Geneetiliselt muundatud toit: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Mustrebane (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Geneetiliselt muundatud toit''' ehk '''GMO toit''' on toit või toiduaine, mis valmistamisel on kasutatud [[geneetiliselt muundatud organism]]e. Taimede geneetilist muundamist kasutatakse saagikuse parandamiseks, toiteväärtuse suurendamiseks, taimede vastupidavamaks muutmiseks kahjurite, põua, liigniiskuse ja teiste keskkonnategurite suhtes. Geneetiliselt muundatud taimi kasvatatakse 1990. aastatest.
'''Geneetiliselt muundatud toit''' ehk '''GMO-toit''' on toit või toiduaine, mis valmistamisel on kasutatud [[geneetiliselt muundatud organism]]e. Taimede geneetilist muundamist kasutatakse saagikuse parandamiseks, toiteväärtuse suurendamiseks, taimede vastupidavamaks muutmiseks kahjurite, põua, liigniiskuse ja teiste keskkonnategurite suhtes. Geneetiliselt muundatud taimi kasvatatakse 1990. aastatest.





Redaktsioon: 28. juuni 2008, kell 14:37

Geneetiliselt muundatud toit ehk GMO-toit on toit või toiduaine, mis valmistamisel on kasutatud geneetiliselt muundatud organisme. Taimede geneetilist muundamist kasutatakse saagikuse parandamiseks, toiteväärtuse suurendamiseks, taimede vastupidavamaks muutmiseks kahjurite, põua, liigniiskuse ja teiste keskkonnategurite suhtes. Geneetiliselt muundatud taimi kasvatatakse 1990. aastatest.


Vaata ka