Charente'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on toodud ära kõik Charente'i departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Angoulême, Cognac ja Confolens on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Angoulême'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Angoulême-Ida kanton 02

  1. Angoulême 16 015

Angoulême-Lääne kanton 34

  1. Angoulême 16 015

Angoulême-Põhja kanton 03

  1. Angoulême 16 015

Aubeterre-sur-Dronne'i kanton 04

  1. Aubeterre-sur-Dronne 16 020
  2. Bellon 16 037
  3. Bonnes 16 049
  4. Les Essards 16 130
  5. Laprade 16 180
  6. Montignac-le-Coq 16 227
  7. Nabinaud 16 240
  8. Pillac 16 260
  9. Rouffiac 16 284
  10. Saint-Romain 16 347
  11. Saint-Séverin 16 350

Blanzac-Porcheresse'i kanton 07

  1. Aubeville 16 021
  2. Bécheresse 16 036
  3. Bessac 16 041
  4. Blanzac-Porcheresse 16 046
  5. Chadurie 16 072
  6. Champagne-Vigny 16 075
  7. Claix 16 101
  8. Cressac-Saint-Genis 16 115
  9. Étriac 16 133
  10. Jurignac 16 175
  11. Mainfonds 16 201
  12. Mouthiers-sur-Boëme 16 236
  13. Péreuil 16 257
  14. Pérignac 16 258
  15. Plassac-Rouffiac 16 263
  16. Saint-Léger 16 332
  17. Voulgézac 16 420

Chalais' kanton 10

  1. Bardenac 16 029
  2. Bazac 16 034
  3. Brie-sous-Chalais 16 063
  4. Chalais 16 073
  5. Courlac 16 112
  6. Curac 16 117
  7. Médillac 16 215
  8. Montboyer 16 222
  9. Orival 16 252
  10. Rioux-Martin 16 279
  11. Saint-Avit 16 302
  12. Saint-Quentin-de-Chalais 16 346
  13. Yviers 16 424

La Couronne'i kanton 30

  1. La Couronne 16 113
  2. Fléac 16 138
  3. Nersac 16 244
  4. Puymoyen 16 271
  5. Roullet-Saint-Estèphe 16 287
  6. Saint-Michel 16 341
  7. Vœuil-et-Giget 16 418

Gond-Pontouvre'i kanton 35

  1. Balzac 16 026
  2. Champniers 16 078
  3. Gond-Pontouvre 16 154
  4. Saint-Yrieix-sur-Charente 16 358

Hiersaci kanton 16

  1. Asnières-sur-Nouère 16 019
  2. Champmillon 16 077
  3. Douzat 16 121
  4. Échallat 16 123
  5. Hiersac 16 163
  6. Linars 16 187
  7. Moulidars 16 234
  8. Saint-Amant-de-Nouère 16 298
  9. Saint-Genis-d'Hiersac 16 320
  10. Saint-Saturnin 16 348
  11. Sireuil 16 370
  12. Trois-Palis 16 388
  13. Vindelle 16 415

Montbroni kanton 19

  1. Charras 16 084
  2. Écuras 16 124
  3. Eymouthiers 16 135
  4. Feuillade 16 137
  5. Grassac 16 158
  6. Mainzac 16 203
  7. Marthon 16 211
  8. Montbron 16 223
  9. Orgedeuil 16 250
  10. Rouzède 16 290
  11. Saint-Germain-de-Montbron 16 323
  12. Saint-Sornin 16 353
  13. Souffrignac 16 372
  14. Vouthon 16 421

Montmoreau-Saint-Cybardi kanton 21

  1. Aignes-et-Puypéroux 16 004
  2. Bors 16 052
  3. Courgeac 16 111
  4. Deviat 16 118
  5. Juignac 16 170
  6. Montmoreau-Saint-Cybard 16 230
  7. Nonac 16 246
  8. Palluaud 16 254
  9. Poullignac 16 267
  10. Saint-Amant 16 294
  11. Saint-Eutrope 16 314
  12. Saint-Laurent-de-Belzagot 16 328
  13. Saint-Martial 16 334
  14. Salles-Lavalette 16 362

La Rochefoucauldi kanton 22

  1. Agris 16 003
  2. Brie 16 061
  3. Bunzac 16 067
  4. Chazelles 16 093
  5. Coulgens 16 107
  6. Jauldes 16 168
  7. Marillac-le-Franc 16 209
  8. Pranzac 16 269
  9. Rancogne 16 274
  10. Rivières 16 280
  11. La Rochefoucauld 16 281
  12. La Rochette 16 282
  13. Saint-Projet-Saint-Constant 16 344
  14. Taponnat-Fleurignac 16 379
  15. Vilhonneur 16 406
  16. Yvrac-et-Malleyrand 16 425

Ruelle-sur-Touvre'i kanton 31

  1. L'Isle-d'Espagnac 16 166
  2. Magnac-sur-Touvre 16 199
  3. Mornac 16 232
  4. Ruelle-sur-Touvre 16 291
  5. Touvre 16 385

Saint-Amant-de-Boixe' kanton 25

  1. Ambérac 16 008
  2. Anais 16 011
  3. Aussac-Vadalle 16 024
  4. La Chapelle 16 081
  5. Coulonges 16 108
  6. Maine-de-Boixe 16 200
  7. Marsac 16 210
  8. Montignac-Charente 16 226
  9. Nanclars 16 241
  10. Saint-Amant-de-Boixe 16 295
  11. Tourriers 16 383
  12. Vars 16 393
  13. Vervant 16 401
  14. Villejoubert 16 412
  15. Vouharte 16 419
  16. Xambes 16 423

Soyaux' kanton 32

  1. Bouëx 16 055
  2. Dirac 16 120
  3. Garat 16 146
  4. Soyaux 16 374
  5. Vouzan 16 422

Villebois-Lavalette'i kanton 28

  1. Blanzaguet-Saint-Cybard 16 047
  2. Charmant 16 082
  3. Chavenat 16 092
  4. Combiers 16 103
  5. Dignac 16 119
  6. Édon 16 125
  7. Fouquebrune 16 143
  8. Gardes-le-Pontaroux 16 147
  9. Gurat 16 162
  10. Juillaguet 16 172
  11. Magnac-Lavalette-Villars 16 198
  12. Ronsenac 16 283
  13. Rougnac 16 285
  14. Sers 16 368
  15. Torsac 16 382
  16. Vaux-Lavalette 16 394
  17. Villebois-Lavalette 16 408

Cognaci ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Baignes-Sainte-Radegonde'i kanton 05

  1. Baignes-Sainte-Radegonde 16 025
  2. Bors 16 053
  3. Chantillac 16 079
  4. Condéon 16 105
  5. Lamérac 16 179
  6. Reignac 16 276
  7. Le Tâtre 16 380
  8. Touvérac 16 384

Barbezieux-Saint-Hilaire'i kanton 06

  1. Angeduc 16 014
  2. Barbezieux-Saint-Hilaire 16 028
  3. Barret 16 030
  4. Berneuil 16 040
  5. Brie-sous-Barbezieux 16 062
  6. Challignac 16 074
  7. Guimps 16 160
  8. Lachaise 16 176
  9. Ladiville 16 177
  10. Lagarde-sur-le-Né 16 178
  11. Montchaude 16 224
  12. Saint-Aulais-la-Chapelle 16 301
  13. Saint-Bonnet 16 303
  14. Saint-Médard 16 338
  15. Saint-Palais-du-Né 16 342
  16. Salles-de-Barbezieux 16 360
  17. Vignolles 16 405

Brossaci kanton 08

  1. Boisbreteau 16 048
  2. Brossac 16 066
  3. Châtignac 16 091
  4. Chillac 16 099
  5. Guizengeard 16 161
  6. Oriolles 16 251
  7. Passirac 16 256
  8. Sainte-Souline 16 354
  9. Saint-Félix 16 315
  10. Saint-Laurent-des-Combes 16 331
  11. Saint-Vallier 16 357
  12. Sauvignac 16 365

Châteauneuf-sur-Charente'i kanton 12

  1. Angeac-Charente 16 013
  2. Birac 16 045
  3. Bonneuil 16 050
  4. Bouteville 16 057
  5. Châteauneuf-sur-Charente 16 090
  6. Éraville 16 129
  7. Graves-Saint-Amant 16 297
  8. Malaville 16 204
  9. Mosnac 16 233
  10. Nonaville 16 247
  11. Saint-Simeux 16 351
  12. Saint-Simon 16 352
  13. Touzac 16 386
  14. Vibrac 16 402
  15. Viville 16 417

Cognac-Lõuna kanton 33

  1. Ars 16 018
  2. Châteaubernard 16 089
  3. Cognac 16 102
  4. Gimeux 16 152
  5. Javrezac 16 169
  6. Louzac-Saint-André 16 193
  7. Merpins 16 217
  8. Saint-Laurent-de-Cognac 16 330

Cognac-Põhja kanton 13

  1. Boutiers-Saint-Trojan 16 058
  2. Bréville 16 060
  3. Cherves-Richemont 16 097
  4. Cognac 16 102
  5. Mesnac 16 218
  6. Saint-Brice 16 304
  7. Saint-Sulpice-de-Cognac 16 355

Jarnaci kanton 17

  1. Bassac 16 032
  2. Chassors 16 088
  3. Fleurac 16 139
  4. Foussignac 16 145
  5. Houlette 16 165
  6. Jarnac 16 167
  7. Julienne 16 174
  8. Mérignac 16 216
  9. Les Métairies 16 220
  10. Nercillac 16 243
  11. Réparsac 16 277
  12. Sainte-Sévère 16 349
  13. Sigogne 16 369
  14. Triac-Lautrait 16 387

Rouillaci kanton 23

  1. Anville 16 017
  2. Auge-Saint-Médard 16 339
  3. Bignac 16 043
  4. Bonneville 16 051
  5. Courbillac 16 109
  6. Genac 16 148
  7. Gourville 16 156
  8. Marcillac-Lanville 16 207
  9. Mareuil 16 208
  10. Mons 16 221
  11. Montigné 16 228
  12. Plaizac 16 262
  13. Rouillac 16 286
  14. Saint-Cybardeaux 16 312
  15. Sonneville 16 371
  16. Vaux-Rouillac 16 395

Segonzaci kanton 27

  1. Ambleville 16 010
  2. Angeac-Champagne 16 012
  3. Bourg-Charente 16 056
  4. Criteuil-la-Magdeleine 16 116
  5. Gensac-la-Pallue 16 150
  6. Genté 16 151
  7. Gondeville 16 153
  8. Juillac-le-Coq 16 171
  9. Lignières-Sonneville 16 186
  10. Mainxe 16 202
  11. Saint-Fort-sur-le-Né 16 316
  12. Saint-Même-les-Carrières 16 340
  13. Saint-Preuil 16 343
  14. Salles-d'Angles 16 359
  15. Segonzac 16 366
  16. Verrières 16 399

Confolens' ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Aigre kanton 01

  1. Aigre 16 005
  2. Barbezières 16 027
  3. Bessé 16 042
  4. Charmé 16 083
  5. Ébréon 16 122
  6. Fouqueure 16 144
  7. Les Gours 16 155
  8. Ligné 16 185
  9. Lupsault 16 194
  10. Oradour 16 248
  11. Ranville-Breuillaud 16 275
  12. Saint-Fraigne 16 317
  13. Tusson 16 390
  14. Verdille 16 397
  15. Villejésus 16 411

Chabanais' kanton 09

  1. Chabanais 16 070
  2. Chabrac 16 071
  3. Chassenon 16 086
  4. Chirac 16 100
  5. Étagnac 16 132
  6. Exideuil 16 134
  7. La Péruse 16 259
  8. Pressignac 16 270
  9. Saint-Quentin-sur-Charente 16 345
  10. Saulgond 16 363
  11. Suris 16 376

Champagne-Moutoni kanton 11

  1. Alloue 16 007
  2. Benest 16 038
  3. Le Bouchage 16 054
  4. Champagne-Mouton 16 076
  5. Chassiecq 16 087
  6. Saint-Coutant 16 310
  7. Turgon 16 389
  8. Le Vieux-Cérier 16 403

Confolens-Lõuna kanton 15

  1. Abzac 16 001
  2. Brigueuil 16 064
  3. Brillac 16 065
  4. Confolens 16 106
  5. Esse 16 131
  6. Lesterps 16 182
  7. Montrollet 16 231
  8. Oradour-Fanais 16 249
  9. Saint-Christophe 16 306
  10. Saint-Germain-de-Confolens 16 322
  11. Saint-Maurice-des-Lions 16 337

Confolens-Põhja kanton 14

  1. Ambernac 16 009
  2. Ansac-sur-Vienne 16 016
  3. Confolens 16 106
  4. Épenède 16 128
  5. Hiesse 16 164
  6. Lessac 16 181
  7. Manot 16 205
  8. Pleuville 16 264

Mansle'i kanton 18

  1. Aunac 16 023
  2. Bayers 16 033
  3. Cellefrouin 16 068
  4. Cellettes 16 069
  5. Chenommet 16 094
  6. Chenon 16 095
  7. Fontclaireau 16 140
  8. Fontenille 16 141
  9. Juillé 16 173
  10. Lichères 16 184
  11. Lonnes 16 191
  12. Luxé 16 196
  13. Mansle 16 206
  14. Mouton 16 237
  15. Moutonneau 16 238
  16. Puyréaux 16 272
  17. Saint-Amant-de-Bonnieure 16 296
  18. Saint-Angeau 16 300
  19. Saint-Ciers-sur-Bonnieure 16 307
  20. Sainte-Colombe 16 309
  21. Saint-Front 16 318
  22. Saint-Groux 16 326
  23. La Tâche 16 377
  24. Valence 16 392
  25. Ventouse 16 396
  26. Villognon 16 414

Montembœufi kanton 20

  1. Cherves-Châtelars 16 096
  2. Lésignac-Durand 16 183
  3. Le Lindois 16 188
  4. Massignac 16 212
  5. Mazerolles 16 213
  6. Montembœuf 16 225
  7. Mouzon 16 239
  8. Roussines 16 289
  9. Saint-Adjutory 16 293
  10. Sauvagnac 16 364
  11. Verneuil 16 398
  12. Vitrac-Saint-Vincent 16 416

Ruffeci kanton 24

  1. Les Adjots 16 002
  2. Barro 16 031
  3. Bioussac 16 044
  4. Condac 16 104
  5. Couture 16 114
  6. Nanteuil-en-Vallée 16 242
  7. Poursac 16 268
  8. Ruffec 16 292
  9. Saint-Georges 16 321
  10. Saint-Gourson 16 325
  11. Saint-Sulpice-de-Ruffec 16 356
  12. Taizé-Aizie 16 378
  13. Verteuil-sur-Charente 16 400
  14. Vieux-Ruffec 16 404
  15. Villegats 16 410

Saint-Claudi kanton 26

  1. Beaulieu-sur-Sonnette 16 035
  2. Chasseneuil-sur-Bonnieure 16 085
  3. Genouillac 16 149
  4. Le Grand-Madieu 16 157
  5. Lussac 16 195
  6. Mazières 16 214
  7. Nieuil 16 245
  8. Parzac 16 255
  9. Les Pins 16 261
  10. Roumazières-Loubert 16 192
  11. Saint-Claud 16 308
  12. Saint-Laurent-de-Céris 16 329
  13. Saint-Mary 16 336
  14. Suaux 16 375

Villefagnani kanton 29

  1. Bernac 16 039
  2. Brettes 16 059
  3. La Chèvrerie 16 098
  4. Courcôme 16 110
  5. Empuré 16 127
  6. La Faye 16 136
  7. La Forêt-de-Tessé 16 142
  8. Londigny 16 189
  9. Longré 16 190
  10. La Magdeleine 16 197
  11. Montjean 16 229
  12. Paizay-Naudouin-Embourie 16 253
  13. Raix 16 273
  14. Saint-Martin-du-Clocher 16 335
  15. Salles-de-Villefagnan 16 361
  16. Souvigné 16 373
  17. Theil-Rabier 16 381
  18. Tuzie 16 391
  19. Villefagnan 16 409
  20. Villiers-le-Roux 16 413