Charente-Maritime'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Charente-Maritime'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Rochefort, La Rochelle, Royan ja Saintes on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Jonzac[muuda | muuda lähteteksti]

Archiac'i kanton 17 02

  1. Allas-Champagne 17 006
  2. Archiac 17 016
  3. Arthenac 17 020
  4. Brie-sous-Archiac 17 066
  5. Celles 17 076
  6. Cierzac 17 106
  7. Germignac 17 175
  8. Jarnac-Champagne 17 192
  9. Lonzac 17 209
  10. Neuillac 17 258
  11. Neulles 17 259
  12. Saint-Ciers-Champagne 17 316
  13. Sainte-Lheurine 17 355
  14. Saint-Eugène 17 326
  15. Saint-Germain-de-Vibrac 17 341
  16. Saint-Maigrin 17 357
  17. Saint-Martial-sur-Né 17 364

Jonzac'i kanton 17 11

  1. Agudelle 17 002
  2. Champagnac 17 082
  3. Chaunac 17 096
  4. Fontaines-d'Ozillac 17 163
  5. Guitinières 17 187
  6. Jonzac 17 197
  7. Léoville 17 204
  8. Lussac 17 215
  9. Meux 17 233
  10. Moings 17 238
  11. Mortiers 17 249
  12. Ozillac 17 270
  13. Réaux 17 295
  14. Saint-Germain-de-Lusignan 17 339
  15. Saint-Martial-de-Vitaterne 17 363
  16. Saint-Maurice-de-Tavernole 17 371
  17. Saint-Médard 17 372
  18. Saint-Simon-de-Bordes 17 403
  19. Vibrac 17 468
  20. Villexavier 17 476

Mirambeau' kanton 17 16

  1. Allas-Bocage 17 005
  2. Boisredon 17 052
  3. Consac 17 116
  4. Courpignac 17 129
  5. Mirambeau 17 236
  6. Nieul-le-Virouil 17 263
  7. Saint-Bonnet-sur-Gironde 17 312
  8. Saint-Ciers-du-Taillon 17 317
  9. Saint-Dizant-du-Bois 17 324
  10. Sainte-Ramée 17 390
  11. Saint-Georges-des-Agoûts 17 335
  12. Saint-Hilaire-du-Bois 17 345
  13. Saint-Martial-de-Mirambeau 17 362
  14. Saint-Sorlin-de-Conac 17 405
  15. Saint-Thomas-de-Conac 17 410
  16. Salignac-de-Mirambeau 17 417
  17. Semillac 17 423
  18. Semoussac 17 424
  19. Soubran 17 430

Montendre'i kanton 17 17

  1. Bran 17 061
  2. Chamouillac 17 081
  3. Chartuzac 17 092
  4. Corignac 17 118
  5. Coux 17 130
  6. Expiremont 17 156
  7. Jussas 17 199
  8. Messac 17 231
  9. Montendre 17 240
  10. Pommiers-Moulons 17 282
  11. Rouffignac 17 305
  12. Souméras 17 432
  13. Sousmoulins 17 433
  14. Tugéras-Saint-Maurice 17 454
  15. Vanzac 17 458

Montguyoni kanton 17 18

  1. La Barde 17 033
  2. Boresse-et-Martron 17 054
  3. Boscamnant 17 055
  4. Cercoux 17 077
  5. Clérac 17 110
  6. La Clotte 17 113
  7. Le Fouilloux 17 167
  8. La Genétouze 17 173
  9. Montguyon 17 241
  10. Neuvicq 17 260
  11. Saint-Aigulin 17 309
  12. Saint-Martin-d'Ary 17 365
  13. Saint-Martin-de-Coux 17 366
  14. Saint-Pierre-du-Palais 17 386

Montlieu-la-Garde'i kanton 17 19

  1. Bedenac 17 038
  2. Bussac-Forêt 17 074
  3. Chatenet 17 095
  4. Chepniers 17 099
  5. Chevanceaux 17 104
  6. Mérignac 17 229
  7. Montlieu-la-Garde 17 243
  8. Orignolles 17 269
  9. Le Pin 17 276
  10. Polignac 17 281
  11. Pouillac 17 287
  12. Sainte-Colombe 17 319
  13. Saint-Palais-de-Négrignac 17 378

Saint-Genis-de-Saintonge'i kanton 17 27

  1. Bois 17 050
  2. Champagnolles 17 084
  3. Clam 17 108
  4. Clion 17 111
  5. Givrezac 17 178
  6. Lorignac 17 210
  7. Mosnac 17 250
  8. Plassac 17 279
  9. Saint-Dizant-du-Gua 17 325
  10. Saint-Fort-sur-Gironde 17 328
  11. Saint-Genis-de-Saintonge 17 331
  12. Saint-Georges-Antignac 17 332
  13. Saint-Germain-du-Seudre 17 342
  14. Saint-Grégoire-d'Ardennes 17 343
  15. Saint-Palais-de-Phiolin 17 379
  16. Saint-Sigismond-de-Clermont 17 402

Rochefort[muuda | muuda lähteteksti]

Aigrefeuille-d'Aunis' kanton 17 01

  1. Aigrefeuille-d'Aunis 17 003
  2. Ardillières 17 018
  3. Ballon 17 032
  4. Bouhet 17 057
  5. Chambon 17 080
  6. Ciré-d'Aunis 17 107
  7. Forges 17 166
  8. Landrais 17 203
  9. Thairé 17 443
  10. Le Thou 17 447
  11. Virson 17 480

Le Château-d'Oléroni kanton 17 06

  1. Le Château-d'Oléron 17 093
  2. Dolus-d'Oléron 17 140
  3. Le Grand-Village-Plage 17 485
  4. Saint-Trojan-les-Bains 17 411

Marennes'i kanton 17 14

  1. Bourcefranc-le-Chapus 17 058
  2. Le Gua 17 185
  3. Hiers-Brouage 17 189
  4. Marennes 17 219
  5. Nieulle-sur-Seudre 17 265
  6. Saint-Just-Luzac 17 351
  7. Saint-Sornin 17 406

Rochefort-Kesk kanton 17 47

  1. Rochefort 17 299

Rochefort-Lõuna kanton 17 21

  1. Rochefort 17 299

Rochefort-Põhja kanton 17 22

  1. Breuil-Magné 17 065
  2. Fouras 17 168
  3. Île-d'Aix 17 004
  4. Loire-les-Marais 17 205
  5. Rochefort 17 299
  6. Saint-Laurent-de-la-Prée 17 353
  7. Vergeroux 17 463
  8. Yves 17 483

Royan-Ida kanton 17 25

  1. Royan 17 306
  2. Saint-Georges-de-Didonne 17 333

Royan-Lääne kanton 17 43

  1. Breuillet 17 064
  2. L'Éguille 17 151
  3. Mornac-sur-Seudre 17 247
  4. Royan 17 306
  5. Saint-Palais-sur-Mer 17 380
  6. Saint-Sulpice-de-Royan 17 409
  7. Vaux-sur-Mer 17 461

Saint-Agnant'i kanton 17 26

  1. Beaugeay 17 036
  2. Champagne 17 083
  3. Échillais 17 146
  4. La Gripperie-Saint-Symphorien 17 184
  5. Moëze 17 237
  6. Port-des-Barques 17 484
  7. Saint-Agnant 17 308
  8. Saint-Froult 17 329
  9. Saint-Jean-d'Angle 17 348
  10. Saint-Nazaire-sur-Charente 17 375
  11. Soubise 17 429

Saint-Pierre-d'Oléroni kanton 17 31

  1. La Brée-les-Bains 17 486
  2. Saint-Denis-d'Oléron 17 323
  3. Saint-Georges-d'Oléron 17 337
  4. Saint-Pierre-d'Oléron 17 385

Surgères'i kanton 17 37

  1. Breuil-la-Réorte 17 063
  2. Marsais 17 221
  3. Péré 17 272
  4. Puyravault 17 293
  5. Saint-Georges-du-Bois 17 338
  6. Saint-Germain-de-Marencennes 17 340
  7. Saint-Mard 17 359
  8. Saint-Pierre-d'Amilly 17 382
  9. Saint-Saturnin-du-Bois 17 394
  10. Surgères 17 434
  11. Vandré 17 457
  12. Vouhé 17 482

Tonnay-Charente'i kanton 17 39

  1. Cabariot 17 075
  2. Genouillé 17 174
  3. Lussant 17 216
  4. Moragne 17 246
  5. Muron 17 253
  6. Saint-Coutant-le-Grand 17 320
  7. Saint-Hippolyte 17 346
  8. Tonnay-Charente 17 449

La Tremblade'i kanton 17 40

  1. Arvert 17 021
  2. Chaillevette 17 079
  3. Étaules 17 155
  4. Les Mathes 17 225
  5. Saint-Augustin 17 311
  6. La Tremblade 17 452

La Rochelle[muuda | muuda lähteteksti]

Ars-en-Ré kanton 17 03

  1. Ars-en-Ré 17 019
  2. La Couarde-sur-Mer 17 121
  3. Loix 17 207
  4. Les Portes-en-Ré 17 286
  5. Saint-Clément-des-Baleines 17 318

Aytré kanton 17 46

  1. Angoulins 17 010
  2. Aytré 17 028
  3. Châtelaillon-Plage 17 094

Courçoni kanton 17 07

  1. Angliers 17 009
  2. Benon 17 041
  3. Courçon 17 127
  4. Cramchaban 17 132
  5. Ferrières 17 158
  6. La Grève-sur-Mignon 17 182
  7. Le Gué-d'Alleré 17 186
  8. La Laigne 17 201
  9. Nuaillé-d'Aunis 17 267
  10. La Ronde 17 303
  11. Saint-Cyr-du-Doret 17 322
  12. Saint-Jean-de-Liversay 17 349
  13. Saint-Sauveur-d'Aunis 17 396
  14. Taugon 17 439

La Jarrie' kanton 17 10

  1. Anais 17 007
  2. Bourgneuf 17 059
  3. Clavette 17 109
  4. Croix-Chapeau 17 136
  5. La Jarne 17 193
  6. La Jarrie 17 194
  7. Montroy 17 245
  8. Saint-Christophe 17 315
  9. Sainte-Soulle 17 407
  10. Saint-Médard-d'Aunis 17 373
  11. Saint-Rogatien 17 391
  12. Saint-Vivien 17 413
  13. Salles-sur-Mer 17 420
  14. Vérines 17 466

Marans'i kanton 17 13

  1. Andilly 17 008
  2. Charron 17 091
  3. Longèves 17 208
  4. Marans 17 218
  5. Saint-Ouen-d'Aunis 17 376
  6. Villedoux 17 472

La Rochelle 1. kanton 17 23

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 2. kanton 17 24

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 3. kanton 17 41

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 4. kanton 17 42

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 5. kanton 17 44

  1. Esnandes 17 153
  2. Marsilly 17 222
  3. Puilboreau 17 291
  4. La Rochelle 17 300
  5. Saint-Xandre 17 414

La Rochelle 6. kanton 17 45

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 7. kanton 17 48

  1. La Rochelle 17 300

La Rochelle 8. kanton 17 49

  1. Dompierre-sur-Mer 17 142
  2. Périgny 17 274
  3. La Rochelle 17 300

La Rochelle 9. kanton 17 50

  1. L'Houmeau 17 190
  2. Lagord 17 200
  3. Nieul-sur-Mer 17 264
  4. La Rochelle 17 300

Saint-Martin-de-Ré 17 30

  1. Le Bois-Plage-en-Ré 17 051
  2. La Flotte 17 161
  3. Rivedoux-Plage 17 297
  4. Sainte-Marie-de-Ré 17 360
  5. Saint-Martin-de-Ré 17 369

Saintes[muuda | muuda lähteteksti]

Burie' kanton 17 05

  1. Burie 17 072
  2. Chérac 17 100
  3. Dompierre-sur-Charente 17 141
  4. Écoyeux 17 147
  5. Migron 17 235
  6. Saint-Bris-des-Bois 17 313
  7. Saint-Césaire 17 314
  8. Saint-Sauvant 17 395
  9. Le Seure 17 426
  10. Villars-les-Bois 17 470

Cozes'i kanton 17 08

  1. Arces 17 015
  2. Barzan 17 034
  3. Boutenac-Touvent 17 060
  4. Brie-sous-Mortagne 17 068
  5. Chenac-Saint-Seurin-d'Uzet 17 098
  6. Cozes 17 131
  7. Épargnes 17 152
  8. Floirac 17 160
  9. Grézac 17 183
  10. Meschers-sur-Gironde 17 230
  11. Mortagne-sur-Gironde 17 248
  12. Saint-Romain-sur-Gironde 17 392
  13. Semussac 17 425
  14. Talmont-sur-Gironde 17 437

Gémozac'i kanton 17 09

  1. Berneuil 17 044
  2. Cravans 17 133
  3. Gémozac 17 172
  4. Jazennes 17 196
  5. Meursac 17 232
  6. Montpellier-de-Médillan 17 244
  7. Rétaud 17 296
  8. Rioux 17 298
  9. Saint-André-de-Lidon 17 310
  10. Saint-Quantin-de-Rançanne 17 388
  11. Saint-Simon-de-Pellouaille 17 404
  12. Tanzac 17 438
  13. Tesson 17 441
  14. Thaims 17 442
  15. Villars-en-Pons 17 469
  16. Virollet 17 479

Ponsi kanton 17 20

  1. Avy 17 027
  2. Belluire 17 039
  3. Biron 17 047
  4. Bougneau 17 056
  5. Brives-sur-Charente 17 069
  6. Chadenac 17 078
  7. Coulonges 17 122
  8. Échebrune 17 145
  9. Fléac-sur-Seugne 17 159
  10. Marignac 17 220
  11. Mazerolles 17 227
  12. Montils 17 242
  13. Pérignac 17 273
  14. Pons 17 283
  15. Rouffiac 17 304
  16. Saint-Léger 17 354
  17. Saint-Seurin-de-Palenne 17 398
  18. Saint-Sever-de-Saintonge 17 400
  19. Salignac-sur-Charente 17 418

Saint-Porchaire'i kanton 17 32

  1. Beurlay 17 045
  2. Crazannes 17 134
  3. Les Essards 17 154
  4. Geay 17 171
  5. Plassay 17 280
  6. Pont-l'Abbé-d'Arnoult 17 284
  7. Port-d'Envaux 17 285
  8. Romegoux 17 302
  9. Sainte-Gemme 17 330
  10. Sainte-Radegonde 17 389
  11. Saint-Porchaire 17 387
  12. Saint-Sulpice-d'Arnoult 17 408
  13. Soulignonne 17 431
  14. Trizay 17 453
  15. La Vallée 17 455

Saintes-Ida kanton 17 51

  1. Chaniers 17 086
  2. La Chapelle-des-Pots 17 089
  3. Colombiers 17 115
  4. Courcoury 17 128
  5. Les Gonds 17 179
  6. La Jard 17 191
  7. Saintes 17 415

Saintes-Põhja kanton 17 34

  1. Bussac-sur-Charente 17 073
  2. Le Douhet 17 143
  3. Fontcouverte 17 164
  4. Saintes 17 415
  5. Saint-Vaize 17 412
  6. Vénérand 17 462

Saintes-Lääne kanton 17 35

  1. Chermignac 17 102
  2. Écurat 17 148
  3. Nieul-lès-Saintes 17 262
  4. Pessines 17 275
  5. Préguillac 17 289
  6. Saintes 17 415
  7. Saint-Georges-des-Coteaux 17 336
  8. Thénac 17 444
  9. Varzay 17 460

Saujoni kanton 17 36

  1. Balanzac 17 030
  2. Le Chay 17 097
  3. La Clisse 17 112
  4. Corme-Écluse 17 119
  5. Corme-Royal 17 120
  6. Luchat 17 214
  7. Médis 17 228
  8. Nancras 17 255
  9. Pisany 17 278
  10. Sablonceaux 17 307
  11. Saint-Romain-de-Benet 17 393
  12. Saujon 17 421
  13. Thézac 17 445

Saint-Jean-d'Angély[muuda | muuda lähteteksti]

Aulnay' kanton 17 04

  1. Aulnay 17 024
  2. Blanzay-sur-Boutonne 17 049
  3. Cherbonnières 17 101
  4. Chives 17 105
  5. Contré 17 117
  6. Dampierre-sur-Boutonne 17 138
  7. Les Éduts 17 149
  8. Fontaine-Chalendray 17 162
  9. Le Gicq 17 177
  10. Loiré-sur-Nie 17 206
  11. Néré 17 257
  12. Nuaillé-sur-Boutonne 17 268
  13. Paillé 17 271
  14. Romazières 17 301
  15. Saint-Georges-de-Longuepierre 17 334
  16. Saint-Mandé-sur-Brédoire 17 358
  17. Saint-Martin-de-Juillers 17 367
  18. Saint-Pierre-de-Juillers 17 383
  19. Saleignes 17 416
  20. Seigné 17 422
  21. La Villedieu 17 471
  22. Villemorin 17 473
  23. Villiers-Couture 17 477
  24. Vinax 17 478

Loulay' kanton 17 12

  1. Bernay-Saint-Martin 17 043
  2. Coivert 17 114
  3. Courant 17 124
  4. La Croix-Comtesse 17 137
  5. Dœuil-sur-le-Mignon 17 139
  6. La Jarrie-Audouin 17 195
  7. Loulay 17 211
  8. Lozay 17 213
  9. Migré 17 234
  10. Saint-Félix 17 327
  11. Saint-Martial 17 361
  12. Saint-Pierre-de-l'Isle 17 384
  13. Saint-Séverin-sur-Boutonne 17 401
  14. Vergné 17 464
  15. Villeneuve-la-Comtesse 17 474

Matha kanton 17 15

  1. Bagnizeau 17 029
  2. Ballans 17 031
  3. Bazauges 17 035
  4. Beauvais-sur-Matha 17 037
  5. Blanzac-lès-Matha 17 048
  6. Bresdon 17 062
  7. Brie-sous-Matha 17 067
  8. La Brousse 17 071
  9. Courcerac 17 126
  10. Cressé 17 135
  11. Gibourne 17 176
  12. Gourvillette 17 180
  13. Haimps 17 188
  14. Louzignac 17 212
  15. Macqueville 17 217
  16. Massac 17 223
  17. Matha 17 224
  18. Mons 17 239
  19. Neuvicq-le-Château 17 261
  20. Prignac 17 290
  21. Saint-Ouen 17 377
  22. Siecq 17 427
  23. Sonnac 17 428
  24. Thors 17 446
  25. Les Touches-de-Périgny 17 451

Saint-Hilaire-de-Villefranche'i kanton 17 28

  1. Aujac 17 023
  2. Aumagne 17 025
  3. Authon-Ébéon 17 026
  4. Bercloux 17 042
  5. Brizambourg 17 070
  6. La Frédière 17 169
  7. Juicq 17 198
  8. Nantillé 17 256
  9. Sainte-Même 17 374
  10. Saint-Hilaire-de-Villefranche 17 344

Saint-Jean-d'Angély kanton 17 29

  1. Antezant-la-Chapelle 17 013
  2. Asnières-la-Giraud 17 022
  3. La Benâte 17 040
  4. Bignay 17 046
  5. Courcelles 17 125
  6. Les Églises-d'Argenteuil 17 150
  7. Fontenet 17 165
  8. Landes 17 202
  9. Mazeray 17 226
  10. Poursay-Garnaud 17 288
  11. Saint-Denis-du-Pin 17 277
  12. Saint-Jean-d'Angély 17 347
  13. Saint-Julien-de-l'Escap 17 350
  14. Saint-Pardoult 17 381
  15. Ternant 17 440
  16. Varaize 17 459
  17. La Vergne 17 465
  18. Vervant 17 467
  19. Voissay 17 481

Saint-Savinien' kanton 17 33

  1. Annepont 17 011
  2. Archingeay 17 017
  3. Bords 17 053
  4. Champdolent 17 085
  5. Fenioux 17 157
  6. Grandjean 17 181
  7. Le Mung 17 252
  8. Les Nouillers 17 266
  9. Saint-Savinien 17 397
  10. Taillant 17 435
  11. Taillebourg 17 436

Tonnay-Boutonne'i kanton 17 38

  1. Annezay 17 012
  2. Chantemerle-sur-la-Soie 17 087
  3. Chervettes 17 103
  4. Nachamps 17 254
  5. Puy-du-Lac 17 292
  6. Puyrolland 17 294
  7. Saint-Crépin 17 321
  8. Saint-Laurent-de-la-Barrière 17 352
  9. Saint-Loup 17 356
  10. Tonnay-Boutonne 17 448
  11. Torxé 17 450