Mine sisu juurde

Peamised avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 13. jaanuar 2022, kell 14:02 Aavajanar arutelu kaastöö alustas lehekülge Sõiduki teleopereerimine (Uus lehekülg: ''''Sõiduki teleopereerimine''' on sõiduk<nowiki/>i kaugelt juhtimine. See eeldab sõiduki ja juhtimisseadme vahelist sidelinki, mis võib olla saavutatud nii juhtmevabalt kui ka kaabliga. Erinevalt vaatevälja põhisest kaugjuhtimisest nõuab teleopereerimine sõiduki anduritelt lokaliseeritud andmeid, sidelingi piisavalt head stabiilsust ning juhtimiskäskude tõhusat genereerimist <ref>Fong, T., & Thorpe, C. (2001). [https://link.springer.com/article/10.1023/A:10112...')
  • 13. jaanuar 2022, kell 08:12 Aavajanar arutelu kaastöö alustas lehekülge Kasutaja:Aavajanar/liivakast (Uus lehekülg: ''''Sõiduki teleopereerimine''' on sõiduki kaugelt juhtimine. See eeldab sõiduki ja juhtimisseadme vahelist sidelinki, mis võib olla saavutatud nii juhtmevabalt kui ka kaabliga. Erinevalt vaatevälja põhisest kaugjuhtimisest nõuab teleopereerimine sõiduki anduritelt lokaliseeritud andmeid, sidelingi piisavalt head stabiilsust ning juhtimiskäskude tõhusat genereerimist <ref>Fong, T., & Thorpe, C. (2001). Vehicle Teleoperation Interfaces. ''Autonomous Robots'', ''11''...') Märgis: Visuaalmuudatus
  • 10. detsember 2021, kell 14:53 Loodud kasutajakonto Aavajanar arutelu kaastöö