Mine sisu juurde

Peamised avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 20. juuli 2024, kell 00:55 Margo 6609 arutelu kaastöö alustas lehekülge Nordex Energy GmbH (Uus lehekülg: 'Nordex Energy GmbH on Nordex SE tütarettevõte. Nordex SE (Nordex) on maismaatuulikusüsteemide integreeritud tarnija. Ta arendab, toodab, müüb ja paigaldab maismaal asuvaid mitme megavatise võimsusega tuuleturbiine ja terviklikke süsteeme. Ettevõte pakub juhtimistarkvara ja põhikomponente ning pakub sellega seotud teenuseid. Nordex teenindab suuri ja keskmise suurusega kommunaalettevõtteid ja sõltumatuid elektritootjaid, keskmise suurusega projektiarendajaid, komm...') Märgised: Visuaalmuudatus Muudatuse kontroll (viited) aktiveeritud Muudatuse kontroll (viited) tagasi lükatud (muu)
  • 20. juuli 2024, kell 00:24 Margo 6609 arutelu kaastöö alustas lehekülge Pakri Tuulepark (Uus lehekülg: 'Pakri tuulepark on tuulepark Eestis, mis asub Harju maakonnas Paldiskis Pakri poolsaare tipus. Tuulepargi hõlmatava maa-ala suurus on 46 hektarit. Pakri tuulepark valmis 2004. aastal. Esimene tuulik ühendati elektrivõrguga 15. detsembril 2004. Täisvõimuse saavutas tuulepark 2005. aasta märtsis. Pakri tuulepargis on kokku kaheksa 2,3 MW võimsusega Nordex N-90-tüüpi elektrituulikut. Tuulepargi koguvõimsus on 18,4 MW. Pakri tuulepargi koguinvesteering on 22,4 milj...') Märgised: Visuaalmuudatus Muudatuse kontroll (viited) aktiveeritud Muudatuse kontroll (viited) tagasi lükatud (üldteada)
  • 19. juuli 2024, kell 23:44 Margo 6609 arutelu kaastöö alustas lehekülge Poola Teeneteordeni komandöririst (Uus lehekülg: 'Poola Vabariigi Teenete Ordeni Komandöririst on mainekas autasu, mis antakse inimestele, kes on teinud Poolale olulisi teeneid. See autasu on osa 1974. aastal asutatud ja Poola presidendi poolt välja antud viieklassilisest ordenist. Komandöririst on selle ordeni kolmas klass Suurristi ja Tähega Komandöriristi järel. Teenete orden antakse sageli välismaalastele või välismaal elavatele poolakatele, kes on andnud märkimisväärse panuse Poola rahvusvaheliste suhete...')
  • 8. märts 2024, kell 11:32 Konto Margo 6609 arutelu kaastöö loodi automaatselt