguenville 31 096
  5. Cadours 31 098
  6. Le Castéra 31 120
  7. Caubiac 31 126
  8. Cox 31 156
  9. Drudas 31 164
  10. Garac 31 209
  11. Le Grès 31 234
  12. Lagraulet-Saint-Nicolas 31 265
  13. Laréole 31 275
  14. Pelleport 31 413
  15. Puysségur 31 444
  16. Vignaux 31 577

Caramani kanton

  1. Albiac 31 006
  2. Auriac-sur-Vendinelle 31 026
  3. Beauville 31 055
  4. Le Cabanial 31 097
  5. Cambiac 31 102
  6. Caragoudes 31 105
  7. Caraman 31 106
  8. Le Faget 31 179
  9. Francarville 31 194
  10. Loubens-Lauragais 31 304
  11. Mascarville 31 325
  12. Maureville 31 331
  13. Mourvilles-Basses 31 392
  14. Prunet 31 441
  15. La Salvetat-Lauragais 31 527
  16. Saussens 31 534
  17. Ségreville 31 540
  18. Toutens 31 558
  19. Vendine 31 571

Castanet-Tolosani kanton

  1. Aureville 31 025
  2. Auzeville-Tolosane 31 035
  3. Auzielle 31 036
  4. Castanet-Tolosan 31 113
  5. Clermont-le-Fort 31 148
  6. Goyrans 31 227
  7. Labège 31 254
  8. Lacroix-Falgarde 31 259
  9. Mervilla 31 340
  10. Péchabou 31 409
  11. Pechbusque 31 411
  12. Rebigue 31 448
  13. Saint-Orens-de-Gameville 31 506
  14. Vieille-Toulouse 31 575
  15. Vigoulet-Auzil 31 578

Frontoni kanton

  1. Bouloc 31 079
  2. Bruguières 31 091
  3. Castelnau-d'Estrétefonds 31 118
  4. Cépet 31 136
  5. Fronton 31 202
  6. Gargas 31 211
  7. Gratentour 31 230
  8. Labastide-Saint-Sernin 31 252
  9. Lespinasse 31 293
  10. Saint-Jory 31 490
  11. Saint-Rustice 31 515
  12. Saint-Sauveur 31 516
  13. Vacquiers 31 563
  14. Villariès 31 579
  15. Villaudric 31 581
  16. Villeneuve-lès-Bouloc 31 587

Grenade'i kanton

  1. Aussonne 31 032
  2. Bretx 31 089
  3. Le Burgaud 31 093
  4. Daux 31 160
  5. Grenade 31 232
  6. Larra 31 592
  7. Launac 31 281
  8. Menville 31 338
  9. Merville 31 341
  10. Montaigut-sur-Save 31 356
  11. Ondes 31 403
  12. Saint-Cézert 31 473
  13. Saint-Paul-sur-Save 31 507
  14. Seilh 31 541
  15. Thil 31 553

Lanta kanton

  1. Aigrefeuille 31 003
  2. Aurin 31 029
  3. Bourg-Saint-Bernard 31 082
  4. Lanta 31 271
  5. Lauzerville 31 284
  6. Préserville 31 439
  7. Sainte-Foy-d'Aigrefeuille 31 480
  8. Saint-Pierre-de-Lages 31 512
  9. Tarabel 31 551
  10. Vallesvilles 31 567

Léguevin' kanton

  1. Brax 31 088
  2. Lasserre 31 277
  3. Léguevin 31 291
  4. Lévignac 31 297
  5. Mérenvielle 31 339
  6. Pibrac 31 417
  7. Plaisance-du-Touch 31 424
  8. Pradère-les-Bourguets 31 438
  9. Sainte-Livrade 31 496
  10. La Salvetat-Saint-Gilles 31 526

Montastruc-la-Conseillère'i kanton

  1. Azas 31 038
  2. Bazus 31 049
  3. Bessières 31 066
  4. Buzet-sur-Tarn 31 094
  5. Garidech 31 212
  6. Gémil 31 216
  7. Lapeyrouse-Fossat 31 273
  8. Montastruc-la-Conseillère 31 358
  9. Montjoire 31 383
  10. Montpitol 31 388
  11. Paulhac 31 407
  12. Roquesérière 31 459
  13. Saint-Jean-Lherm 31 489

Montgiscard'i kanton

  1. Ayguesvives 31 004
  2. Baziège 31 048
  3. Belberaud 31 057
  4. Belbèze-de-Lauragais 31 058
  5. Corronsac 31 151
  6. Deyme 31 161
  7. Donneville 31 162
  8. Escalquens 31 169
  9. Espanès 31 171
  10. Fourquevaux 31 192
  11. Issus 31 240
  12. Labastide-Beauvoir 31 249
  13. Montbrun-Lauragais 31 366
  14. Montgiscard 31 381
  15. Montlaur 31 384
  16. Noueilles 31 401
  17. Odars 31 402
  18. Pompertuzat 31 429
  19. Pouze 31 437
  20. Varennes 31 568

Nailloux' kanton

  1. Auragne 31 024
  2. Caignac 31 099
  3. Calmont 31 100
  4. Gibel 31 220
  5. Mauvaisin 31 332
  6. Monestrol 31 354
  7. Montgeard 31 380
  8. Nailloux 31 396
  9. Saint-Léon 31 495
  10. Seyre 31 546

Reveli kanton

  1. Bélesta-en-Lauragais 31 060
  2. Falga 31 180
  3. Juzes 31 243
  4. Maurens 31 329
  5. Montégut-Lauragais 31 371
  6. Mourvilles-Hautes 31 393
  7. Nogaret 31 400
  8. Revel 31 451
  9. Roumens 31 463
  10. Saint-Félix-Lauragais 31 478
  11. Saint-Julia 31 491
  12. Vaudreuille 31 569
  13. Vaux 31 570

Toulouse 1. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 2. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 3. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 4. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 5. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 6. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 7. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 8. kanton

  1. Balma 31 044
  2. Beaupuy 31 053
  3. Drémil-Lafage 31 163
  4. Flourens 31 184
  5. Mondouzil 31 352
  6. Mons 31 355
  7. Montrabé 31 389
  8. Pin-Balma 31 418
  9. Quint-Fonsegrives 31 445
  10. Toulouse 31 555

Toulouse 9. kanton

  1. Ramonville-Saint-Agne 31 446
  2. Toulouse 31 555

Toulouse 10. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 11. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 12. kanton

  1. Toulouse 31 555

Toulouse 13. kanton

  1. Colomiers 31 149
  2. Toulouse 31 555

Toulouse 14. kanton

  1. Aucamville 31 022
  2. Castelginest 31 116
  3. Fenouillet 31 182
  4. Fonbeauzard 31 186
  5. Gagnac-sur-Garonne 31 205
  6. Launaguet 31 282
  7. Saint-Alban 31 467
  8. Toulouse 31 555

Toulouse 15. kanton

  1. Castelmaurou 31 117
  2. Montberon 31 364
  3. Pechbonnieu 31 410
  4. Rouffiac-Tolosan 31 462
  5. Saint-Geniès-Bellevue 31 484
  6. Saint-Jean 31 488
  7. Saint-Loup-Cammas 31 497
  8. Toulouse 31 555
  9. L'Union 31 561

Tournefeuille'i kanton

  1. Cugnaux 31 157
  2. Tournefeuille 31 557
  3. Villeneuve-Tolosane 31 588

Verfeili kanton

  1. Bonrepos-Riquet 31 074
  2. Gauré 31 215
  3. Gragnague 31 228
  4. Lavalette 31 285
  5. Saint-Marcel-Paulel 31 501
  6. Saint-Pierre 31 511
  7. Verfeil 31 573

Villefranche-de-Lauragais' kanton

  1. Avignonet-Lauragais 31 037
  2. Beauteville 31 054
  3. Cessales 31 137
  4. Folcarde 31 185
  5. Gardouch 31 210
  6. Lagarde 31 262
  7. Lux 31 310
  8. Mauremont 31 328
  9. Montclar-Lauragais 31 368
  10. Montesquieu-Lauragais 31 374
  11. Montgaillard-Lauragais 31 377
  12. Renneville 31 450
  13. Rieumajou 31 453
  14. Saint-Germier 31 485
  15. Saint-Rome 31 514
  16. Saint-Vincent 31 519
  17. Trébons-sur-la-Grasse 31 560
  18. Vallègue 31 566
  19. Vieillevigne 31 576
  20. Villefranche-de-Lauragais 31 582
  21. Villenouvelle 31 589

Villemur-sur-Tarni kanton

  1. Bondigoux 31 073
  2. Le Born 31 077
  3. Layrac-sur-Tarn 31 288
  4. La Magdelaine-sur-Tarn 31 311
  5. Mirepoix-sur-Tarn 31 346
  6. Villematier 31 583
  7. Villemur-sur-Tarn 31 584