Cheri departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Cheri departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Bourges ja Vierzon on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bourges[muuda | muuda lähteteksti]

Les Aix-d'Angilloni kanton

  1. Les Aix-d'Angillon 18 003
  2. Aubinges 18 016
  3. Azy 18 019
  4. Brécy 18 035
  5. Morogues 18 156
  6. Parassy 18 176
  7. Rians 18 194
  8. Saint-Céols 18 202
  9. Sainte-Solange 18 235
  10. Saint-Germain-du-Puy 18 213
  11. Saint-Michel-de-Volangis 18 226
  12. Soulangis 18 253

Baugy kanton

  1. Avord 18 018
  2. Baugy 18 023
  3. Bengy-sur-Craon 18 027
  4. Chassy 18 056
  5. Crosses 18 081
  6. Farges-en-Septaine 18 092
  7. Gron 18 105
  8. Jussy-Champagne 18 119
  9. Laverdines 18 123
  10. Moulins-sur-Yèvre 18 158
  11. Nohant-en-Goût 18 166
  12. Osmoy 18 174
  13. Saligny-le-Vif 18 239
  14. Savigny-en-Septaine 18 247
  15. Villabon 18 282
  16. Villequiers 18 286
  17. Vornay 18 289

Bourges 1. kanton

  1. Bourges 18 033

Bourges 2. kanton

  1. Bourges 18 033

Bourges 3. kanton

  1. Bourges 18 033

Bourges 4. kanton

  1. Bourges 18 033

Bourges 5. kanton

  1. Bourges 18 033

Chârost' kanton

  1. Chârost 18 055
  2. Civray 18 066
  3. Lunery 18 133
  4. Mareuil-sur-Arnon 18 137
  5. Morthomiers 18 157
  6. Plou 18 181
  7. Poisieux 18 182
  8. Primelles 18 188
  9. Saint-Ambroix 18 198
  10. Saint-Florent-sur-Cher 18 207
  11. Saugy 18 244
  12. Le Subdray 18 255
  13. Villeneuve-sur-Cher 18 285

Henrichemonti kanton

  1. Achères 18 001
  2. La Chapelotte 18 051
  3. Henrichemont 18 109
  4. Humbligny 18 111
  5. Montigny 18 151
  6. Neuilly-en-Sancerre 18 162
  7. Neuvy-Deux-Clochers 18 163

Léré kanton

  1. Belleville-sur-Loire 18 026
  2. Boulleret 18 032
  3. Léré 18 125
  4. Sainte-Gemme-en-Sancerrois 18 208
  5. Santranges 18 243
  6. Savigny-en-Sancerre 18 246
  7. Sury-près-Léré 18 257

Levet' kanton

  1. Annoix 18 006
  2. Arçay 18 008
  3. Lapan 18 122
  4. Levet 18 126
  5. Lissay-Lochy 18 129
  6. Plaimpied-Givaudins 18 180
  7. Saint-Caprais 18 201
  8. Sainte-Lunaise 18 222
  9. Saint-Just 18 218
  10. Senneçay 18 248
  11. Soye-en-Septaine 18 254
  12. Trouy 18 267
  13. Vorly 18 288

Saint-Doulchardi kanton

  1. La Chapelle-Saint-Ursin 18 050
  2. Marmagne 18 138
  3. Saint-Doulchard 18 205

Saint-Martin-d'Auxigny kanton

  1. Allogny 18 004
  2. Fussy 18 097
  3. Menetou-Salon 18 145
  4. Pigny 18 179
  5. Quantilly 18 189
  6. Saint-Éloy-de-Gy 18 206
  7. Saint-Georges-sur-Moulon 18 211
  8. Saint-Martin-d'Auxigny 18 223
  9. Saint-Palais 18 229
  10. Vasselay 18 271
  11. Vignoux-sous-les-Aix 18 280

Sancergues'i kanton

  1. Argenvières 18 012
  2. Beffes 18 025
  3. La Chapelle-Montlinard 18 049
  4. Charentonnay 18 053
  5. Chaumoux-Marcilly 18 061
  6. Couy 18 077
  7. Étréchy 18 090
  8. Garigny 18 099
  9. Groises 18 104
  10. Herry 18 110
  11. Jussy-le-Chaudrier 18 120
  12. Lugny-Champagne 18 132
  13. Marseilles-lès-Aubigny 18 139
  14. Précy 18 184
  15. Saint-Léger-le-Petit 18 220
  16. Saint-Martin-des-Champs 18 224
  17. Sancergues 18 240
  18. Sévry 18 251

Sancerre'i kanton

  1. Bannay 18 020
  2. Bué 18 039
  3. Couargues 18 074
  4. Crézancy-en-Sancerre 18 079
  5. Feux 18 094
  6. Gardefort 18 098
  7. Jalognes 18 116
  8. Menetou-Râtel 18 144
  9. Ménétréol-sous-Sancerre 18 146
  10. Saint-Bouize 18 200
  11. Saint-Satur 18 233
  12. Sancerre 18 241
  13. Sens-Beaujeu 18 249
  14. Sury-en-Vaux 18 258
  15. Thauvenay 18 262
  16. Veaugues 18 272
  17. Verdigny 18 274
  18. Vinon 18 287

Vailly-sur-Sauldre kanton

  1. Assigny 18 014
  2. Barlieu 18 022
  3. Concressault 18 070
  4. Dampierre-en-Crot 18 084
  5. Jars 18 117
  6. Le Noyer 18 168
  7. Subligny 18 256
  8. Sury-ès-Bois 18 259
  9. Thou 18 264
  10. Vailly-sur-Sauldre 18 269
  11. Villegenon 18 284

Saint-Amand-Montrond[muuda | muuda lähteteksti]

Charenton-du-Cheri kanton

  1. Arpheuilles 18 013
  2. Bannegon 18 021
  3. Bessais-le-Fromental 18 029
  4. Charenton-du-Cher 18 052
  5. Coust 18 076
  6. Le Pondy 18 183
  7. Saint-Pierre-les-Étieux 18 231
  8. Thaumiers 18 261
  9. Vernais 18 276

Châteaumeillanti kanton

  1. Beddes 18 024
  2. Châteaumeillant 18 057
  3. Culan 18 083
  4. Préveranges 18 187
  5. Reigny 18 192
  6. Saint-Christophe-le-Chaudry 18 203
  7. Saint-Jeanvrin 18 217
  8. Saint-Maur 18 225
  9. Saint-Priest-la-Marche 18 232
  10. Saint-Saturnin 18 234
  11. Sidiailles 18 252

Châteauneuf-sur-Cheri kanton

  1. Chambon 18 046
  2. Châteauneuf-sur-Cher 18 058
  3. Chavannes 18 063
  4. Corquoy 18 073
  5. Crézançay-sur-Cher 18 078
  6. Saint-Loup-des-Chaumes 18 221
  7. Saint-Symphorien 18 236
  8. Serruelles 18 250
  9. Uzay-le-Venon 18 268
  10. Vallenay 18 270
  11. Venesmes 18 273

Le Châtelet' kanton

  1. Ardenais 18 010
  2. Le Châtelet 18 059
  3. Ids-Saint-Roch 18 112
  4. Maisonnais 18 135
  5. Morlac 18 153
  6. Rezay 18 193
  7. Saint-Pierre-les-Bois 18 230

Dun-sur-Auroni kanton

  1. Bussy 18 040
  2. Chalivoy-Milon 18 045
  3. Cogny 18 068
  4. Contres 18 071
  5. Dun-sur-Auron 18 087
  6. Lantan 18 121
  7. Osmery 18 173
  8. Parnay 18 177
  9. Raymond 18 191
  10. Saint-Denis-de-Palin 18 204
  11. Saint-Germain-des-Bois 18 212
  12. Verneuil 18 277

La Guerche-sur-l'Aubois' kanton

  1. Apremont-sur-Allier 18 007
  2. La Chapelle-Hugon 18 048
  3. Le Chautay 18 062
  4. Cours-les-Barres 18 075
  5. Cuffy 18 082
  6. Germigny-l'Exempt 18 101
  7. La Guerche-sur-l'Aubois 18 108
  8. Jouet-sur-l'Aubois 18 118
  9. Torteron 18 265

Lignières'i kanton

  1. La Celle-Condé 18 043
  2. Chezal-Benoît 18 065
  3. Ineuil 18 114
  4. Lignières 18 127
  5. Montlouis 18 152
  6. Saint-Baudel 18 199
  7. Saint-Hilaire-en-Lignières 18 216
  8. Touchay 18 266
  9. Villecelin 18 283

Nérondes'i kanton

  1. Blet 18 031
  2. Charly 18 054
  3. Cornusse 18 072
  4. Croisy 18 080
  5. Flavigny 18 095
  6. Ignol 18 113
  7. Lugny-Bourbonnais 18 131
  8. Menetou-Couture 18 143
  9. Mornay-Berry 18 154
  10. Nérondes 18 160
  11. Ourouer-les-Bourdelins 18 175
  12. Saint-Hilaire-de-Gondilly 18 215
  13. Tendron 18 260

Saint-Amand-Montrondi kanton

  1. Bouzais 18 034
  2. Bruère-Allichamps 18 038
  3. La Celle 18 042
  4. Colombiers 18 069
  5. Drevant 18 086
  6. Farges-Allichamps 18 091
  7. La Groutte 18 107
  8. Marçais 18 136
  9. Meillant 18 142
  10. Nozières 18 169
  11. Orcenais 18 171
  12. Orval 18 172
  13. Saint-Amand-Montrond 18 197

Sancoins' kanton

  1. Augy-sur-Aubois 18 017
  2. Chaumont 18 060
  3. Givardon 18 102
  4. Grossouvre 18 106
  5. Mornay-sur-Allier 18 155
  6. Neuilly-en-Dun 18 161
  7. Neuvy-le-Barrois 18 164
  8. Sagonne 18 195
  9. Saint-Aignan-des-Noyers 18 196
  10. Sancoins 18 242
  11. Vereaux 18 275

Saulzais-le-Potier' kanton

  1. Ainay-le-Vieil 18 002
  2. Arcomps 18 009
  3. La Celette 18 041
  4. Épineuil-le-Fleuriel 18 089
  5. Faverdines 18 093
  6. Loye-sur-Arnon 18 130
  7. La Perche 18 178
  8. Saint-Georges-de-Poisieux 18 209
  9. Saint-Vitte 18 238
  10. Saulzais-le-Potier 18 245
  11. Vesdun 18 278

Vierzon[muuda | muuda lähteteksti]

Argent-sur-Sauldre'i kanton

  1. Argent-sur-Sauldre 18 011
  2. Blancafort 18 030
  3. Brinon-sur-Sauldre 18 037
  4. Clémont 18 067

Aubigny-sur-Nère'i kanton

  1. Aubigny-sur-Nère 18 015
  2. Ménétréol-sur-Sauldre 18 147
  3. Oizon 18 170
  4. Sainte-Montaine 18 227

La Chapelle-d'Angilloni kanton

  1. La Chapelle-d'Angillon 18 047
  2. Ennordres 18 088
  3. Ivoy-le-Pré 18 115
  4. Méry-ès-Bois 18 149
  5. Presly 18 185

Graçay kanton

  1. Dampierre-en-Graçay 18 085
  2. Genouilly 18 100
  3. Graçay 18 103
  4. Nohant-en-Graçay 18 167
  5. Saint-Georges-sur-la-Prée 18 210
  6. Saint-Outrille 18 228

Lury-sur-Arnon'i kanton

  1. Brinay 18 036
  2. Cerbois 18 044
  3. Chéry 18 064
  4. Lazenay 18 124
  5. Limeux 18 128
  6. Lury-sur-Arnon 18 134
  7. Méreau 18 148
  8. Preuilly 18 186
  9. Quincy 18 190

Mehun-sur-Yèvre'i kanton

  1. Allouis 18 005
  2. Berry-Bouy 18 028
  3. Foëcy 18 096
  4. Mehun-sur-Yèvre 18 141
  5. Sainte-Thorette 18 237

Vierzon 1. kanton

  1. Vierzon 18 279

Vierzon 2. kanton

  1. Massay 18 140
  2. Méry-sur-Cher 18 150
  3. Nançay 18 159
  4. Neuvy-sur-Barangeon 18 165
  5. Saint-Hilaire-de-Court 18 214
  6. Saint-Laurent 18 219
  7. Thénioux 18 263
  8. Vierzon 18 279
  9. Vignoux-sur-Barangeon 18 281
  10. Vouzeron 18 290