Doubs' departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Doubs' departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Besançon ja Montbéliard on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Besançon[muuda | muuda lähteteksti]

Amancey' kanton

  1. Amancey 25 015
  2. Amondans 25 017
  3. Bolandoz 25 070
  4. Cléron 25 155
  5. Crouzet-Migette 25 180
  6. Déservillers 25 199
  7. Éternoz 25 223
  8. Fertans 25 236
  9. Flagey 25 241
  10. Gevresin 25 270
  11. Labergement-du-Navois 25 319
  12. Lizine 25 338
  13. Malans 25 359
  14. Montmahoux 25 404
  15. Nans-sous-Sainte-Anne 25 420
  16. Reugney 25 489
  17. Sainte-Anne 25 513
  18. Saraz 25 533
  19. Silley-Amancey 25 545

Audeux' kanton

  1. Audeux 25 030
  2. Auxon-Dessous 25 034
  3. Auxon-Dessus 25 035
  4. Berthelange 25 055
  5. Burgille 25 101
  6. Champagney 25 115
  7. Champvans-les-Moulins 25 119
  8. Chaucenne 25 136
  9. Chemaudin 25 147
  10. Chevigney-sur-l'Ognon 25 150
  11. Corcelles-Ferrières 25 162
  12. Corcondray 25 164
  13. Courchapon 25 172
  14. Dannemarie-sur-Crète 25 195
  15. École-Valentin 25 212
  16. Émagny 25 217
  17. Étrabonne 25 225
  18. Ferrières-les-Bois 25 235
  19. Franey 25 257
  20. Franois 25 258
  21. Jallerange 25 317
  22. Lantenne-Vertière 25 326
  23. Lavernay 25 332
  24. Mazerolles-le-Salin 25 371
  25. Mercey-le-Grand 25 374
  26. Miserey-Salines 25 381
  27. Moncley 25 383
  28. Le Moutherot 25 414
  29. Noironte 25 427
  30. Pelousey 25 448
  31. Pirey 25 454
  32. Placey 25 455
  33. Pouilley-Français 25 466
  34. Pouilley-les-Vignes 25 467
  35. Recologne 25 482
  36. Ruffey-le-Château 25 510
  37. Sauvagney 25 536
  38. Serre-les-Sapins 25 542
  39. Vaux-les-Prés 25 593
  40. Villers-Buzon 25 622

Baume-les-Dames'i kanton

  1. Adam-lès-Passavant 25 006
  2. Aïssey 25 009
  3. Autechaux 25 032
  4. Baume-les-Dames 25 047
  5. Bretigney-Notre-Dame 25 094
  6. Côtebrune 25 166
  7. Cusance 25 183
  8. Esnans 25 221
  9. Fontenotte 25 249
  10. Fourbanne 25 251
  11. Grosbois 25 298
  12. Guillon-les-Bains 25 299
  13. Hyèvre-Magny 25 312
  14. Hyèvre-Paroisse 25 313
  15. Lanans 25 324
  16. Lomont-sur-Crête 25 341
  17. Luxiol 25 354
  18. Montivernage 25 401
  19. Passavant 25 446
  20. Pont-les-Moulins 25 465
  21. Saint-Juan 25 520
  22. Servin 25 544
  23. Silley-Bléfond 25 546
  24. Vaudrivillers 25 590
  25. Vergranne 25 602
  26. Verne 25 604
  27. Villers-Saint-Martin 25 626
  28. Voillans 25 629

Besançon-Ida kanton

  1. Besançon 25 056
  2. Chalèze 25 111
  3. Chalezeule 25 112

Besançon-Kirde kanton

  1. Besançon 25 056

Besançon-Loode kanton

  1. Besançon 25 056

Besançon-Lõuna kanton

  1. Arguel 25 027
  2. Besançon 25 056
  3. Beure 25 058
  4. La Chevillotte 25 152
  5. Fontain 25 245
  6. Gennes 25 267
  7. Le Gratteris 25 297
  8. Mamirolle 25 364
  9. Montfaucon 25 395
  10. Morre 25 410
  11. Saône 25 532
  12. La Vèze 25 611

Besançon-Lääne kanton

  1. Besançon 25 056

Besançon-Planoise kanton

  1. Besançon 25 056

Boussières'i kanton

  1. Abbans-Dessous 25 001
  2. Abbans-Dessus 25 002
  3. Avanne-Aveney 25 036
  4. Boussières 25 084
  5. Busy 25 103
  6. Byans-sur-Doubs 25 105
  7. Grandfontaine 25 287
  8. Larnod 25 328
  9. Montferrand-le-Château 25 397
  10. Osselle 25 438
  11. Pugey 25 473
  12. Rancenay 25 477
  13. Roset-Fluans 25 502
  14. Routelle 25 509
  15. Saint-Vit 25 527
  16. Thoraise 25 561
  17. Torpes 25 564
  18. Velesmes-Essarts 25 594
  19. Villars-Saint-Georges 25 616
  20. Vorges-les-Pins 25 631

Marchaux' kanton

  1. Amagney 25 014
  2. Battenans-les-Mines 25 045
  3. Blarians 25 065
  4. Bonnay 25 073
  5. Braillans 25 086
  6. La Bretenière 25 092
  7. Cendrey 25 107
  8. Champoux 25 117
  9. Châtillon-le-Duc 25 133
  10. Chaudefontaine 25 137
  11. Chevroz 25 153
  12. Corcelle-Mieslot 25 163
  13. Cussey-sur-l'Ognon 25 186
  14. Devecey 25 200
  15. Flagey-Rigney 25 242
  16. Geneuille 25 265
  17. Germondans 25 269
  18. Marchaux 25 368
  19. Mérey-Vieilley 25 376
  20. Moncey 25 382
  21. Novillars 25 429
  22. Ollans 25 430
  23. Palise 25 444
  24. Rigney 25 490
  25. Rignosot 25 491
  26. Roche-lez-Beaupré 25 495
  27. Rougemontot 25 506
  28. Tallenay 25 557
  29. Thise 25 560
  30. Thurey-le-Mont 25 563
  31. La Tour-de-Sçay 25 566
  32. Vaire-Arcier 25 575
  33. Vaire-le-Petit 25 576
  34. Valleroy 25 582
  35. Venise 25 598
  36. Vieilley 25 612

Ornansi kanton

  1. Amathay-Vésigneux 25 016
  2. Bonnevaux-le-Prieuré 25 076
  3. Chantrans 25 120
  4. Charbonnières-les-Sapins 25 123
  5. Chassagne-Saint-Denis 25 129
  6. Châteauvieux-les-Fossés 25 130
  7. Durnes 25 208
  8. Échevannes 25 211
  9. Foucherans 25 250
  10. Guyans-Durnes 25 300
  11. L'Hôpital-du-Grosbois 25 305
  12. Lavans-Vuillafans 25 331
  13. Lods 25 339
  14. Longeville 25 346
  15. Malbrans 25 360
  16. Mérey-sous-Montrond 25 375
  17. Montgesoye 25 400
  18. Mouthier-Haute-Pierre 25 415
  19. Ornans 25 434
  20. Saules 25 535
  21. Scey-Maisières 25 537
  22. Tarcenay 25 558
  23. Trépot 25 569
  24. Villers-sous-Montrond 25 628
  25. Voires 25 630
  26. Vuillafans 25 633

Quingey' kanton

  1. Arc-et-Senans 25 021
  2. Bartherans 25 044
  3. Brères 25 090
  4. Buffard 25 098
  5. By 25 104
  6. Cademène 25 106
  7. Cessey 25 109
  8. Charnay 25 126
  9. Châtillon-sur-Lison 25 134
  10. Chay 25 143
  11. Chenecey-Buillon 25 149
  12. Chouzelot 25 154
  13. Courcelles 25 171
  14. Cussey-sur-Lison 25 185
  15. Échay 25 209
  16. Épeugney 25 220
  17. Fourg 25 253
  18. Goux-sous-Landet 25 283
  19. Lavans-Quingey 25 330
  20. Liesle 25 336
  21. Lombard 25 340
  22. Mesmay 25 379
  23. Montfort 25 399
  24. Montrond-le-Château 25 406
  25. Myon 25 416
  26. Palantine 25 443
  27. Paroy 25 445
  28. Pessans 25 450
  29. Pointvillers 25 460
  30. Quingey 25 475
  31. Rennes-sur-Loue 25 488
  32. Ronchaux 25 500
  33. Rouhe 25 507
  34. Rurey 25 511
  35. Samson 25 528

Rougemonti kanton

  1. Abbenans 25 003
  2. Avilley 25 038
  3. Bonnal 25 072
  4. Cubrial 25 181
  5. Cubry 25 182
  6. Cuse-et-Adrisans 25 184
  7. Fontenelle-Montby 25 247
  8. Gondenans-les-Moulins 25 277
  9. Gondenans-Montby 25 276
  10. Gouhelans 25 279
  11. Huanne-Montmartin 25 310
  12. Mésandans 25 377
  13. Mondon 25 384
  14. Montagney-Servigney 25 385
  15. Montussaint 25 408
  16. Nans 25 419
  17. Puessans 25 472
  18. Rillans 25 492
  19. Rognon 25 498
  20. Romain 25 499
  21. Rougemont 25 505
  22. Tallans 25 556
  23. Tournans 25 567
  24. Tressandans 25 570
  25. Trouvans 25 572
  26. Uzelle 25 574
  27. Viéthorey 25 613

Roulansi kanton

  1. Bouclans 25 078
  2. Breconchaux 25 088
  3. Champlive 25 116
  4. Châtillon-Guyotte 25 132
  5. Dammartin-les-Templiers 25 189
  6. Deluz 25 197
  7. L'Écouvotte 25 215
  8. Glamondans 25 273
  9. Gonsans 25 278
  10. Laissey 25 323
  11. Naisey-les-Granges 25 417
  12. Nancray 25 418
  13. Osse 25 437
  14. Ougney-Douvot 25 439
  15. Pouligney-Lusans 25 468
  16. Le Puy 25 474
  17. Roulans 25 508
  18. Saint-Hilaire 25 518
  19. Séchin 25 538
  20. Val-de-Roulans 25 579
  21. Vauchamps 25 587
  22. Vennans 25 599
  23. Villers-Grélot 25 624

Montbéliard[muuda | muuda lähteteksti]

Audincourt'i kanton

  1. Arbouans 25 020
  2. Audincourt 25 031
  3. Courcelles-lès-Montbéliard 25 170
  4. Dasle 25 196
  5. Taillecourt 25 555

Clervali kanton

  1. Anteuil 25 018
  2. Belvoir 25 053
  3. Branne 25 087
  4. Chaux-lès-Clerval 25 140
  5. Chazot 25 145
  6. Clerval 25 156
  7. Crosey-le-Grand 25 177
  8. Crosey-le-Petit 25 178
  9. Fontaine-lès-Clerval 25 246
  10. L'Hôpital-Saint-Lieffroy 25 306
  11. Orve 25 436
  12. Pompierre-sur-Doubs 25 461
  13. Rahon 25 476
  14. Randevillers 25 478
  15. Roche-lès-Clerval 25 496
  16. Saint-Georges-Armont 25 516
  17. Sancey-le-Grand 25 529
  18. Sancey-le-Long 25 530
  19. Santoche 25 531
  20. Surmont 25 554
  21. Vellerot-lès-Belvoir 25 595
  22. Vellevans 25 597
  23. Vyt-lès-Belvoir 25 635

Étupes'i kanton

  1. Allenjoie 25 011
  2. Badevel 25 040
  3. Brognard 25 097
  4. Dambenois 25 188
  5. Dampierre-les-Bois 25 190
  6. Étupes 25 228
  7. Exincourt 25 230
  8. Fesches-le-Châtel 25 237

Hérimoncourt'i kanton

  1. Abbévillers 25 004
  2. Autechaux-Roide 25 033
  3. Blamont 25 063
  4. Bondeval 25 071
  5. Dannemarie 25 194
  6. Écurcey 25 216
  7. Glay 25 274
  8. Hérimoncourt 25 304
  9. Meslières 25 378
  10. Pierrefontaine-lès-Blamont 25 452
  11. Roches-lès-Blamont 25 497
  12. Seloncourt 25 539
  13. Thulay 25 562
  14. Vandoncourt 25 586
  15. Villars-lès-Blamont 25 615

L'Isle-sur-le-Doubs' kanton

  1. Accolans 25 005
  2. Appenans 25 019
  3. Arcey 25 022
  4. Blussangeaux 25 066
  5. Blussans 25 067
  6. Bournois 25 083
  7. Étrappe 25 226
  8. Faimbe 25 232
  9. Gémonval 25 264
  10. Geney 25 266
  11. Hyémondans 25 311
  12. L'Isle-sur-le-Doubs 25 315
  13. Lanthenans 25 327
  14. Longevelle-sur-Doubs 25 345
  15. Mancenans 25 365
  16. Marvelise 25 369
  17. Médière 25 372
  18. Montenois 25 394
  19. Onans 25 431
  20. La Prétière 25 470
  21. Rang 25 479
  22. Saint-Maurice-Colombier 25 524
  23. Sourans 25 552
  24. Soye 25 553

Maîche'i kanton

  1. Battenans-Varin 25 046
  2. Belfays 25 049
  3. Belleherbe 25 051
  4. Les Bréseux 25 091
  5. Cernay-l'Église 25 108
  6. Charmauvillers 25 124
  7. Charmoille 25 125
  8. Charquemont 25 127
  9. Cour-Saint-Maurice 25 173
  10. Damprichard 25 193
  11. Les Écorces 25 213
  12. Ferrières-le-Lac 25 234
  13. Fessevillers 25 238
  14. Fournet-Blancheroche 25 255
  15. Frambouhans 25 256
  16. Goumois 25 280
  17. La Grange 25 290
  18. Maîche 25 356
  19. Mancenans-Lizerne 25 366
  20. Mont-de-Vougney 25 392
  21. Orgeans-Blanchefontaine 25 433
  22. Provenchère 25 471
  23. Thiébouhans 25 559
  24. Trévillers 25 571
  25. Urtière 25 573
  26. Vaucluse 25 588
  27. Vauclusotte 25 589

Montbéliard-Ida kanton

  1. Bethoncourt 25 057
  2. Montbéliard 25 388

Montbéliard-Lääne kanton

  1. Aibre 25 008
  2. Allondans 25 013
  3. Bart 25 043
  4. Bavans 25 048
  5. Beutal 25 059
  6. Bretigney 25 093
  7. Désandans 25 198
  8. Dung 25 207
  9. Échenans 25 210
  10. Issans 25 316
  11. Laire 25 322
  12. Lougres 25 350
  13. Montbéliard 25 388
  14. Présentevillers 25 469
  15. Raynans 25 481
  16. Sainte-Marie 25 523
  17. Sainte-Suzanne 25 526
  18. Saint-Julien-lès-Montbéliard 25 521
  19. Semondans 25 540
  20. Le Vernoy 25 608

Pont-de-Roide'i kanton

  1. Berche 25 054
  2. Bourguignon 25 082
  3. Colombier-Fontaine 25 159
  4. Dambelin 25 187
  5. Dampierre-sur-le-Doubs 25 191
  6. Écot 25 214
  7. Étouvans 25 224
  8. Feule 25 239
  9. Goux-lès-Dambelin 25 281
  10. Mathay 25 370
  11. Neuchâtel-Urtière 25 422
  12. Noirefontaine 25 426
  13. Péseux 25 449
  14. Pont-de-Roide 25 463
  15. Rémondans-Vaivre 25 485
  16. Rosières-sur-Barbèche 25 503
  17. Solemont 25 548
  18. Valonne 25 583
  19. Vernois-lès-Belvoir 25 607
  20. Villars-sous-Dampjoux 25 617
  21. Villars-sous-Écot 25 618

Saint-Hippolyte'i kanton

  1. Bief 25 061
  2. Burnevillers 25 102
  3. Chamesol 25 114
  4. Courtefontaine 25 174
  5. Dampjoux 25 192
  6. Fleurey 25 244
  7. Froidevaux 25 261
  8. Glère 25 275
  9. Indevillers 25 314
  10. Liebvillers 25 335
  11. Montancy 25 386
  12. Montandon 25 387
  13. Montécheroux 25 393
  14. Montjoie-le-Château 25 402
  15. Les Plains-et-Grands-Essarts 25 458
  16. Saint-Hippolyte 25 519
  17. Soulce-Cernay 25 551
  18. Les Terres-de-Chaux 25 138
  19. Valoreille 25 584
  20. Vaufrey 25 591

Sochaux-Grand-Charmonti kanton

  1. Grand-Charmont 25 284
  2. Nommay 25 428
  3. Sochaux 25 547
  4. Vieux-Charmont 25 614

Valentigney' kanton

  1. Mandeure 25 367
  2. Valentigney 25 580
  3. Voujeaucourt 25 632

Pontarlier[muuda | muuda lähteteksti]

Levier' kanton

  1. Arc-sous-Montenot 25 026
  2. Bians-les-Usiers 25 060
  3. Boujailles 25 079
  4. Bulle 25 100
  5. Chapelle-d'Huin 25 122
  6. Courvières 25 176
  7. Dompierre-les-Tilleuls 25 202
  8. Évillers 25 229
  9. Frasne 25 259
  10. Goux-les-Usiers 25 282
  11. Levier 25 334
  12. Septfontaines 25 541
  13. Sombacour 25 549
  14. Villeneuve-d'Amont 25 621
  15. Villers-sous-Chalamont 25 627

Montbenoît' kanton

  1. Les Alliés 25 012
  2. Arçon 25 024
  3. Arc-sous-Cicon 25 025
  4. Aubonne 25 029
  5. Bugny 25 099
  6. La Chaux 25 139
  7. Gilley 25 271
  8. Hauterive-la-Fresse 25 303
  9. La Longeville 25 347
  10. Maisons-du-Bois-Lièvremont 25 357
  11. Montbenoît 25 390
  12. Montflovin 25 398
  13. Ouhans 25 440
  14. Renédale 25 487
  15. Saint-Gorgon-Main 25 517
  16. Ville-du-Pont 25 620

Morteau' kanton

  1. Les Combes 25 160
  2. Les Fins 25 240
  3. Grand'Combe-Châteleu 25 285
  4. Les Gras 25 296
  5. Montlebon 25 403
  6. Morteau 25 411
  7. Villers-le-Lac 25 321

Mouthe'i kanton

  1. Bonnevaux 25 075
  2. Brey-et-Maison-du-Bois 25 096
  3. Chapelle-des-Bois 25 121
  4. Châtelblanc 25 131
  5. Chaux-Neuve 25 142
  6. Le Crouzet 25 179
  7. Fourcatier-et-Maison-Neuve 25 252
  8. Gellin 25 263
  9. Jougne 25 318
  10. Labergement-Sainte-Marie 25 320
  11. Longevilles-Mont-d'Or 25 348
  12. Métabief 25 380
  13. Mouthe 25 413
  14. Petite-Chaux 25 451
  15. Les Pontets 25 464
  16. Reculfoz 25 483
  17. Remoray-Boujeons 25 486
  18. Rochejean 25 494
  19. Rondefontaine 25 501
  20. Saint-Antoine 25 514
  21. Sarrageois 25 534
  22. Vaux-et-Chantegrue 25 592
  23. Les Villedieu 25 619

Pierrefontaine-les-Varansi kanton

  1. Consolation-Maisonnettes 25 161
  2. Domprel 25 203
  3. Flangebouche 25 243
  4. Fournets-Luisans 25 288
  5. Fuans 25 262
  6. Germéfontaine 25 268
  7. Grandfontaine-sur-Creuse 25 289
  8. Guyans-Vennes 25 301
  9. Landresse 25 325
  10. Laviron 25 333
  11. Loray 25 349
  12. Orchamps-Vennes 25 432
  13. Ouvans 25 441
  14. Pierrefontaine-les-Varans 25 453
  15. Plaimbois-Vennes 25 457
  16. La Sommette 25 550
  17. Vellerot-lès-Vercel 25 596
  18. Vennes 25 600
  19. Villers-Chief 25 623
  20. Villers-la-Combe 25 625

Pontarlieri kanton

  1. Bannans 25 041
  2. Bouverans 25 085
  3. Chaffois 25 110
  4. La Cluse-et-Mijoux 25 157
  5. Dommartin 25 201
  6. Doubs 25 204
  7. Les Fourgs 25 254
  8. Granges-Narboz 25 293
  9. Les Grangettes 25 295
  10. Les Hôpitaux-Neufs 25 307
  11. Les Hôpitaux-Vieux 25 308
  12. Houtaud 25 309
  13. Malbuisson 25 361
  14. Malpas 25 362
  15. Montperreux 25 405
  16. Oye-et-Pallet 25 442
  17. La Planée 25 459
  18. La Rivière-Drugeon 25 493
  19. Sainte-Colombe 25 515
  20. Saint-Point-Lac 25 525
  21. Touillon-et-Loutelet 25 565
  22. Verrières-de-Joux 25 609
  23. Vuillecin 25 634

Le Russey' kanton

  1. Le Barboux 25 042
  2. Le Bélieu 25 050
  3. Le Bizot 25 062
  4. Bonnétage 25 074
  5. La Bosse 25 077
  6. Bretonvillers 25 095
  7. Chamesey 25 113
  8. La Chenalotte 25 148
  9. Les Fontenelles 25 248
  10. Grand'Combe-des-Bois 25 286
  11. Laval-le-Prieuré 25 329
  12. Longevelle-lès-Russey 25 344
  13. Le Luhier 25 351
  14. Le Mémont 25 373
  15. Montbéliardot 25 389
  16. Mont-de-Laval 25 391
  17. Narbief 25 421
  18. Noël-Cerneux 25 425
  19. Plaimbois-du-Miroir 25 456
  20. Rosureux 25 504
  21. Le Russey 25 512
  22. Saint-Julien-lès-Russey 25 522

Vercel-Villedieu-le-Campi kanton

  1. Adam-lès-Vercel 25 007
  2. Athose 25 028
  3. Avoudrey 25 039
  4. Belmont 25 052
  5. Bremondans 25 089
  6. Chasnans 25 128
  7. Chaux-lès-Passavant 25 141
  8. Chevigney-lès-Vercel 25 151
  9. Courtetain-et-Salans 25 175
  10. Épenouse 25 218
  11. Épenoy 25 219
  12. Étalans 25 222
  13. Étray 25 227
  14. Eysson 25 231
  15. Fallerans 25 233
  16. Hautepierre-le-Châtelet 25 302
  17. Longechaux 25 342
  18. Longemaison 25 343
  19. Magny-Châtelard 25 355
  20. Nods 25 424
  21. Orsans 25 435
  22. Passonfontaine 25 447
  23. Rantechaux 25 480
  24. Valdahon 25 578
  25. Vanclans 25 585
  26. Vercel-Villedieu-le-Camp 25 601
  27. Vernierfontaine 25 605
  28. Verrières-du-Grosbois 25 610