Belforti departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud kõik Belforti departemangu haldusüksused (ringkonnad, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vald Belfort on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Belforti ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Beaucourti kanton 90 12

  1. Beaucourt 90 009
  2. Croix 90 030
  3. Fêche-l'Église 90 045
  4. Montbouton 90 070
  5. Saint-Dizier-l'Évêque 90 090
  6. Villars-le-Sec 90 105

Belfort-Ida kanton 90 07

  1. Belfort 90 010

Belfort-Kesk kanton 90 01

  1. Belfort 90 010

Belfort-Lõuna kanton 90 14

  1. Belfort 90 010

Belfort-Lääne kanton 90 09

  1. Belfort 90 010

Belfort-Põhja kanton 90 08

  1. Belfort 90 010

Châtenois-les-Forgesi kanton 90 10

  1. Argiésans 90 004
  2. Banvillars 90 007
  3. Bavilliers 90 008
  4. Bermont 90 011
  5. Botans 90 015
  6. Buc 90 020
  7. Châtenois-les-Forges 90 022
  8. Dorans 90 035
  9. Trévenans 90 097
  10. Urcerey 90 098

Danjoutini kanton 90 11

  1. Andelnans 90 001
  2. Autrechêne 90 082
  3. Charmois 90 021
  4. Chèvremont 90 026
  5. Danjoutin 90 032
  6. Fontenelle 90 048
  7. Meroux 90 068
  8. Moval 90 073
  9. Novillard 90 074
  10. Pérouse 90 076
  11. Sevenans 90 094
  12. Vézelois 90 104

Delle'i kanton 90 02

  1. Courcelles 90 027
  2. Courtelevant 90 028
  3. Delle 90 033
  4. Faverois 90 043
  5. Florimont 90 046
  6. Joncherey 90 056
  7. Lebetain 90 063
  8. Lepuix-Neuf 90 064
  9. Réchésy 90 081
  10. Thiancourt 90 096

Fontaine'i kanton 90 03

  1. Angeot 90 002
  2. Bessoncourt 90 012
  3. Bethonvilliers 90 013
  4. Cunelières 90 031
  5. Denney 90 034
  6. Eguenigue 90 036
  7. Fontaine 90 047
  8. Foussemagne 90 049
  9. Frais 90 050
  10. Lacollonge 90 059
  11. Lagrange 90 060
  12. Larivière 90 062
  13. Menoncourt 90 067
  14. Montreux-Château 90 071
  15. Petit-Croix 90 077
  16. Phaffans 90 080
  17. Reppe 90 084
  18. Vauthiermont 90 100

Giromagny kanton 90 04

  1. Auxelles-Bas 90 005
  2. Auxelles-Haut 90 006
  3. Chaux 90 023
  4. Évette-Salbert 90 042
  5. Giromagny 90 052
  6. Grosmagny 90 054
  7. Lachapelle-sous-Chaux 90 057
  8. Lepuix 90 065
  9. Petitmagny 90 079
  10. Riervescemont 90 085
  11. Rougegoutte 90 088
  12. Sermamagny 90 093
  13. Vescemont 90 102

Grandvillarsi kanton 90 13

  1. Boron 90 014
  2. Bourogne 90 017
  3. Brebotte 90 018
  4. Bretagne 90 019
  5. Chavanatte 90 024
  6. Chavannes-les-Grands 90 025
  7. Froidefontaine 90 051
  8. Grandvillars 90 053
  9. Grosne 90 055
  10. Méziré 90 069
  11. Morvillars 90 072
  12. Recouvrance 90 083
  13. Suarce 90 095
  14. Vellescot 90 101

Offemonti kanton 90 15

  1. Éloie 90 037
  2. Offemont 90 075
  3. Roppe 90 087
  4. Vétrigne 90 103

Rougemont-le-Château kanton 90 05

  1. Anjoutey 90 003
  2. Bourg-sous-Châtelet 90 016
  3. Étueffont 90 041
  4. Felon 90 044
  5. Lachapelle-sous-Rougemont 90 058
  6. Lamadeleine-Val-des-Anges 90 061
  7. Leval 90 066
  8. Petitefontaine 90 078
  9. Romagny-sous-Rougemont 90 086
  10. Rougemont-le-Château 90 089
  11. Saint-Germain-le-Châtelet 90 091

Valdoie kanton 90 06

  1. Cravanche 90 029
  2. Essert 90 039
  3. Valdoie 90 099