Finistère'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Finistère'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Brest ja Quimper on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Brest[muuda | muuda lähteteksti]

Brest-Bellevue' kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Kesk kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Cavale-Blanche-Bohars-Guilers'i kanton

  1. Bohars 29 011
  2. Brest 29 019
  3. Guilers 29 069

Brest-L'Hermitage-Gouesnou kanton

  1. Brest 29 019
  2. Gouesnou 29 061

Brest-Lambezellec'i kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Kerichen' kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Plouzané kanton

  1. Brest 29 019
  2. Plouzané 29 212

Brest-Recouvrance'i kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Saint-Marc'i kanton

  1. Brest 29 019

Brest-Saint-Pierre'i kanton

  1. Brest 29 019

Daoulasi kanton

  1. Daoulas 29 043
  2. Hanvec 29 078
  3. Hôpital-Camfrout 29 080
  4. Irvillac 29 086
  5. Logonna-Daoulas 29 137
  6. Loperhet 29 140
  7. Plougastel-Daoulas 29 189
  8. Saint-Eloy 29 246
  9. Saint-Urbain 29 270

Guipavasi kanton

  1. Guipavas 29 075
  2. Le Relecq-Kerhuon 29 235

Landerneau' kanton

  1. Dirinon 29 045
  2. La Forest-Landerneau 29 056
  3. Landerneau 29 103
  4. Pencran 29 156
  5. Plouédern 29 181
  6. Saint-Divy 29 245
  7. Saint-Thonan 29 268
  8. Trémaouézan 29 295

Lannilisi kanton

  1. Guissény 29 077
  2. Landéda 29 101
  3. Lannilis 29 117
  4. Plouguerneau 29 195
  5. Tréglonou 29 290

Lesneven' kanton

  1. Brignogan-Plages 29 021
  2. Le Folgoët 29 055
  3. Goulven 29 064
  4. Kerlouan 29 091
  5. Kernouës 29 094
  6. Lesneven 29 124
  7. Ploudaniel 29 179
  8. Plouider 29 198
  9. Plounéour-Trez 29 203
  10. Saint-Frégant 29 248
  11. Saint-Méen 29 255
  12. Trégarantec 29 288

Ouessant'i kanton

  1. Ouessant 29 155

Plabennec'i kanton

  1. Bourg-Blanc 29 015
  2. Coat-Méal 29 035
  3. Le Drennec 29 047
  4. Kernilis 29 093
  5. Kersaint-Plabennec 29 095
  6. Lanarvily 29 100
  7. Loc-Brévalaire 29 126
  8. Plabennec 29 160
  9. Plouvien 29 209

Ploudalmézeau' kanton

  1. Brélès 29 017
  2. Lampaul-Ploudalmézeau 29 099
  3. Landunvez 29 109
  4. Lanildut 29 112
  5. Ploudalmézeau 29 178
  6. Plouguin 29 196
  7. Plourin 29 208
  8. Porspoder 29 221
  9. Saint-Pabu 29 257
  10. Tréouergat 29 299

Ploudiry kanton

  1. Lanneuffret 29 116
  2. Loc-Eguiner 29 128
  3. La Martyre 29 144
  4. Ploudiry 29 180
  5. La Roche-Maurice 29 237
  6. Tréflévénez 29 286
  7. Le Tréhou 29 294

Saint-Renani kanton

  1. Le Conquet 29 040
  2. Guipronvel 29 076
  3. Île-Molène 29 084
  4. Lampaul-Plouarzel 29 098
  5. Lanrivoaré 29 119
  6. Locmaria-Plouzané 29 130
  7. Milizac 29 149
  8. Plouarzel 29 177
  9. Plougonvelin 29 190
  10. Ploumoguer 29 201
  11. Saint-Renan 29 260
  12. Trébabu 29 282

Châteaulin[muuda | muuda lähteteksti]

Carhaix-Plouguer' kanton

  1. Carhaix-Plouguer 29 024
  2. Cléden-Poher 29 029
  3. Kergloff 29 089
  4. Motreff 29 152
  5. Plounévézel 29 205
  6. Poullaouen 29 227
  7. Saint-Hernin 29 250
  8. Spézet 29 278

Châteaulin' kanton

  1. Cast 29 025
  2. Châteaulin 29 026
  3. Dinéault 29 044
  4. Kerlaz 29 090
  5. Locronan 29 134
  6. Ploéven 29 166
  7. Plomodiern 29 172
  8. Plonévez-Porzay 29 176
  9. Port-Launay 29 222
  10. Quéménéven 29 229
  11. Saint-Coulitz 29 243
  12. Saint-Nic 29 256
  13. Saint-Ségal 29 263
  14. Trégarvan 29 289

Châteauneuf-du-Faou kanton

  1. Châteauneuf-du-Faou 29 027
  2. Collorec 29 036
  3. Coray 29 041
  4. Landeleau 29 102
  5. Laz 29 122
  6. Leuhan 29 125
  7. Plonévez-du-Faou 29 175
  8. Saint-Goazec 29 249
  9. Saint-Thois 29 267
  10. Trégourez 29 291

Crozoni kanton

  1. Argol 29 001
  2. Camaret-sur-Mer 29 022
  3. Crozon 29 042
  4. Landévennec 29 104
  5. Lanvéoc 29 120
  6. Roscanvel 29 238
  7. Telgruc-sur-Mer 29 280

Le Faou kanton

  1. Le Faou 29 053
  2. Lopérec 29 139
  3. Pont-de-Buis-lès-Quimerch 29 302
  4. Rosnoën 29 240

Huelgoat' kanton

  1. Berrien 29 007
  2. Bolazec 29 012
  3. Botmeur 29 013
  4. La Feuillée 29 054
  5. Huelgoat 29 081
  6. Locmaria-Berrien 29 129
  7. Plouyé 29 211
  8. Scrignac 29 275

Pleybeni kanton

  1. Brasparts 29 016
  2. Brennilis 29 018
  3. Le Cloître-Pleyben 29 033
  4. Gouézec 29 062
  5. Lannédern 29 115
  6. Lennon 29 123
  7. Loqueffret 29 141
  8. Lothey 29 142
  9. Pleyben 29 162
  10. Saint-Rivoal 29 261

Morlaix[muuda | muuda lähteteksti]

Landivisiau' kanton

  1. Bodilis 29 010
  2. Guimiliau 29 074
  3. Lampaul-Guimiliau 29 097
  4. Landivisiau 29 105
  5. Plougourvest 29 193
  6. Plounéventer 29 204
  7. Saint-Derrien 29 244
  8. Saint-Servais 29 264

Lanmeuri kanton

  1. Garlan 29 059
  2. Guimaëc 29 073
  3. Lanmeur 29 113
  4. Locquirec 29 133
  5. Plouégat-Guérand 29 182
  6. Plouezoc'h 29 186
  7. Plougasnou 29 188
  8. Saint-Jean-du-Doigt 29 251

Morlaix' kanton

  1. Morlaix 29 151
  2. Plourin-lès-Morlaix 29 207
  3. Sainte-Sève 29 265
  4. Saint-Martin-des-Champs 29 254

Plouescati kanton

  1. Lanhouarneau 29 111
  2. Plouescat 29 185
  3. Plougar 29 187
  4. Plounévez-Lochrist 29 206
  5. Tréflez 29 287

Plouigneau' kanton

  1. Botsorhel 29 014
  2. Guerlesquin 29 067
  3. Lannéanou 29 114
  4. Plouégat-Moysan 29 183
  5. Plougonven 29 191
  6. Plouigneau 29 199
  7. Le Ponthou 29 219

Plouzévédé kanton

  1. Cléder 29 030
  2. Plouvorn 29 210
  3. Plouzévédé 29 213
  4. Saint-Vougay 29 271
  5. Tréflaouénan 29 285
  6. Trézilidé 29 301

Saint-Pol-de-Léoni kanton

  1. Île-de-Batz 29 082
  2. Mespaul 29 148
  3. Plouénan 29 184
  4. Plougoulm 29 192
  5. Roscoff 29 239
  6. Saint-Pol-de-Léon 29 259
  7. Santec 29 273
  8. Sibiril 29 276

Saint-Thégonnec'i kanton

  1. Le Cloître-Saint-Thégonnec 29 034
  2. Loc-Eguiner-Saint-Thégonnec 29 127
  3. Pleyber-Christ 29 163
  4. Plounéour-Ménez 29 202
  5. Saint-Thégonnec 29 266

Sizun' kanton

  1. Commana 29 038
  2. Locmélar 29 131
  3. Saint-Sauveur 29 262
  4. Sizun 29 277

Taulé kanton

  1. Carantec 29 023
  2. Guiclan 29 068
  3. Henvic 29 079
  4. Locquénolé 29 132
  5. Taulé 29 279

Quimper[muuda | muuda lähteteksti]

Arzano kanton

  1. Arzano 29 002
  2. Guilligomarc'h 29 071
  3. Locunolé 29 136
  4. Rédené 29 234

Bannalec'i kanton

  1. Bannalec 29 004
  2. Melgven 29 146
  3. Le Trévoux 29 300

Briec'i kanton

  1. Briec 29 020
  2. Edern 29 048
  3. Landrévarzec 29 106
  4. Landudal 29 107
  5. Langolen 29 110

Concarneau' kanton

  1. Concarneau 29 039
  2. Trégunc 29 293

Douarnenez' kanton

  1. Douarnenez 29 046
  2. Guengat 29 066
  3. Le Juch 29 087
  4. Plogonnec 29 169
  5. Pouldergat 29 224
  6. Poullan-sur-Mer 29 226

Fouesnant'i kanton

  1. Bénodet 29 006
  2. Clohars-Fouesnant 29 032
  3. La Forêt-Fouesnant 29 057
  4. Fouesnant 29 058
  5. Gouesnach 29 060
  6. Pleuven 29 161
  7. Saint-Évarzec 29 247

Guilvinec'i kanton

  1. Guilvinec 29 072
  2. Loctudy 29 135
  3. Penmarch 29 158
  4. Plobannalec-Lesconil 29 165
  5. Treffiagat 29 284

Plogastel-Saint-Germaini kanton

  1. Gourlizon 29 065
  2. Guiler-sur-Goyen 29 070
  3. Landudec 29 108
  4. Peumerit 29 159
  5. Plogastel-Saint-Germain 29 167
  6. Plonéis 29 173
  7. Plonéour-Lanvern 29 174
  8. Plovan 29 214
  9. Plozévet 29 215
  10. Pouldreuzic 29 225
  11. Tréogat 29 298

Pont-Aveni kanton

  1. Moëlan-sur-Mer 29 150
  2. Névez 29 153
  3. Pont-Aven 29 217
  4. Riec-sur-Bélon 29 236

Pont-Croix' kanton

  1. Audierne 29 003
  2. Beuzec-Cap-Sizun 29 008
  3. Cléden-Cap-Sizun 29 028
  4. Confort-Meilars 29 145
  5. Esquibien 29 052
  6. Goulien 29 063
  7. Île-de-Sein 29 083
  8. Mahalon 29 143
  9. Plogoff 29 168
  10. Plouhinec 29 197
  11. Pont-Croix 29 218
  12. Primelin 29 228

Pont-l'Abbé kanton

  1. Combrit 29 037
  2. Île-Tudy 29 085
  3. Plomeur 29 171
  4. Pont-l'Abbé 29 220
  5. Saint-Jean-Trolimon 29 252
  6. Tréguennec 29 292
  7. Tréméoc 29 296

Quimper 1. kanton

  1. Quimper 29 232

Quimper 2. kanton

  1. Ergué-Gabéric 29 051
  2. Quimper 29 232

Quimper 3. kanton

  1. Plomelin 29 170
  2. Pluguffan 29 216
  3. Quimper 29 232

Quimperlé kanton

  1. Baye 29 005
  2. Clohars-Carnoët 29 031
  3. Mellac 29 147
  4. Quimperlé 29 233
  5. Tréméven 29 297

Rosporden' kanton

  1. Elliant 29 049
  2. Rosporden 29 241
  3. Saint-Yvi 29 272
  4. Tourch 29 281

Scaëri kanton

  1. Querrien 29 230
  2. Saint-Thurien 29 269
  3. Scaër 29 274