Drag queen: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Addbot (arutelu | kaastöö)
P Robot: muudetud 27 intervikilinki, mis on nüüd andmekogus Wikidata
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{ToimetaAeg|kuu=jaanuar|aasta=2013}}
{{ToimetaAeg|kuu=jaanuar|aasta=2013}}


'''''Drag queen''''' on üldjuhul meeskodanik, kes on end riietanud naiseks. ''Drag queen''<nowiki>'ina</nowiki> ei esine alati [[transvestiit]], vaid meessoost isik, kes etendab lihtsalt suurilma daami koos kõige sinna juurde kuuluvaga: võimas [[soeng]], värvikas meik, suur ja uhke kleit, sädelevad või muud moodi hiilgavad kõrged platvormkingad või -saapad ja muud ülinaiselikud [[aksessuaar]]id ning käitumine. ''Drag queen''<nowiki>'id</nowiki> on sageli ööklubide palgal, et teha seltskonda värvikamaks ning tõsta kaudselt külastatavust.
'''''Drag queen''''' on üldjuhul meeskodanik, kes on end riietanud naiseks. ''Drag queen''<nowiki>'ina</nowiki> ei esine alati [[transvestiit]], vaid meessoost isik, kes etendab lihtsalt suurilma daami koos kõige sinna juurde kuuluvaga: võimas [[soeng]], värvikas meik, suur ja uhke kleit, sädelevad või muud moodi hiilgavad kõrged platvormkingad või -saapad ja muud ülinaiselikud [[aksessuaar]]id ning käitumine. ''Drag queen''<nowiki>'id</nowiki> on sageli ööklubide palgal, et teha seltskonda värvikamaks ning tõsta kaudselt külastatavust. Iseenese äraspidist positsioneerimist kasutavad üha sagedamini edukalt ka artistid (nt. [[Conchita Wurst]]) kui habemega naine Eurovisionil 2014).


[[Kategooria:Seksuoloogia]]
[[Kategooria:Seksuoloogia]]

Redaktsioon: 13. mai 2014, kell 11:57

Drag queen on üldjuhul meeskodanik, kes on end riietanud naiseks. Drag queen'ina ei esine alati transvestiit, vaid meessoost isik, kes etendab lihtsalt suurilma daami koos kõige sinna juurde kuuluvaga: võimas soeng, värvikas meik, suur ja uhke kleit, sädelevad või muud moodi hiilgavad kõrged platvormkingad või -saapad ja muud ülinaiselikud aksessuaarid ning käitumine. Drag queen'id on sageli ööklubide palgal, et teha seltskonda värvikamaks ning tõsta kaudselt külastatavust. Iseenese äraspidist positsioneerimist kasutavad üha sagedamini edukalt ka artistid (nt. Conchita Wurst) kui habemega naine Eurovisionil 2014).