Elektroonsed vahendid: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Parveto (arutelu | kaastöö)
Uus lehekülg: ''''Elektroonsed vahendid''' on sellised tehnilised, füüsikalised ja muud vahendid, mille toimimine põhineb elektroonika vahendite või elektronfüüsika printsiipide kasutamis...'
 
Parveto (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Elektroonsed vahendid''' on sellised tehnilised, füüsikalised ja muud vahendid, mille toimimine põhineb elektroonika vahendite või elektronfüüsika printsiipide kasutamisel.
'''Elektroonsed vahendid''' on sellised tehnilised, füüsikalised ja muud vahendid, mille toimimine põhineb [[elektroonikakomponent]]<nowiki/>ide või [[Elektrofüüsika|elektronfüüsika]] printsiipide kasutamisel.


Tihti nimetatakse elektroonseteks vahenditeks igasugused seadmed, milles on kasutatud elektroonikakomponente, kuid seda ei saa pidada õigeks. Näiteks, valgusdoioodindikaatori kasutamine elektromehhaanilises seadmes ei muuda seda veel elektroonseks seadmeks.
Tihti nimetatakse elektroonseteks vahenditeks igasugused seadmed, milles on kasutatud elektroonikakomponente, kuid seda ei saa pidada õigeks. Näiteks, [[valgusdiood]]<nowiki/>i [[toiteindikaator]]<nowiki/>ina kasutamine [[Elektromehhaaniline seade|elektromehhaanilises seadmes]] ei muuda seda veel elektroonseks seadmeks.

Redaktsioon: 26. aprill 2018, kell 13:44

Elektroonsed vahendid on sellised tehnilised, füüsikalised ja muud vahendid, mille toimimine põhineb elektroonikakomponentide või elektronfüüsika printsiipide kasutamisel.

Tihti nimetatakse elektroonseteks vahenditeks igasugused seadmed, milles on kasutatud elektroonikakomponente, kuid seda ei saa pidada õigeks. Näiteks, valgusdioodi toiteindikaatorina kasutamine elektromehhaanilises seadmes ei muuda seda veel elektroonseks seadmeks.