École supérieure des sciences commerciales d'Angers: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
ESSCA
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''École supérieure des sciences commerciales d'Angers''' on [[Angers]]is, [[Boulogne-Billancourt]]is, [[Cholet]]is, [[Lyon]]is, [[Bordeaux]]is, [[Aix-en-Provence]]is, [[Budapest]]is ja [[Shanghai]]s asuvate linnakutega Euroopa äriülikool. See asutati 1909. aastal.
'''École supérieure des sciences commerciales d'Angers''' on Euroopa äriülikool, mille linnakud asuvad [[Angers]]'s, [[Boulogne-Billancourt]]is, [[Cholet]]'s, [[Lyon]]is, [[Bordeaux]]'s, [[Aix-en-Provence]]'is, [[Budapest]]is ja [[Shanghai]]s. See asutati 1909. aastal.


Financial Timesi edetabelis platseerus ESSCA 2019. aastal Euroopa äriülikoolide seas 76. kohale<ref>{{en}}[http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/european-business-school-rankings-2019 European Business School Rankings 2019]</ref>.
Financial Timesi edetabelis jäi ESSCA 2019. aastal Euroopa äriülikoolide seas 76. kohale.<ref>[http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/european-business-school-rankings-2019 European Business School Rankings 2019]</ref>


Õppekavadel on kolm rahvusvahelist akrediteeringut: [[AMBA]], [[EQUIS]] ja [[AACSB]]<ref>{{en}}[http://www.mba.today/guide/triple-accreditation-business-schools Triple accredited business schools (AACSB, AMBA, EQUIS)]</ref>. Kooli vilistlaste seas on tuntud ärimehed ja poliitikud, nt Louis le Duff (groupe Le Duff<nowiki/>i tegevjuht) ja Dominique Schelcher (Système U<nowiki/>i tegevjuht).
Õppekavadel on kolm rahvusvahelist akrediteeringut: [[AMBA]], [[EQUIS]] ja [[AACSB]].<ref>{{en}}[http://www.mba.today/guide/triple-accreditation-business-schools Triple accredited business schools (AACSB, AMBA, EQUIS)]</ref> Kooli vilistlaste seas on tuntud ärimehed ja poliitikud, nt Louis le Duff (groupe Le Duff<nowiki/>i tegevjuht) ja Dominique Schelcher (Système U<nowiki/>i tegevjuht).


==Viited==
==Viited==
11. rida: 11. rida:
* [http://www.essca.fr Ametlik koduleht]
* [http://www.essca.fr Ametlik koduleht]


[[Kategooria:Ülikoolid]]
[[Kategooria:Prantsusmaa ülikoolid]]

Redaktsioon: 21. märts 2020, kell 16:01

École supérieure des sciences commerciales d'Angers on Euroopa äriülikool, mille linnakud asuvad Angers's, Boulogne-Billancourtis, Cholet's, Lyonis, Bordeaux's, Aix-en-Provence'is, Budapestis ja Shanghais. See asutati 1909. aastal.

Financial Timesi edetabelis jäi ESSCA 2019. aastal Euroopa äriülikoolide seas 76. kohale.[1]

Õppekavadel on kolm rahvusvahelist akrediteeringut: AMBA, EQUIS ja AACSB.[2] Kooli vilistlaste seas on tuntud ärimehed ja poliitikud, nt Louis le Duff (groupe Le Duffi tegevjuht) ja Dominique Schelcher (Système Ui tegevjuht).

Viited

Välislingid