Côtes-d'Armori departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Côtes-d'Armori departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Dinan ja Saint-Brieuc on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Dinan[muuda | muuda lähteteksti]

Broonsi kanton

  1. Broons 22 020
  2. Éréac 22 053
  3. Lanrelas 22 114
  4. Mégrit 22 145
  5. Rouillac 22 267
  6. Sévignac 22 337
  7. Trédias 22 348
  8. Trémeur 22 369
  9. Yvignac-la-Tour 22 391

Caulnes'i kanton

  1. Caulnes 22 032
  2. La Chapelle-Blanche 22 036
  3. Guenroc 22 069
  4. Guitté 22 071
  5. Plumaudan 22 239
  6. Plumaugat 22 240
  7. Saint-Jouan-de-l'Isle 22 305
  8. Saint-Maden 22 312

Collinée kanton

  1. Collinée 22 046
  2. Le Gouray 22 066
  3. Langourla 22 102
  4. Saint-Gilles-du-Mené 22 292
  5. Saint-Gouéno 22 297
  6. Saint-Jacut-du-Mené 22 303

Dinan-Ida kanton

  1. Dinan 22 050
  2. Lanvallay 22 118
  3. Léhon 22 123
  4. Pleudihen-sur-Rance 22 197
  5. Saint-Hélen 22 299
  6. La Vicomté-sur-Rance 22 385

Dinan-Lääne kanton

  1. Aucaleuc 22 003
  2. Bobital 22 008
  3. Brusvily 22 021
  4. Calorguen 22 026
  5. Dinan 22 050
  6. Le Hinglé 22 082
  7. Plouër-sur-Rance 22 213
  8. Quévert 22 259
  9. Saint-Carné 22 280
  10. Saint-Samson-sur-Rance 22 327
  11. Taden 22 339
  12. Trélivan 22 364
  13. Trévron 22 380

Évrani kanton

  1. Les Champs-Géraux 22 035
  2. Évran 22 056
  3. Plouasne 22 208
  4. Le Quiou 22 263
  5. Saint-André-des-Eaux 22 274
  6. Saint-Judoce 22 306
  7. Saint-Juvat 22 308
  8. Tréfumel 22 352

Jugon-les-Lacs'i kanton

  1. Dolo 22 051
  2. Jugon-les-Lacs 22 084
  3. Plédéliac 22 175
  4. Plénée-Jugon 22 185
  5. Plestan 22 193
  6. Tramain 22 341

Matignoni kanton

  1. La Bouillie 22 012
  2. Fréhel 22 179
  3. Hénanbihen 22 076
  4. Hénansal 22 077
  5. Matignon 22 143
  6. Pléboulle 22 174
  7. Plévenon 22 201
  8. Ruca 22 268
  9. Saint-Cast-le-Guildo 22 282
  10. Saint-Denoual 22 286
  11. Saint-Pôtan 22 323

Merdrignac'i kanton

  1. Gomené 22 062
  2. Illifaut 22 083
  3. Laurenan 22 122
  4. Loscouët-sur-Meu 22 133
  5. Merdrignac 22 147
  6. Mérillac 22 148
  7. Saint-Launeuc 22 309
  8. Saint-Vran 22 333
  9. Trémorel 22 371

Plancoëti kanton

  1. Bourseul 22 014
  2. Corseul 22 048
  3. Créhen 22 049
  4. Landébia 22 096
  5. Languenan 22 105
  6. Plancoët 22 172
  7. Pléven 22 200
  8. Pluduno 22 237
  9. Saint-Lormel 22 311

Plélan-le-Petit' kanton

  1. La Landec 22 097
  2. Languédias 22 104
  3. Plélan-le-Petit 22 180
  4. Plorec-sur-Arguenon 22 205
  5. Saint-Maudez 22 315
  6. Saint-Méloir-des-Bois 22 317
  7. Saint-Michel-de-Plélan 22 318
  8. Trébédan 22 342
  9. Vildé-Guingalan 22 388

Ploubalay' kanton

  1. Lancieux 22 094
  2. Langrolay-sur-Rance 22 103
  3. Pleslin-Trigavou 22 190
  4. Plessix-Balisson 22 192
  5. Ploubalay 22 209
  6. Saint-Jacut-de-la-Mer 22 302
  7. Trégon 22 357
  8. Tréméreuc 22 368

Guingamp[muuda | muuda lähteteksti]

Bégard'i kanton

  1. Bégard 22 004
  2. Kermoroc'h 22 091
  3. Landebaëron 22 095
  4. Pédernec 22 164
  5. Saint-Laurent 22 310
  6. Squiffiec 22 338
  7. Trégonneau 22 358

Belle-Isle-en-Terre'i kanton

  1. Belle-Isle-en-Terre 22 005
  2. La Chapelle-Neuve 22 037
  3. Gurunhuel 22 072
  4. Loc-Envel 22 129
  5. Louargat 22 135
  6. Plougonver 22 216
  7. Tréglamus 22 354

Bourbriac'i kanton

  1. Bourbriac 22 013
  2. Kerien 22 088
  3. Magoar 22 139
  4. Plésidy 22 189
  5. Pont-Melvez 22 249
  6. Saint-Adrien 22 271
  7. Senven-Léhart 22 335

Callac'i kanton

  1. Bulat-Pestivien 22 023
  2. Calanhel 22 024
  3. Callac 22 025
  4. Carnoët 22 031
  5. Duault 22 052
  6. Lohuec 22 132
  7. Maël-Pestivien 22 138
  8. Plourac'h 22 231
  9. Plusquellec 22 243
  10. Saint-Nicodème 22 320
  11. Saint-Servais 22 328

Gouarec'i kanton

  1. Gouarec 22 064
  2. Laniscat 22 107
  3. Lescouët-Gouarec 22 124
  4. Mellionnec 22 146
  5. Perret 22 167
  6. Plélauff 22 181
  7. Saint-Gelven 22 290
  8. Saint-Igeaux 22 334

Guingamp' kanton

  1. Coadout 22 040
  2. Grâces 22 067
  3. Guingamp 22 070
  4. Moustéru 22 156
  5. Pabu 22 161
  6. Plouisy 22 223
  7. Ploumagoar 22 225
  8. Saint-Agathon 22 272

Maël-Carhaix' kanton

  1. Locarn 22 128
  2. Maël-Carhaix 22 137
  3. Le Moustoir 22 157
  4. Paule 22 163
  5. Plévin 22 202
  6. Trébrivan 22 344
  7. Treffrin 22 351
  8. Tréogan 22 373

Mûr-de-Bretagne'i kanton

  1. Caurel 22 033
  2. Mûr-de-Bretagne 22 158
  3. Saint-Connec 22 285
  4. Saint-Gilles-Vieux-Marché 22 295
  5. Saint-Guen 22 298

Plouagat' kanton

  1. Bringolo 22 019
  2. Goudelin 22 065
  3. Lanrodec 22 116
  4. Plouagat 22 206
  5. Saint-Fiacre 22 289
  6. Saint-Jean-Kerdaniel 22 304
  7. Saint-Péver 22 322

Pontrieux' kanton

  1. Brélidy 22 018
  2. Ploëzal 22 204
  3. Plouëc-du-Trieux 22 212
  4. Pontrieux 22 250
  5. Quemper-Guézennec 22 256
  6. Runan 22 269
  7. Saint-Clet 22 283
  8. Saint-Gilles-les-Bois 22 293

Rostreneni kanton

  1. Glomel 22 061
  2. Kergrist-Moëlou 22 087
  3. Plouguernével 22 220
  4. Plounévez-Quintin 22 229
  5. Rostrenen 22 266
  6. Trémargat 22 365

Saint-Nicolas-du-Pélemi kanton

  1. Canihuel 22 029
  2. Kerpert 22 092
  3. Lanrivain 22 115
  4. Peumerit-Quintin 22 169
  5. Saint-Connan 22 284
  6. Sainte-Tréphine 22 331
  7. Saint-Gilles-Pligeaux 22 294
  8. Saint-Nicolas-du-Pélem 22 321

Lannion[muuda | muuda lähteteksti]

Lannioni kanton

  1. Caouënnec-Lanvézéac 22 030
  2. Lannion 22 113
  3. Ploubezre 22 211
  4. Ploulec'h 22 224
  5. Rospez 22 265

Lézardrieux' kanton

  1. Kerbors 22 085
  2. Lanmodez 22 111
  3. Lézardrieux 22 127
  4. Pleubian 22 195
  5. Pleudaniel 22 196
  6. Pleumeur-Gautier 22 199
  7. Trédarzec 22 347

Perros-Guirec'i kanton

  1. Kermaria-Sulard 22 090
  2. Louannec 22 134
  3. Perros-Guirec 22 168
  4. Pleumeur-Bodou 22 198
  5. Saint-Quay-Perros 22 324
  6. Trébeurden 22 343
  7. Trégastel 22 353
  8. Trélévern 22 363
  9. Trévou-Tréguignec 22 379

Plestin-les-Grèves'i kanton

  1. Lanvellec 22 119
  2. Plestin-les-Grèves 22 194
  3. Ploumilliau 22 226
  4. Plouzélambre 22 235
  5. Plufur 22 238
  6. Saint-Michel-en-Grève 22 319
  7. Trédrez-Locquémeau 22 349
  8. Tréduder 22 350
  9. Trémel 22 366

Plouaret' kanton

  1. Loguivy-Plougras 22 131
  2. Plouaret 22 207
  3. Plougras 22 217
  4. Plounérin 22 227
  5. Plounévez-Moëdec 22 228
  6. Pluzunet 22 245
  7. Tonquédec 22 340
  8. Trégrom 22 359
  9. Le Vieux-Marché 22 387

La Roche-Derrieni kanton

  1. Berhet 22 006
  2. Cavan 22 034
  3. Coatascorn 22 041
  4. Hengoat 22 078
  5. Mantallot 22 141
  6. Pommerit-Jaudy 22 247
  7. Pouldouran 22 253
  8. Prat 22 254
  9. Quemperven 22 257
  10. La Roche-Derrien 22 264
  11. Troguéry 22 383

Tréguier' kanton

  1. Camlez 22 028
  2. Coatréven 22 042
  3. Langoat 22 101
  4. Lanmérin 22 110
  5. Minihy-Tréguier 22 152
  6. Penvénan 22 166
  7. Plougrescant 22 218
  8. Plouguiel 22 221
  9. Tréguier 22 362
  10. Trézény 22 381

Saint-Brieuc[muuda | muuda lähteteksti]

Châtelaudren' kanton

  1. Boqueho 22 011
  2. Châtelaudren 22 038
  3. Cohiniac 22 045
  4. Plélo 22 182
  5. Plerneuf 22 188
  6. Plouvara 22 234
  7. Trégomeur 22 356
  8. Tréméloir 22 367

La Chèze'i kanton

  1. Le Cambout 22 027
  2. La Chèze 22 039
  3. Coëtlogon 22 043
  4. La Ferrière 22 058
  5. Plémet 22 183
  6. Plumieux 22 241
  7. La Prénessaye 22 255
  8. Saint-Barnabé 22 275
  9. Saint-Étienne-du-Gué-de-l'Isle 22 288

Corlay' kanton

  1. Corlay 22 047
  2. Le Haut-Corlay 22 074
  3. Plussulien 22 244
  4. Saint-Martin-des-Prés 22 313
  5. Saint-Mayeux 22 316

Étables-sur-Meri kanton

  1. Binic 22 007
  2. Étables-sur-Mer 22 055
  3. Lantic 22 117
  4. Plourhan 22 232
  5. Saint-Quay-Portrieux 22 325
  6. Tréveneuc 22 377

Lamballe'i kanton

  1. Andel 22 002
  2. Coëtmieux 22 044
  3. Lamballe 22 093
  4. Landéhen 22 098
  5. La Malhoure 22 140
  6. Meslin 22 151
  7. Morieux 22 154
  8. Noyal 22 160
  9. Pommeret 22 246
  10. Quintenic 22 261
  11. Saint-Rieul 22 326

Langueux' kanton

  1. Hillion 22 081
  2. Langueux 22 106
  3. Trégueux 22 360
  4. Yffiniac 22 389

Lanvolloni kanton

  1. Le Faouët 22 057
  2. Gommenec'h 22 063
  3. Lannebert 22 112
  4. Lanvollon 22 121
  5. Le Merzer 22 150
  6. Pléguien 22 177
  7. Pommerit-le-Vicomte 22 248
  8. Tréguidel 22 361
  9. Tréméven 22 370
  10. Tressignaux 22 375
  11. Trévérec 22 378

Loudéac'i kanton

  1. Hémonstoir 22 075
  2. Loudéac 22 136
  3. La Motte 22 155
  4. Saint-Caradec 22 279
  5. Saint-Maudan 22 314
  6. Trévé 22 376

Moncontouri kanton

  1. Bréhand 22 015
  2. Hénon 22 079
  3. Moncontour 22 153
  4. Penguily 22 165
  5. Quessoy 22 258
  6. Saint-Carreuc 22 281
  7. Saint-Glen 22 296
  8. Saint-Trimoël 22 332
  9. Trébry 22 345
  10. Trédaniel 22 346

Paimpoli kanton

  1. Île-de-Bréhat 22 016
  2. Kerfot 22 086
  3. Paimpol 22 162
  4. Ploubazlanec 22 210
  5. Plouézec 22 214
  6. Plourivo 22 233
  7. Yvias 22 390

Pléneuf-Val-André kanton

  1. Erquy 22 054
  2. Planguenoual 22 173
  3. Pléneuf-Val-André 22 186
  4. Plurien 22 242
  5. Saint-Alban 22 273

Plérin' kanton

  1. Plérin 22 187
  2. Pordic 22 251
  3. Trémuson 22 372

Plœuc-sur-Lié kanton

  1. Le Bodéo 22 009
  2. La Harmoye 22 073
  3. L'Hermitage-Lorge 22 080
  4. Lanfains 22 099
  5. Plaintel 22 171
  6. Plœuc-sur-Lié 22 203

Ploufragani kanton

  1. La Méaugon 22 144
  2. Plédran 22 176
  3. Ploufragan 22 215
  4. Saint-Donan 22 287
  5. Saint-Julien 22 307

Plouguenast' kanton

  1. Gausson 22 060
  2. Langast 22 100
  3. Plémy 22 184
  4. Plessala 22 191
  5. Plouguenast 22 219

Plouha kanton

  1. Lanleff 22 108
  2. Lanloup 22 109
  3. Pléhédel 22 178
  4. Plouha 22 222
  5. Pludual 22 236

Quintin' kanton

  1. Le Fœil 22 059
  2. Le Leslay 22 126
  3. Plaine-Haute 22 170
  4. Quintin 22 262
  5. Saint-Bihy 22 276
  6. Saint-Brandan 22 277
  7. Saint-Gildas 22 291
  8. Le Vieux-Bourg 22 386

Saint-Brieuc-Põhja kanton

  1. Saint-Brieuc 22 278

Saint-Brieuc-Lõuna kanton

  1. Saint-Brieuc 22 278

Saint-Brieuc-Lääne kanton

  1. Saint-Brieuc 22 278

Uzeli kanton

  1. Allineuc 22 001
  2. Grâce-Uzel 22 068
  3. Merléac 22 149
  4. Le Quillio 22 260
  5. Saint-Hervé 22 300
  6. Saint-Thélo 22 330
  7. Uzel 22 384