Fail:Harju Maakohtu kohtuotsus kriminaalasjas nr 1-15-11024.pdf

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Klõps ikoonil viib faili leheküljele Wikimedia Commonsis.
Allikas: Vikipeedia
Mine leheküljele
järgmine lehekülg →
järgmine lehekülg →
järgmine lehekülg →

Algfail(1237 × 1754 pikslit, faili suurus: 870 KB, MIME tüüp: application/pdf, 29 lehekülge)

Lühikirjeldus

Kirjeldus
Eesti: Harju Maakohtu kohtuotsus kriminaalasjas nr 1-15-11024, milles Kaur Kenderit süüdistati karistusseadustiku § 178 lg 1 järgi, kuid kelle kohtud õigeks mõistsid. Kohtu kantselei on omal algatusel dokumenti tsenseerinud.
Kuupäev
Allikas riigiteataja.ee
Autor Harju Maakohus

Litsents

Public domain
Vastavalt Eesti autoriõiguse seadusele (15.03.2007 redaktsioon):

§ 5. Intellektuaalse tegevuse tulemused, millele käesolevat seadust ei kohaldata

Käesolevat seadust ei kohaldata:

1) ideedele, kujunditele, mõistetele, teooriatele, protsessidele, süsteemidele, meetoditele, kontseptsioonidele, printsiipidele, avastistele, leiutistele jms intellektuaalse tegevuse resultaatidele, mis on kirjeldatud, selgitatud või muul viisil väljendatud teoses;
2) rahvaloominguteostele;
3) õigusaktidele ja haldusdokumentidele (seadused, seadlused, määrused, põhimäärused, juhendid, käskkirjad) ning nende ametlikele tõlgetele;
4) kohtulahenditele ning nende ametlikele tõlgetele;
5) riigi ametlikele sümbolitele ja organisatsioonide sümboolikale (lipud, vapid, ordenid, medalid, märgid jne);
6) päevauudistele;
7) faktidele ja andmetele;
8) ideedele ja põhimõtetele, millele rajanevad arvutiprogrammi elemendid, kaasa arvatud programmi kasutajaliidese aluseks olevad ideed ja põhimõtted.
Seega ei ole sellel pildil autoriõigusest tulenevaid piiranguid. Samas on Eesti riikliku sümboolika kasutamine piiratud mitmete teiste seadustega.

Deutsch | English | eesti | italiano | русский | sicilianu | українська | +/−

Vastavalt autoriõiguse seadusele (§ 5) ei kohaldata haldusdokumentidele autoriõigust. Alternatiivselt lubab autoriõiguse seadus autori nõusolekuta ja autoritasu maksmiseta õiguspäraselt avaldatud teost tsiteerida ja refereerida motiveeritud mahus, järgides refereeritava või tsiteeritava teose kui terviku mõtte õige edasiandmise kohustust, kui esitatakse teose autori nimi, kui see on teosel näidatud, teose nimetus ning näidatakse avaldamisallikas.

Tsiviilkohtumenetluse seadustiku § 462 järgi avalikustatakse jõustunud kohtuotsus selleks ettenähtud kohas arvutivõrgus.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab

Faili ajalugu

Klõpsa kuupäeva ja kellaaega, et näha sel ajahetkel kasutusel olnud failiversiooni.

Kuupäev/kellaaegPisipiltMõõtmedKasutajaKommentaar
viimane17. august 2018, kell 22:42Pisipilt versioonist seisuga 17. august 2018, kell 22:421237 × 1754, 29 lehekülge (870 KB)NCCR PULL{{pildiinfo | kirjeldus = Harju Maakohtu kohtuotsus kriminaalasjas nr 1-15-11024, milles Kaur Kenderit süüdistati karistusseadustiku § 178 lg 1 järgi, kuid kelle kohtud õigeks mõistsid. Kohtu kantselei on omal algatusel dokumenti tsenseerinud. | kuupäev = 06.06.2017(?) | allikas = riigiteataja.ee | autor = Harju Maakohus. }} Vastavalt autoriõiguse seadusele (§ 5) ei kohaldata haldusdokumentidele autoriõigust. Alternatiivselt lubab autoriõiguse seadus autori nõusolekuta ja autorit...

Seda faili kasutab järgmine lehekülg:

Metaandmed