Drôme'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Drôme'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Crest, Montélimar, Romans-sur-Isère ja Valence on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Die[muuda | muuda lähteteksti]

Bourdeaux' kanton

  1. Bézaudun-sur-Bîne 26 051
  2. Bourdeaux 26 056
  3. Bouvières 26 060
  4. Crupies 26 111
  5. Félines-sur-Rimandoule 26 134
  6. Mornans 26 214
  7. Le Poët-Célard 26 241
  8. Les Tonils 26 351
  9. Truinas 26 356

La Chapelle-en-Vercors'i kanton

  1. La Chapelle-en-Vercors 26 074
  2. Saint-Agnan-en-Vercors 26 290
  3. Saint-Julien-en-Vercors 26 309
  4. Saint-Martin-en-Vercors 26 315
  5. Vassieux-en-Vercors 26 364

Châtillon-en-Diois' kanton

  1. Boulc 26 055
  2. Châtillon-en-Diois 26 086
  3. Glandage 26 142
  4. Lus-la-Croix-Haute 26 168
  5. Menglon 26 178
  6. Saint-Roman 26 327
  7. Treschenu-Creyers 26 354

Crest-Lõuna kanton

  1. Autichamp 26 021
  2. Chabrillan 26 065
  3. Crest 26 108
  4. Divajeu 26 115
  5. Francillon-sur-Roubion 26 137
  6. Grane 26 144
  7. Piégros-la-Clastre 26 234
  8. Puy-Saint-Martin 26 258
  9. La Répara-Auriples 26 020
  10. La Roche-sur-Grane 26 277
  11. Saou 26 336
  12. Soyans 26 344

Crest-Põhja kanton

  1. Allex 26 006
  2. Aouste-sur-Sye 26 011
  3. Beaufort-sur-Gervanne 26 035
  4. Cobonne 26 098
  5. Crest 26 108
  6. Eurre 26 125
  7. Gigors-et-Lozeron 26 141
  8. Mirabel-et-Blacons 26 183
  9. Montclar-sur-Gervanne 26 195
  10. Montoison 26 208
  11. Omblèze 26 221
  12. Ourches 26 224
  13. Plan-de-Baix 26 240
  14. Suze 26 346
  15. Vaunaveys-la-Rochette 26 365

Die' kanton

  1. Aix-en-Diois 26 001
  2. Barsac 26 027
  3. Chamaloc 26 069
  4. Die 26 113
  5. Laval-d'Aix 26 159
  6. Marignac-en-Diois 26 175
  7. Molières-Glandaz 26 187
  8. Montmaur-en-Diois 26 205
  9. Ponet-et-Saint-Auban 26 246
  10. Pontaix 26 248
  11. Romeyer 26 282
  12. Saint-Andéol 26 291
  13. Sainte-Croix 26 299
  14. Saint-Julien-en-Quint 26 308
  15. Vachères-en-Quint 26 359

Luc-en-Diois' kanton

  1. Aucelon 26 017
  2. Barnave 26 025
  3. La Bâtie-des-Fonds 26 030
  4. Beaumont-en-Diois 26 036
  5. Beaurières 26 040
  6. Charens 26 076
  7. Jonchères 26 152
  8. Lesches-en-Diois 26 164
  9. Luc-en-Diois 26 167
  10. Miscon 26 186
  11. Montlaur-en-Diois 26 204
  12. Pennes-le-Sec 26 228
  13. Poyols 26 253
  14. Les Prés 26 255
  15. Recoubeau-Jansac 26 262
  16. Valdrôme 26 361
  17. Val-Maravel 26 136

La Motte-Chalanconi kanton

  1. Arnayon 26 012
  2. Bellegarde-en-Diois 26 047
  3. Brette 26 062
  4. Chalancon 26 067
  5. Establet 26 123
  6. Gumiane 26 147
  7. La Motte-Chalancon 26 215
  8. Pradelle 26 254
  9. Rochefourchat 26 274
  10. Rottier 26 283
  11. Saint-Dizier-en-Diois 26 300
  12. Saint-Nazaire-le-Désert 26 321
  13. Volvent 26 378

Saillansi kanton

  1. Aubenasson 26 015
  2. Aurel 26 019
  3. Chastel-Arnaud 26 080
  4. La Chaudière 26 090
  5. Espenel 26 122
  6. Eygluy-Escoulin 26 128
  7. Rimon-et-Savel 26 266
  8. Saillans 26 289
  9. Saint-Benoit-en-Diois 26 296
  10. Saint-Sauveur-en-Diois 26 328
  11. Vercheny 26 368
  12. Véronne 26 371

Nyons[muuda | muuda lähteteksti]

Buis-les-Baronnies' kanton

  1. Beauvoisin 26 043
  2. Bellecombe-Tarendol 26 046
  3. Bénivay-Ollon 26 048
  4. Bésignan 26 050
  5. Buis-les-Baronnies 26 063
  6. Eygaliers 26 127
  7. Mérindol-les-Oliviers 26 180
  8. Mollans-sur-Ouvèze 26 188
  9. La Penne-sur-l'Ouvèze 26 229
  10. Pierrelongue 26 236
  11. Plaisians 26 239
  12. Le Poët-en-Percip 26 242
  13. Propiac 26 256
  14. Rioms 26 267
  15. Rochebrune 26 269
  16. La Roche-sur-le-Buis 26 278
  17. La Rochette-du-Buis 26 279
  18. Saint-Auban-sur-l'Ouvèze 26 292
  19. Sainte-Euphémie-sur-Ouvèze 26 303
  20. Saint-Sauveur-Gouvernet 26 329
  21. Vercoiran 26 370

Dieulefiti kanton

  1. Aleyrac 26 003
  2. La Bégude-de-Mazenc 26 045
  3. Comps 26 101
  4. Dieulefit 26 114
  5. Eyzahut 26 131
  6. Montjoux 26 202
  7. Orcinas 26 222
  8. Le Poët-Laval 26 243
  9. Pont-de-Barret 26 249
  10. Rochebaudin 26 268
  11. Roche-Saint-Secret-Béconne 26 276
  12. Salettes 26 334
  13. Souspierre 26 343
  14. Teyssières 26 350
  15. Vesc 26 373

Grignani kanton

  1. Chamaret 26 070
  2. Chantemerle-lès-Grignan 26 073
  3. Colonzelle 26 099
  4. Grignan 26 146
  5. Montbrison-sur-Lez 26 192
  6. Montjoyer 26 203
  7. Le Pègue 26 226
  8. Réauville 26 261
  9. Roussas 26 284
  10. Rousset-les-Vignes 26 285
  11. Saint-Pantaléon-les-Vignes 26 322
  12. Salles-sous-Bois 26 335
  13. Taulignan 26 348
  14. Valaurie 26 360

Marsanne'i kanton

  1. La Bâtie-Rolland 26 031
  2. Bonlieu-sur-Roubion 26 052
  3. Charols 26 078
  4. Cléon-d'Andran 26 095
  5. Condillac 26 102
  6. La Coucourde 26 106
  7. La Laupie 26 157
  8. Manas 26 171
  9. Marsanne 26 176
  10. Roynac 26 287
  11. Saint-Gervais-sur-Roubion 26 305
  12. Saint-Marcel-lès-Sauzet 26 312
  13. Sauzet 26 338
  14. Savasse 26 339
  15. Les Tourrettes 26 353

Montélimar 1. kanton

  1. Ancône 26 008
  2. Montélimar 26 198

Montélimar 2. kanton

  1. Allan 26 005
  2. Châteauneuf-du-Rhône 26 085
  3. Espeluche 26 121
  4. Malataverne 26 169
  5. Montboucher-sur-Jabron 26 191
  6. Montélimar 26 198
  7. Portes-en-Valdaine 26 251
  8. Puygiron 26 257
  9. Rochefort-en-Valdaine 26 272
  10. La Touche 26 352

Nyons'i kanton

  1. Arpavon 26 013
  2. Aubres 26 016
  3. Châteauneuf-de-Bordette 26 082
  4. Chaudebonne 26 089
  5. Condorcet 26 103
  6. Curnier 26 112
  7. Eyroles 26 130
  8. Mirabel-aux-Baronnies 26 182
  9. Montaulieu 26 190
  10. Nyons 26 220
  11. Piégon 26 233
  12. Les Pilles 26 238
  13. Sainte-Jalle 26 306
  14. Saint-Ferréol-Trente-Pas 26 304
  15. Saint-Maurice-sur-Eygues 26 317
  16. Valouse 26 363
  17. Venterol 26 367
  18. Vinsobres 26 377

Pierrelatte'i kanton

  1. Donzère 26 116
  2. La Garde-Adhémar 26 138
  3. Les Granges-Gontardes 26 145
  4. Pierrelatte 26 235

Rémuzat' kanton

  1. La Charce 26 075
  2. Chauvac-Laux-Montaux 26 091
  3. Cornillac 26 104
  4. Cornillon-sur-l'Oule 26 105
  5. Lemps 26 161
  6. Montferrand-la-Fare 26 199
  7. Montréal-les-Sources 26 209
  8. Pelonne 26 227
  9. Le Poët-Sigillat 26 244
  10. Pommerol 26 245
  11. Rémuzat 26 264
  12. Roussieux 26 286
  13. Sahune 26 288
  14. Saint-May 26 318
  15. Verclause 26 369
  16. Villeperdrix 26 376

Saint-Paul-Trois-Châteaux' kanton

  1. La Baume-de-Transit 26 033
  2. Bouchet 26 054
  3. Clansayes 26 093
  4. Montségur-sur-Lauzon 26 211
  5. Rochegude 26 275
  6. Saint-Paul-Trois-Châteaux 26 324
  7. Saint-Restitut 26 326
  8. Solérieux 26 342
  9. Suze-la-Rousse 26 345
  10. Tulette 26 357

Séderoni kanton

  1. Aulan 26 018
  2. Ballons 26 022
  3. Barret-de-Lioure 26 026
  4. Eygalayes 26 126
  5. Ferrassières 26 135
  6. Izon-la-Bruisse 26 150
  7. Laborel 26 153
  8. Lachau 26 154
  9. Mévouillon 26 181
  10. Montauban-sur-l'Ouvèze 26 189
  11. Montbrun-les-Bains 26 193
  12. Montfroc 26 200
  13. Montguers 26 201
  14. Reilhanette 26 263
  15. Séderon 26 340
  16. Vers-sur-Méouge 26 372
  17. Villebois-les-Pins 26 374
  18. Villefranche-le-Château 26 375

Valence[muuda | muuda lähteteksti]

Bourg-de-Péage'i kanton

  1. Alixan 26 004
  2. Barbières 26 023
  3. La Baume-d'Hostun 26 034
  4. Beauregard-Baret 26 039
  5. Bésayes 26 049
  6. Bourg-de-Péage 26 057
  7. Charpey 26 079
  8. Châteauneuf-sur-Isère 26 084
  9. Chatuzange-le-Goubet 26 088
  10. Eymeux 26 129
  11. Hostun 26 149
  12. Jaillans 26 381
  13. Marches 26 173
  14. Rochefort-Samson 26 273
  15. Saint-Vincent-la-Commanderie 26 382

Bourg-lès-Valence'i kanton

  1. Bourg-lès-Valence 26 058
  2. Saint-Marcel-lès-Valence 26 313

Chabeuili kanton

  1. Barcelonne 26 024
  2. La Baume-Cornillane 26 032
  3. Chabeuil 26 064
  4. Le Chaffal 26 066
  5. Châteaudouble 26 081
  6. Combovin 26 100
  7. Malissard 26 170
  8. Montélier 26 197
  9. Montmeyran 26 206
  10. Montvendre 26 212
  11. Peyrus 26 232
  12. Upie 26 358

Le Grand-Serre'i kanton

  1. Épinouze 26 118
  2. Le Grand-Serre 26 143
  3. Hauterives 26 148
  4. Lapeyrouse-Mornay 26 155
  5. Lens-Lestang 26 162
  6. Manthes 26 172
  7. Montrigaud 26 210
  8. Moras-en-Valloire 26 213
  9. Saint-Christophe-et-le-Laris 26 298
  10. Saint-Sorlin-en-Valloire 26 330
  11. Tersanne 26 349

Loriol-sur-Drôme'i kanton

  1. Ambonil 26 007
  2. Cliousclat 26 097
  3. Livron-sur-Drôme 26 165
  4. Loriol-sur-Drôme 26 166
  5. Mirmande 26 185
  6. Saulce-sur-Rhône 26 337

Portes-lès-Valence'i kanton

  1. Beaumont-lès-Valence 26 037
  2. Beauvallon 26 042
  3. Étoile-sur-Rhône 26 124
  4. Montéléger 26 196
  5. Portes-lès-Valence 26 252

Romans-sur-Isère 1. kanton

  1. Clérieux 26 096
  2. Geyssans 26 140
  3. Mours-Saint-Eusèbe 26 218
  4. Peyrins 26 231
  5. Romans-sur-Isère 26 281
  6. Saint-Bardoux 26 294

Romans-sur-Isère 2. kanton

  1. Le Chalon 26 068
  2. Châtillon-Saint-Jean 26 087
  3. Crépol 26 107
  4. Génissieux 26 139
  5. Miribel 26 184
  6. Montmiral 26 207
  7. Parnans 26 225
  8. Romans-sur-Isère 26 281
  9. Saint-Bonnet-de-Valclérieux 26 297
  10. Saint-Laurent-d'Onay 26 310
  11. Saint-Michel-sur-Savasse 26 319
  12. Saint-Paul-lès-Romans 26 323
  13. Triors 26 355

Saint-Donat-sur-l'Herbasse'i kanton

  1. Arthémonay 26 014
  2. Bathernay 26 028
  3. Bren 26 061
  4. Charmes-sur-l'Herbasse 26 077
  5. Chavannes 26 092
  6. Margès 26 174
  7. Marsaz 26 177
  8. Montchenu 26 194
  9. Saint-Donat-sur-l'Herbasse 26 301

Saint-Jean-en-Royansi kanton

  1. Bouvante 26 059
  2. Échevis 26 117
  3. Léoncel 26 163
  4. La Motte-Fanjas 26 217
  5. Oriol-en-Royans 26 223
  6. Rochechinard 26 270
  7. Sainte-Eulalie-en-Royans 26 302
  8. Saint-Jean-en-Royans 26 307
  9. Saint-Laurent-en-Royans 26 311
  10. Saint-Martin-le-Colonel 26 316
  11. Saint-Nazaire-en-Royans 26 320
  12. Saint-Thomas-en-Royans 26 331

Saint-Vallier' kanton

  1. Albon 26 002
  2. Andancette 26 009
  3. Anneyron 26 010
  4. Beausemblant 26 041
  5. Châteauneuf-de-Galaure 26 083
  6. Claveyson 26 094
  7. Fay-le-Clos 26 133
  8. Laveyron 26 160
  9. La Motte-de-Galaure 26 216
  10. Mureils 26 219
  11. Ponsas 26 247
  12. Ratières 26 259
  13. Saint-Avit 26 293
  14. Saint-Barthélemy-de-Vals 26 295
  15. Saint-Martin-d'Août 26 314
  16. Saint-Rambert-d'Albon 26 325
  17. Saint-Uze 26 332
  18. Saint-Vallier 26 333

Tain-l'Hermitage'i kanton

  1. Beaumont-Monteux 26 038
  2. Chanos-Curson 26 071
  3. Chantemerle-les-Blés 26 072
  4. Crozes-Hermitage 26 110
  5. Érôme 26 119
  6. Gervans 26 380
  7. Granges-les-Beaumont 26 379
  8. Larnage 26 156
  9. Mercurol 26 179
  10. Pont-de-l'Isère 26 250
  11. La Roche-de-Glun 26 271
  12. Serves-sur-Rhône 26 341
  13. Tain-l'Hermitage 26 347
  14. Veaunes 26 366

Valence 1. kanton

  1. Valence 26 362

Valence 2. kanton

  1. Valence 26 362

Valence 3. kanton

  1. Valence 26 362

Valence 4. kanton

  1. Valence 26 362

Allikas[muuda | muuda lähteteksti]