Eure'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Eure'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Bernay, Évreux, Louviers ja Vernon on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse, mille vahel on vald jagatud, kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Les Andelys[muuda | muuda lähteteksti]

Les Andelyse kanton

  1. Les Andelys 27 016
  2. Boisemont 27 070
  3. Bouafles 27 097
  4. Corny 27 175
  5. Courcelles-sur-Seine 27 180
  6. Cuverville 27 194
  7. Daubeuf-près-Vatteville 27 202
  8. Fresne-l'Archevêque 27 270
  9. Guiseniers 27 307
  10. Harquency 27 315
  11. Hennezis 27 329
  12. Heuqueville 27 337
  13. Muids 27 422
  14. Notre-Dame-de-l'Isle 27 440
  15. Port-Mort 27 473
  16. La Roquette 27 495
  17. Suzay 27 625
  18. Le Thuit 27 635
  19. Vatteville 27 673
  20. Vézillon 27 683

Écose kanton

  1. Berthenonville 27 060
  2. Bois-Jérôme-Saint-Ouen 27 072
  3. Bus-Saint-Rémy 27 121
  4. Cahaignes 27 122
  5. Cantiers 27 128
  6. Château-sur-Epte 27 152
  7. Civières 27 160
  8. Dampsmesnil 27 197
  9. Écos 27 213
  10. Fontenay 27 255
  11. Forêt-la-Folie 27 257
  12. Fourges 27 262
  13. Fours-en-Vexin 27 264
  14. Gasny 27 279
  15. Giverny 27 285
  16. Guitry 27 308
  17. Heubécourt-Haricourt 27 331
  18. Mézières-en-Vexin 27 408
  19. Panilleuse 27 449
  20. Pressagny-l'Orgueilleux 27 477
  21. Sainte-Geneviève-lès-Gasny 27 540
  22. Tilly 27 644
  23. Tourny 27 653

Étrépagny kanton

  1. Chauvincourt-Provemont 27 153
  2. Coudray 27 176
  3. Doudeauville-en-Vexin 27 204
  4. Étrépagny 27 226
  5. Farceaux 27 232
  6. Gamaches-en-Vexin 27 276
  7. Hacqueville 27 310
  8. Heudicourt 27 333
  9. Longchamps 27 372
  10. Morgny 27 417
  11. Mouflaines 27 420
  12. La Neuve-Grange 27 430
  13. Nojeon-en-Vexin 27 437
  14. Puchay 27 480
  15. Richeville 27 490
  16. Sainte-Marie-de-Vatimesnil 27 567
  17. Saussay-la-Campagne 27 617
  18. Le Thil 27 632
  19. Les Thilliers-en-Vexin 27 633
  20. Villers-en-Vexin 27 690

Fleury-sur-Andelle'i kanton

  1. Amfreville-les-Champs 27 012
  2. Amfreville-sous-les-Monts 27 013
  3. Bacqueville 27 034
  4. Bourg-Beaudouin 27 104
  5. Charleval 27 151
  6. Douville-sur-Andelle 27 205
  7. Écouis 27 214
  8. Fleury-sur-Andelle 27 246
  9. Flipou 27 247
  10. Gaillardbois-Cressenville 27 274
  11. Grainville 27 294
  12. Houville-en-Vexin 27 346
  13. Letteguives 27 366
  14. Ménesqueville 27 396
  15. Mesnil-Verclives 27 407
  16. Perriers-sur-Andelle 27 453
  17. Perruel 27 454
  18. Pont-Saint-Pierre 27 470
  19. Radepont 27 487
  20. Renneville 27 488
  21. Romilly-sur-Andelle 27 493
  22. Vandrimare 27 670

Gailloni kanton

  1. Aubevoye 27 022
  2. Gaillon 27 275

Gaillon-Maa kanton halduskeskus puudub (prantsuse keeles chef-lieu), selle asemel kasutatakse terminit bureau centralisateur, milleks on Gailloni valla keskus, ja vallast ei kuulu kantonisse territoriaalset ala

  1. Ailly 27 005
  2. Autheuil-Authouillet 27 025
  3. Bernières-sur-Seine 27 058
  4. Cailly-sur-Eure 27 124
  5. Champenard 27 142
  6. La Croix-Saint-Leufroy 27 191
  7. Écardenville-sur-Eure 27 211
  8. Fontaine-Bellenger 27 249
  9. Fontaine-Heudebourg 27 250
  10. Heudreville-sur-Eure 27 335
  11. Saint-Aubin-sur-Gaillon 27 517
  12. Sainte-Barbe-sur-Gaillon 27 519
  13. Saint-Étienne-sous-Bailleul 27 539
  14. Saint-Julien-de-la-Liègue 27 553
  15. Saint-Pierre-de-Bailleul 27 589
  16. Saint-Pierre-la-Garenne 27 599
  17. Tosny 27 647
  18. Venables 27 676
  19. Vieux-Villez 27 687
  20. Villers-sur-le-Roule 27 691

Gisorsi kanton

  1. Amécourt 27 010
  2. Authevernes 27 026
  3. Bazincourt-sur-Epte 27 045
  4. Bernouville 27 059
  5. Bézu-Saint-Éloi 27 067
  6. Bouchevilliers 27 098
  7. Dangu 27 199
  8. Gisors 27 284
  9. Guerny 27 304
  10. Hébécourt 27 324
  11. Mainneville 27 379
  12. Martagny 27 392
  13. Mesnil-sous-Vienne 27 405
  14. Neaufles-Saint-Martin 27 426
  15. Noyers 27 445
  16. Saint-Denis-le-Ferment 27 533
  17. Sancourt 27 614
  18. Vesly 27 682

Louviers-Lõuna kanton

  1. Acquigny 27 003
  2. Amfreville-sur-Iton 27 014
  3. Crasville 27 184
  4. La Haye-le-Comte 27 321
  5. La Haye-Malherbe 27 322
  6. Hondouville 27 339
  7. Louviers 27 375
  8. Le Mesnil-Jourdain 27 403
  9. Pinterville 27 456
  10. Quatremare 27 483
  11. Surtauville 27 623
  12. Surville 27 624
  13. La Vacherie 27 666

Louviers-Põhja kanton

  1. Andé 27 015
  2. Heudebouville 27 332
  3. Incarville 27 351
  4. Louviers 27 375
  5. Saint-Étienne-du-Vauvray 27 537
  6. Saint-Pierre-du-Vauvray 27 598
  7. Vironvay 27 697

Lyons-la-Forêt' kanton

  1. Beauficel-en-Lyons 27 048
  2. Bézu-la-Forêt 27 066
  3. Bosquentin 27 094
  4. Fleury-la-Forêt 27 245
  5. Les Hogues 27 338
  6. Lilly 27 369
  7. Lisors 27 370
  8. Lorleau 27 373
  9. Lyons-la-Forêt 27 377
  10. Rosay-sur-Lieure 27 496
  11. Touffreville 27 649
  12. Le Tronquay 27 664
  13. Vascœuil 27 672

Pont-de-l'Arche'i kanton

  1. Alizay 27 008
  2. Criquebeuf-sur-Seine 27 188
  3. Les Damps 27 196
  4. Igoville 27 348
  5. Le Manoir 27 386
  6. Martot 27 394
  7. Montaure 27 412
  8. Pîtres 27 458
  9. Pont-de-l'Arche 27 469
  10. Tostes 27 648

Val-de-Reuili kanton

  1. Connelles 27 168
  2. Herqueville 27 330
  3. Léry 27 365
  4. Porte-Joie 27 471
  5. Poses 27 474
  6. Tournedos-sur-Seine 27 651
  7. Val-de-Reuil 27 701
  8. Le Vaudreuil 27 528

Bernay[muuda | muuda lähteteksti]

Amfreville-la-Campagne'i kanton

  1. Amfreville-la-Campagne 27 011
  2. Le Bec-Thomas 27 053
  3. Fouqueville 27 261
  4. Le Gros-Theil 27 302
  5. La Harengère 27 313
  6. La Haye-du-Theil 27 320
  7. Houlbec-près-le-Gros-Theil 27 344
  8. Mandeville 27 382
  9. La Pyle 27 482
  10. Saint-Amand-des-Hautes-Terres 27 506
  11. Saint-Cyr-la-Campagne 27 529
  12. Saint-Didier-des-Bois 27 534
  13. Saint-Germain-de-Pasquier 27 545
  14. Saint-Meslin-du-Bosc 27 572
  15. Saint-Nicolas-du-Bosc 27 574
  16. Saint-Ouen-de-Pontcheuil 27 579
  17. Saint-Pierre-des-Fleurs 27 593
  18. Saint-Pierre-du-Bosguérard 27 595
  19. La Saussaye 27 616
  20. Le Thuit-Anger 27 636
  21. Le Thuit-Signol 27 638
  22. Le Thuit-Simer 27 639
  23. Tourville-la-Campagne 27 654
  24. Vraiville 27 700

Beaumesnili kanton

  1. Ajou 27 007
  2. La Barre-en-Ouche 27 041
  3. Beaumesnil 27 049
  4. Bosc-Renoult-en-Ouche 27 088
  5. Épinay 27 221
  6. Gisay-la-Coudre 27 283
  7. Gouttières 27 292
  8. Granchain 27 296
  9. Jonquerets-de-Livet 27 356
  10. Landepéreuse 27 362
  11. Le Noyer-en-Ouche 27 444
  12. La Roussière 27 499
  13. Saint-Aubin-des-Hayes 27 513
  14. Saint-Aubin-le-Guichard 27 515
  15. Sainte-Marguerite-en-Ouche 27 566
  16. Saint-Pierre-du-Mesnil 27 596
  17. Thevray 27 628

Beaumont-le-Roger' kanton

  1. Barc 27 037
  2. Barquet 27 040
  3. Beaumontel 27 050
  4. Beaumont-le-Roger 27 051
  5. Berville-la-Campagne 27 063
  6. Bray 27 109
  7. Combon 27 164
  8. Écardenville-la-Campagne 27 210
  9. Fontaine-la-Soret 27 253
  10. Goupillières 27 290
  11. Grosley-sur-Risle 27 300
  12. La Houssaye 27 345
  13. Launay 27 364
  14. Nassandres 27 425
  15. Perriers-la-Campagne 27 452
  16. Le Plessis-Sainte-Opportune 27 466
  17. Romilly-la-Puthenaye 27 492
  18. Rouge-Perriers 27 498
  19. Sainte-Opportune-du-Bosc 27 576
  20. Thibouville 27 630
  21. Tilleul-Dame-Agnès 27 640
  22. Le Tilleul-Othon 27 642

Bernay-Ida kanton

  1. Bernay 27 056
  2. Carsix 27 131
  3. Corneville-la-Fouquetière 27 173
  4. Fontaine-l'Abbé 27 251
  5. Menneval 27 398
  6. Saint-Aubin-le-Vertueux 27 516
  7. Saint-Clair-d'Arcey 27 523
  8. Saint-Léger-de-Rôtes 27 557
  9. Serquigny 27 622

Bernay-Lääne kanton

  1. Bernay 27 056
  2. Caorches-Saint-Nicolas 27 129
  3. Courbépine 27 179
  4. Malouy 27 381
  5. Plainville 27 460
  6. Plasnes 27 463
  7. Saint-Martin-du-Tilleul 27 569
  8. Saint-Victor-de-Chrétienville 27 608
  9. Valailles 27 667

Beuzeville'i kanton

  1. Berville-sur-Mer 27 064
  2. Beuzeville 27 065
  3. Boulleville 27 100
  4. Conteville 27 169
  5. Fatouville-Grestain 27 233
  6. Fiquefleur-Équainville 27 243
  7. Fort-Moville 27 258
  8. Foulbec 27 260
  9. La Lande-Saint-Léger 27 361
  10. Manneville-la-Raoult 27 384
  11. Martainville 27 393
  12. Saint-Maclou 27 561
  13. Saint-Pierre-du-Val 27 597
  14. Saint-Sulpice-de-Grimbouville 27 604
  15. Le Torpt 27 646
  16. Vannecrocq 27 671

Bourgtheroulde-Infreville'i kanton

  1. Berville-en-Roumois 27 062
  2. Boissey-le-Châtel 27 077
  3. Bosc-Bénard-Commin 27 084
  4. Bosc-Bénard-Crescy 27 085
  5. Bosc-Renoult-en-Roumois 27 089
  6. Le Bosc-Roger-en-Roumois 27 090
  7. Bosguérard-de-Marcouville 27 092
  8. Bosnormand 27 093
  9. Bourgtheroulde-Infreville 27 105
  10. Épreville-en-Roumois 27 223
  11. Flancourt-Catelon 27 244
  12. Saint-Denis-des-Monts 27 531
  13. Saint-Léger-du-Gennetey 27 558
  14. Saint-Ouen-du-Tilleul 27 582
  15. Saint-Philbert-sur-Boissey 27 586
  16. Theillement 27 626
  17. Thuit-Hébert 27 637
  18. Voiscreville 27 699

Brionne'i kanton

  1. Aclou 27 001
  2. Le Bec-Hellouin 27 052
  3. Berthouville 27 061
  4. Boisney 27 074
  5. Bosrobert 27 095
  6. Brétigny 27 113
  7. Brionne 27 116
  8. Calleville 27 125
  9. Franqueville 27 266
  10. Harcourt 27 311
  11. La Haye-de-Calleville 27 318
  12. Hecmanville 27 325
  13. Livet-sur-Authou 27 371
  14. Malleville-sur-le-Bec 27 380
  15. Morsan 27 418
  16. La Neuville-du-Bosc 27 432
  17. Neuville-sur-Authou 27 433
  18. Notre-Dame-d'Épine 27 441
  19. Saint-Cyr-de-Salerne 27 527
  20. Saint-Éloi-de-Fourques 27 536
  21. Saint-Paul-de-Fourques 27 584
  22. Saint-Pierre-de-Salerne 27 592
  23. Saint-Victor-d'Épine 27 609

Broglie' kanton

  1. Broglie 27 117
  2. Capelle-les-Grands 27 130
  3. Chamblac 27 138
  4. La Chapelle-Gauthier 27 148
  5. Ferrières-Saint-Hilaire 27 239
  6. La Goulafrière 27 289
  7. Grand-Camp 27 295
  8. Mélicourt 27 395
  9. Mesnil-Rousset 27 404
  10. Montreuil-l'Argillé 27 414
  11. Notre-Dame-du-Hamel 27 442
  12. Saint-Agnan-de-Cernières 27 505
  13. Saint-Aubin-du-Thenney 27 514
  14. Saint-Denis-d'Augerons 27 530
  15. Saint-Jean-du-Thenney 27 552
  16. Saint-Laurent-du-Tencement 27 556
  17. Saint-Pierre-de-Cernières 27 590
  18. Saint-Quentin-des-Isles 27 600
  19. La Trinité-de-Réville 27 660
  20. Verneusses 27 680

Cormeilles'i kanton

  1. Asnières 27 021
  2. Bailleul-la-Vallée 27 035
  3. Le Bois-Hellain 27 071
  4. La Chapelle-Bayvel 27 146
  5. Cormeilles 27 170
  6. Épaignes 27 218
  7. Fresne-Cauverville 27 269
  8. Morainville-Jouveaux 27 415
  9. Saint-Pierre-de-Cormeilles 27 591
  10. Saint-Siméon 27 603
  11. Saint-Sylvestre-de-Cormeilles 27 605

Montfort-sur-Risle'i kanton

  1. Appeville-Annebault 27 018
  2. Authou 27 028
  3. Bonneville-Aptot 27 083
  4. Brestot 27 110
  5. Condé-sur-Risle 27 167
  6. Écaquelon 27 209
  7. Freneuse-sur-Risle 27 267
  8. Glos-sur-Risle 27 288
  9. Illeville-sur-Montfort 27 349
  10. Montfort-sur-Risle 27 413
  11. Pont-Authou 27 468
  12. Saint-Philbert-sur-Risle 27 587
  13. Thierville 27 631
  14. Touville 27 657

Pont-Audemeri kanton

  1. Campigny 27 126
  2. Colletot 27 163
  3. Corneville-sur-Risle 27 174
  4. Fourmetot 27 263
  5. Manneville-sur-Risle 27 385
  6. Pont-Audemer 27 467
  7. Les Préaux 27 476
  8. Saint-Germain-Village 27 549
  9. Saint-Mards-de-Blacarville 27 563
  10. Saint-Symphorien 27 606
  11. Selles 27 620
  12. Tourville-sur-Pont-Audemer 27 655
  13. Toutainville 27 656
  14. Triqueville 27 662

Quillebeuf-sur-Seine'i kanton

  1. Aizier 27 006
  2. Bouquelon 27 101
  3. Bourneville 27 107
  4. Marais-Vernier 27 388
  5. Quillebeuf-sur-Seine 27 485
  6. Saint-Aubin-sur-Quillebeuf 27 518
  7. Sainte-Croix-sur-Aizier 27 526
  8. Sainte-Opportune-la-Mare 27 577
  9. Saint-Ouen-des-Champs 27 581
  10. Saint-Samson-de-la-Roque 27 601
  11. Saint-Thurien 27 607
  12. Tocqueville 27 645
  13. Trouville-la-Haule 27 665
  14. Vieux-Port 27 686

Routot' kanton

  1. Barneville-sur-Seine 27 039
  2. Bosgouet 27 091
  3. Bouquetot 27 102
  4. Bourg-Achard 27 103
  5. Caumont 27 133
  6. Cauverville-en-Roumois 27 134
  7. Étréville 27 227
  8. Éturqueraye 27 228
  9. Hauville 27 316
  10. La Haye-Aubrée 27 317
  11. La Haye-de-Routot 27 319
  12. Honguemare-Guenouville 27 340
  13. Le Landin 27 363
  14. Rougemontiers 27 497
  15. Routot 27 500
  16. Saint-Ouen-de-Thouberville 27 580
  17. La Trinité-de-Thouberville 27 661
  18. Valletot 27 669

Saint-Georges-du-Vièvre'i kanton

  1. Épreville-en-Lieuvin 27 222
  2. Lieurey 27 367
  3. Noards 27 434
  4. La Noë-Poulain 27 435
  5. La Poterie-Mathieu 27 475
  6. Saint-Benoît-des-Ombres 27 520
  7. Saint-Christophe-sur-Condé 27 522
  8. Saint-Étienne-l'Allier 27 538
  9. Saint-Georges-du-Mesnil 27 541
  10. Saint-Georges-du-Vièvre 27 542
  11. Saint-Grégoire-du-Vièvre 27 550
  12. Saint-Jean-de-la-Léqueraye 27 551
  13. Saint-Martin-Saint-Firmin 27 571
  14. Saint-Pierre-des-Ifs 27 594

Thiberville'i kanton

  1. Barville 27 042
  2. Bazoques 27 046
  3. Boissy-Lamberville 27 079
  4. Bournainville-Faverolles 27 106
  5. La Chapelle-Hareng 27 149
  6. Drucourt 27 207
  7. Duranville 27 208
  8. Le Favril 27 237
  9. Folleville 27 248
  10. Fontaine-la-Louvet 27 252
  11. Giverville 27 286
  12. Heudreville-en-Lieuvin 27 334
  13. Piencourt 27 455
  14. Les Places 27 459
  15. Le Planquay 27 462
  16. Saint-Aubin-de-Scellon 27 512
  17. Saint-Germain-la-Campagne 27 547
  18. Saint-Mards-de-Fresne 27 564
  19. Saint-Vincent-du-Boulay 27 613
  20. Le Theil-Nolent 27 627
  21. Thiberville 27 629

Évreux[muuda | muuda lähteteksti]

Breteuili kanton

  1. Les Baux-de-Breteuil 27 043
  2. Bémécourt 27 054
  3. Breteuil 27 112
  4. Le Chesne 27 157
  5. Cintray 27 159
  6. Condé-sur-Iton 27 166
  7. Dame-Marie 27 195
  8. Francheville 27 265
  9. Guernanville 27 303
  10. La Guéroulde 27 305
  11. Saint-Denis-du-Béhélan 27 532
  12. Sainte-Marguerite-de-l'Autel 27 565
  13. Saint-Nicolas-d'Attez 27 573
  14. Saint-Ouen-d'Attez 27 578

Conches-en-Ouche'i kanton

  1. Beaubray 27 047
  2. La Bonneville-sur-Iton 27 082
  3. Burey 27 120
  4. Champ-Dolent 27 141
  5. Collandres-Quincarnon 27 162
  6. Conches-en-Ouche 27 165
  7. La Croisille 27 189
  8. Émanville 27 217
  9. Faverolles-la-Campagne 27 235
  10. Ferrières-Haut-Clocher 27 238
  11. La Ferrière-sur-Risle 27 240
  12. Le Fidelaire 27 242
  13. Le Fresne 27 268
  14. Gaudreville-la-Rivière 27 281
  15. Glisolles 27 287
  16. Louversey 27 374
  17. Le Mesnil-Hardray 27 402
  18. Nagel-Séez-Mesnil 27 424
  19. Nogent-le-Sec 27 436
  20. Ormes 27 446
  21. Orvaux 27 447
  22. Portes 27 472
  23. Saint-Élier 27 535
  24. Sainte-Marthe 27 568
  25. Sébécourt 27 618

Damville'i kanton

  1. Avrilly 27 032
  2. Buis-sur-Damville 27 416
  3. Chanteloup 27 145
  4. Corneuil 27 172
  5. Les Essarts 27 225
  6. Gouville 27 293
  7. Grandvilliers 27 297
  8. L'Hosmes 27 341
  9. Manthelon 27 387
  10. Roman 27 491
  11. Le Roncenay-Authenay 27 024
  12. Le Sacq 27 503
  13. Sylvains-les-Moulins 27 693
  14. Thomer-la-Sôgne 27 634
  15. Villalet 27 688

Évreux-Ida kanton

  1. Évreux 27 229
  2. Fauville 27 234
  3. Fontaine-sous-Jouy 27 254
  4. Gauciel 27 280
  5. Huest 27 347
  6. Jouy-sur-Eure 27 358
  7. Miserey 27 410
  8. Saint-Vigor 27 611
  9. Sassey 27 615
  10. La Trinité 27 659
  11. Le Val-David 27 668
  12. Le Vieil-Évreux 27 684

Évreux-Lõuna kanton

  1. Angerville-la-Campagne 27 017
  2. Les Baux-Sainte-Croix 27 044
  3. Évreux 27 229
  4. Guichainville 27 306
  5. Le Plessis-Grohan 27 464
  6. Saint-Luc 27 560
  7. Les Ventes 27 678

Évreux-Lääne kanton

  1. Arnières-sur-Iton 27 020
  2. Aulnay-sur-Iton 27 023
  3. Caugé 27 132
  4. Claville 27 161
  5. Évreux 27 229
  6. Saint-Sébastien-de-Morsent 27 602

Évreux-Põhja kanton

  1. Aviron 27 031
  2. Bacquepuis 27 033
  3. Bernienville 27 057
  4. Le Boulay-Morin 27 099
  5. Brosville 27 118
  6. La Chapelle-du-Bois-des-Faulx 27 147
  7. Dardez 27 200
  8. Émalleville 27 216
  9. Évreux 27 229
  10. Gauville-la-Campagne 27 282
  11. Graveron-Sémerville 27 298
  12. Gravigny 27 299
  13. Irreville 27 353
  14. Le Mesnil-Fuguet 27 401
  15. Normanville 27 439
  16. Parville 27 451
  17. Quittebeuf 27 486
  18. Reuilly 27 489
  19. Sacquenville 27 504
  20. Sainte-Colombe-la-Commanderie 27 524
  21. Saint-Germain-des-Angles 27 546
  22. Saint-Martin-la-Campagne 27 570
  23. Le Tilleul-Lambert 27 641
  24. Tournedos-Bois-Hubert 27 650
  25. Tourneville 27 652

Le Neubourgi kanton

  1. Bérengeville-la-Campagne 27 055
  2. Canappeville 27 127
  3. Cesseville 27 135
  4. Crestot 27 185
  5. Criquebeuf-la-Campagne 27 187
  6. Crosville-la-Vieille 27 192
  7. Daubeuf-la-Campagne 27 201
  8. Écauville 27 212
  9. Ecquetot 27 215
  10. Épégard 27 219
  11. Épreville-près-le-Neubourg 27 224
  12. Feuguerolles 27 241
  13. Hectomare 27 327
  14. Houetteville 27 342
  15. Iville 27 354
  16. Marbeuf 27 389
  17. Le Neubourg 27 428
  18. Saint-Aubin-d'Écrosville 27 511
  19. Le Tremblay-Omonville 27 658
  20. Le Troncq 27 663
  21. Venon 27 677
  22. Villettes 27 692
  23. Villez-sur-le-Neubourg 27 695
  24. Vitot 27 698

Nonancourt'i kanton

  1. Acon 27 002
  2. Breux-sur-Avre 27 115
  3. Courdemanche 27 181
  4. Droisy 27 206
  5. Illiers-l'Évêque 27 350
  6. Louye 27 376
  7. La Madeleine-de-Nonancourt 27 378
  8. Marcilly-la-Campagne 27 390
  9. Mesnil-sur-l'Estrée 27 406
  10. Moisville 27 411
  11. Muzy 27 423
  12. Nonancourt 27 438
  13. Saint-Georges-Motel 27 543
  14. Saint-Germain-sur-Avre 27 548

Pacy-sur-Eure'i kanton

  1. Aigleville 27 004
  2. Boisset-les-Prévanches 27 076
  3. Boncourt 27 081
  4. Breuilpont 27 114
  5. Bueil 27 119
  6. Caillouet-Orgeville 27 123
  7. Chaignes 27 136
  8. Cierrey 27 158
  9. Le Cormier 27 171
  10. Croisy-sur-Eure 27 190
  11. Fains 27 231
  12. Gadencourt 27 273
  13. Hardencourt-Cocherel 27 312
  14. Hécourt 27 326
  15. Ménilles 27 397
  16. Merey 27 400
  17. Neuilly 27 429
  18. Pacy-sur-Eure 27 448
  19. Le Plessis-Hébert 27 465
  20. Saint-Aquilin-de-Pacy 27 510
  21. Vaux-sur-Eure 27 674
  22. Villegats 27 689
  23. Villiers-en-Désœuvre 27 696

Rugles'i kanton

  1. Ambenay 27 009
  2. Bois-Anzeray 27 068
  3. Bois-Arnault 27 069
  4. Bois-Normand-près-Lyre 27 075
  5. Les Bottereaux 27 096
  6. Chaise-Dieu-du-Theil 27 137
  7. Chambord 27 139
  8. Champignolles 27 143
  9. Chéronvilliers 27 156
  10. La Haye-Saint-Sylvestre 27 323
  11. Juignettes 27 359
  12. Neaufles-Auvergny 27 427
  13. La Neuve-Lyre 27 431
  14. Rugles 27 502
  15. Saint-Antonin-de-Sommaire 27 508
  16. La Vieille-Lyre 27 685

Saint-André-de-l'Eure'i kanton

  1. Les Authieux 27 027
  2. Bois-le-Roi 27 073
  3. La Boissière 27 078
  4. Bretagnolles 27 111
  5. Champigny-la-Futelaye 27 144
  6. Chavigny-Bailleul 27 154
  7. Coudres 27 177
  8. La Couture-Boussey 27 183
  9. Croth 27 193
  10. Épieds 27 220
  11. Ézy-sur-Eure 27 230
  12. La Forêt-du-Parc 27 256
  13. Foucrainville 27 259
  14. Fresney 27 271
  15. Garencières 27 277
  16. Garennes-sur-Eure 27 278
  17. Grossœuvre 27 301
  18. L'Habit 27 309
  19. Ivry-la-Bataille 27 355
  20. Jumelles 27 360
  21. Lignerolles 27 368
  22. Marcilly-sur-Eure 27 391
  23. Mouettes 27 419
  24. Mousseaux-Neuville 27 421
  25. Prey 27 478
  26. Quessigny 27 484
  27. Saint-André-de-l'Eure 27 507
  28. Saint-Germain-de-Fresney 27 544
  29. Saint-Laurent-des-Bois 27 555
  30. Serez 27 621

Verneuil-sur-Avre'i kanton

  1. Armentières-sur-Avre 27 019
  2. Bâlines 27 036
  3. Les Barils 27 038
  4. Bourth 27 108
  5. Chennebrun 27 155
  6. Courteilles 27 182
  7. Gournay-le-Guérin 27 291
  8. Mandres 27 383
  9. Piseux 27 457
  10. Pullay 27 481
  11. Saint-Christophe-sur-Avre 27 521
  12. Saint-Victor-sur-Avre 27 610
  13. Tillières-sur-Avre 27 643
  14. Verneuil-sur-Avre 27 679

Vernon-Lõuna kanton

  1. Douains 27 203
  2. La Heunière 27 336
  3. Houlbec-Cocherel 27 343
  4. Mercey 27 399
  5. Rouvray 27 501
  6. Saint-Vincent-des-Bois 27 612
  7. Vernon 27 681

Vernon-Põhja kanton

  1. Chambray 27 140
  2. La Chapelle-Réanville 27 150
  3. Sainte-Colombe-près-Vernon 27 525
  4. Saint-Just 27 554
  5. Saint-Marcel 27 562
  6. Saint-Pierre-d'Autils 27 588
  7. Vernon 27 681
  8. Villez-sous-Bailleul 27 694