Kõik avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 28. märts 2023, kell 18:41 Drikolno arutelu kaastöö alustas lehekülge Pac-Mani kaitse (Uus lehekülg: ' '''Pac-Mani kaitse''' (inglise keeles ''Pac-Man defense'') on äristrateegia, mille aluseks on kavatsus võtta üle potentsiaalset konkurenti ettevõtte omandamise või hävitamise kaudu. Põhimõte on võetud mängust Pac-Man, kus mängijal on võimalus vahetada positsiooni põgenemisest järelejõudmisele. Puudused Strateegia peamised puudused seisnevad selles, et see on kallis ja riskantne, sest ettevõtte osa väljaostmine võib järgneda võla suurenemisele või ettev...')
  • 22. märts 2023, kell 00:09 Drikolno arutelu kaastöö alustas lehekülge Pac-Mani kaitse (Uus lehekülg: ''''Pac-Mani kaitse''' (inglise keeles ''Pac-Man defense'') on äristrateegia, mille aluseks on kavatsus võtta üle potentsiaalset konkurenti ettevõtte omandamise või hävitamise kaudu. Põhimõte on võetud mängust Pac-Man, kus mängijal on võimalus vahetada positsiooni põgenemisest järelejõudmisele. == Puudused == Strateegia peamised puudused seisnevad selles, et see on kallis ja riskantne, sest ettevõtte osa väljaostmine võib järgneda võla suurenemisele võ...') Märgis: Visuaalmuudatus
  • 8. märts 2023, kell 15:50 Loodud kasutajakonto Drikolno arutelu kaastöö