Kressi tänav: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Kressi tänav''' on tänav Tartus, Veeriku linnaosas. See algab Nisu tänavalt, kulgeb kaarega loodesse ja lõpuks põhja, lõppedes kvartalis Ravila tänav|...'
 
Wikipeedikas (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Kressi tänav''' on [[tänav]] [[Tartu]]s, [[Veeriku]] linnaosas. See algab [[Nisu tänav]]alt, kulgeb kaarega loodesse ja lõpuks põhja, lõppedes kvartalis [[Ravila tänav|Ravila]] ja [[Kannikese tänav]]a vahel. 2013. aasta novembri seisuga on Kressi tänava suurim majanumber paarisnumbreist 30, paaritutest 15.
'''Kressi tänav''' on [[tänav]] [[Tartu]]s, [[Veeriku]] linnaosas. See algab [[Nisu tänav]]alt, kulgeb kaarega loodesse ja lõpuks põhja, lõppedes kvartalis [[Ravila tänav|Ravila]] ja [[Kannikese tänav]]a vahel, olles seejuures 390 meetri pikkune. 2013. aasta novembri seisuga on Kressi tänava suurim majanumber paarisnumbreist 30, paaritutest 15.


[[Kategooria:Tartu tänavad]]
[[Kategooria:Tartu tänavad]]

Redaktsioon: 18. juuli 2014, kell 23:30

Kressi tänav on tänav Tartus, Veeriku linnaosas. See algab Nisu tänavalt, kulgeb kaarega loodesse ja lõpuks põhja, lõppedes kvartalis Ravila ja Kannikese tänava vahel, olles seejuures 390 meetri pikkune. 2013. aasta novembri seisuga on Kressi tänava suurim majanumber paarisnumbreist 30, paaritutest 15.