Aube'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Aube'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad La Chapelle-Saint-Luc, Romilly-sur-Seine ja Troyes on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bar-sur-Aube[muuda | muuda lähteteksti]

Bar-sur-Aube'i kanton

  1. Ailleville 10 002
  2. Arconville 10 007
  3. Arrentières 10 011
  4. Arsonval 10 012
  5. Baroville 10 032
  6. Bar-sur-Aube 10 033
  7. Bayel 10 035
  8. Bergères 10 039
  9. Champignol-lez-Mondeville 10 076
  10. Colombé-le-Sec 10 103
  11. Couvignon 10 113
  12. Engente 10 137
  13. Fontaine 10 150
  14. Jaucourt 10 176
  15. Juvancourt 10 182
  16. Lignol-le-Château 10 197
  17. Longchamp-sur-Aujon 10 203
  18. Montier-en-l'Isle 10 250
  19. Proverville 10 306
  20. Rouvres-les-Vignes 10 330
  21. Urville 10 390
  22. Ville-sous-la-Ferté 10 426
  23. Voigny 10 440

Brienne-le-Château' kanton

  1. Bétignicourt 10 044
  2. Blaincourt-sur-Aube 10 046
  3. Blignicourt 10 047
  4. Brienne-la-Vieille 10 063
  5. Brienne-le-Château 10 064
  6. Courcelles-sur-Voire 10 105
  7. Dienville 10 123
  8. Épagne 10 138
  9. Hampigny 10 171
  10. Lassicourt 10 189
  11. Lesmont 10 193
  12. Maizières-lès-Brienne 10 221
  13. Mathaux 10 228
  14. Molins-sur-Aube 10 243
  15. Pel-et-Der 10 283
  16. Perthes-lès-Brienne 10 285
  17. Précy-Notre-Dame 10 303
  18. Précy-Saint-Martin 10 304
  19. Radonvilliers 10 313
  20. Rances 10 315
  21. Rosnay-l'Hôpital 10 326
  22. Saint-Christophe-Dodinicourt 10 337
  23. Saint-Léger-sous-Brienne 10 345
  24. Vallentigny 10 393
  25. Yèvres-le-Petit 10 445

Chavanges'i kanton

  1. Arrembécourt 10 010
  2. Aulnay 10 017
  3. Bailly-le-Franc 10 026
  4. Balignicourt 10 027
  5. Braux 10 059
  6. Chalette-sur-Voire 10 073
  7. Chavanges 10 094
  8. Donnement 10 128
  9. Jasseines 10 175
  10. Joncreuil 10 180
  11. Lentilles 10 192
  12. Magnicourt 10 214
  13. Montmorency-Beaufort 10 253
  14. Pars-lès-Chavanges 10 279
  15. Saint-Léger-sous-Margerie 10 346
  16. Villeret 10 424

Soulaines-Dhuys' kanton

  1. La Chaise 10 072
  2. Chaumesnil 10 093
  3. Colombé-la-Fosse 10 102
  4. Crespy-le-Neuf 10 117
  5. Éclance 10 135
  6. Épothémont 10 139
  7. Fresnay 10 161
  8. Fuligny 10 163
  9. Juzanvigny 10 184
  10. Lévigny 10 194
  11. Maisons-lès-Soulaines 10 219
  12. Morvilliers 10 258
  13. Petit-Mesnil 10 286
  14. La Rothière 10 327
  15. Saulcy 10 366
  16. Soulaines-Dhuys 10 372
  17. Thil 10 377
  18. Thors 10 378
  19. Vernonvilliers 10 403
  20. La Ville-aux-Boi 10 411
  21. Ville-sur-Terre 10 428

Vendeuvre-sur-Barse'i kanton

  1. Amance 10 005
  2. Argançon 10 008
  3. Bligny 10 048
  4. Bossancourt 10 050
  5. Champ-sur-Barse 10 078
  6. Dolancourt 10 126
  7. Fravaux 10 160
  8. Jessains 10 178
  9. Juvanzé 10 183
  10. La Loge-aux-Chèvres 10 200
  11. Magny-Fouchard 10 215
  12. Maison-des-Champs 10 217
  13. Meurville 10 242
  14. Spoy 10 374
  15. Trannes 10 384
  16. Unienville 10 389
  17. Vauchonvilliers 10 397
  18. Vendeuvre-sur-Barse 10 401
  19. La Villeneuve-au-Chêne 10 423

Nogent-sur-Seine[muuda | muuda lähteteksti]

Marcilly-le-Hayer'i kanton

  1. Avant-lès-Marcilly 10 020
  2. Avon-la-Pèze 10 023
  3. Bercenay-le-Hayer 10 038
  4. Bourdenay 10 054
  5. Charmoy 10 085
  6. Dierrey-Saint-Julien 10 124
  7. Dierrey-Saint-Pierre 10 125
  8. Échemines 10 134
  9. Faux-Villecerf 10 145
  10. Fay-lès-Marcilly 10 146
  11. Marcilly-le-Hayer 10 223
  12. Marigny-le-Châtel 10 224
  13. Mesnil-Saint-Loup 10 237
  14. Palis 10 277
  15. Planty 10 290
  16. Pouy-sur-Vannes 10 301
  17. Prunay-Belleville 10 308
  18. Rigny-la-Nonneuse 10 318
  19. Saint-Flavy 10 339
  20. Saint-Lupien 10 348
  21. Trancault 10 383
  22. Villadin 10 410

Méry-sur-Seine'i kanton

  1. Bessy 10 043
  2. Boulages 10 052
  3. Champfleury 10 075
  4. Chapelle-Vallon 10 082
  5. Charny-le-Bachot 10 086
  6. Châtres 10 089
  7. Chauchigny 10 090
  8. Droupt-Saint-Basle 10 131
  9. Droupt-Sainte-Marie 10 132
  10. Étrelles-sur-Aube 10 144
  11. Fontaine-les-Grès 10 151
  12. Les Grandes-Chapelles 10 166
  13. Longueville-sur-Aube 10 207
  14. Méry-sur-Seine 10 233
  15. Mesgrigny 10 234
  16. Plancy-l'Abbaye 10 289
  17. Prémierfait 10 305
  18. Rhèges 10 316
  19. Rilly-Sainte-Syre 10 320
  20. Saint-Mesmin 10 353
  21. Saint-Oulph 10 356
  22. Salon 10 365
  23. Savières 10 368
  24. Vallant-Saint-Georges 10 392
  25. Viâpres-le-Petit 10 408

Nogent-sur-Seine'i kanton

  1. Bouy-sur-Orvin 10 057
  2. Courceroy 10 106
  3. Ferreux-Quincey 10 148
  4. Fontaine-Mâcon 10 153
  5. Fontenay-de-Bossery 10 154
  6. Gumery 10 169
  7. La Louptière-Thénard 10 208
  8. Marnay-sur-Seine 10 225
  9. Le Mériot 10 231
  10. La Motte-Tilly 10 259
  11. Nogent-sur-Seine 10 268
  12. Pont-sur-Seine 10 298
  13. Saint-Aubin 10 334
  14. Saint-Nicolas-la-Chapelle 10 355
  15. Soligny-les-Étangs 10 370
  16. Traînel 10 382

Romilly-sur-Seine 1. kanton

  1. Crancey 10 114
  2. La Fosse-Corduan 10 157
  3. Gélannes 10 164
  4. Maizières-la-Grande-Paroisse 10 220
  5. Origny-le-Sec 10 271
  6. Orvilliers-Saint-Julien 10 274
  7. Ossey-les-Trois-Maisons 10 275
  8. Pars-lès-Romilly 10 280
  9. Romilly-sur-Seine 10 323
  10. Saint-Hilaire-sous-Romilly 10 341
  11. Saint-Loup-de-Buffigny 10 347
  12. Saint-Martin-de-Bossenay 10 351

Romilly-sur-Seine 2. kanton

  1. Romilly-sur-Seine 10 323

Villenauxe-la-Grande'i kanton

  1. Barbuise 10 031
  2. Montpothier 10 254
  3. Périgny-la-Rose 10 284
  4. Plessis-Barbuise 10 291
  5. La Saulsotte 10 367
  6. Villenauxe-la-Grande 10 420
  7. La Villeneuve-au-Châtelot 10 421

Troyes[muuda | muuda lähteteksti]

Aix-en-Othe'i kanton

  1. Aix-en-Othe 10 003
  2. Bérulle 10 042
  3. Maraye-en-Othe 10 222
  4. Nogent-en-Othe 10 266
  5. Paisy-Cosdon 10 276
  6. Rigny-le-Ferron 10 319
  7. Saint-Benoist-sur-Vanne 10 335
  8. Saint-Mards-en-Othe 10 350
  9. Villemoiron-en-Othe 10 417
  10. Vulaines 10 444

Arcis-sur-Aube'i kanton

  1. Allibaudières 10 004
  2. Arcis-sur-Aube 10 006
  3. Aubeterre 10 015
  4. Champigny-sur-Aube 10 077
  5. Charmont-sous-Barbuise 10 084
  6. Le Chêne 10 095
  7. Feuges 10 149
  8. Herbisse 10 172
  9. Mailly-le-Camp 10 216
  10. Montsuzain 10 256
  11. Nozay 10 269
  12. Ormes 10 272
  13. Poivres 10 293
  14. Pouan-les-Vallées 10 299
  15. Saint-Étienne-sous-Barbuise 10 338
  16. Saint-Remy-sous-Barbuise 10 361
  17. Semoine 10 369
  18. Torcy-le-Grand 10 379
  19. Torcy-le-Petit 10 380
  20. Villette-sur-Aube 10 429
  21. Villiers-Herbisse 10 430
  22. Voué 10 442

Bar-sur-Seine'i kanton

  1. Bar-sur-Seine 10 034
  2. Bourguignons 10 055
  3. Briel-sur-Barse 10 062
  4. Buxeuil 10 068
  5. Chappes 10 083
  6. Chauffour-lès-Bailly 10 092
  7. Courtenot 10 109
  8. Fouchères 10 158
  9. Fralignes 10 159
  10. Jully-sur-Sarce 10 181
  11. Marolles-lès-Bailly 10 226
  12. Merrey-sur-Arce 10 232
  13. Poligny 10 294
  14. Rumilly-lès-Vaudes 10 331
  15. Saint-Parres-lès-Vaudes 10 358
  16. Vaudes 10 399
  17. Villemorien 10 418
  18. Villemoyenne 10 419
  19. Ville-sur-Arce 10 427
  20. Villiers-sous-Praslin 10 432
  21. Villy-en-Trodes 10 433
  22. Virey-sous-Bar 10 437

Bouilly kanton

  1. Assenay 10 013
  2. Les Bordes-Aumont 10 049
  3. Bouilly 10 051
  4. Buchères 10 067
  5. Cormost 10 104
  6. Crésantignes 10 116
  7. Fays-la-Chapelle 10 147
  8. Isle-Aumont 10 173
  9. Javernant 10 177
  10. Jeugny 10 179
  11. Lirey 10 198
  12. Longeville-sur-Mogne 10 204
  13. Machy 10 212
  14. Maupas 10 229
  15. Montceaux-lès-Vaudes 10 246
  16. Moussey 10 260
  17. Roncenay 10 324
  18. Saint-Jean-de-Bonneval 10 342
  19. Saint-Léger-près-Troyes 10 344
  20. Saint-Pouange 10 360
  21. Saint-Thibault 10 363
  22. Sommeval 10 371
  23. Souligny 10 373
  24. La Vendue-Mignot 10 402
  25. Villemereuil 10 416
  26. Villery 10 425
  27. Villy-le-Bois 10 434
  28. Villy-le-Maréchal 10 435

Chaource'i kanton

  1. Avreuil 10 024
  2. Balnot-la-Grange 10 028
  3. Bernon 10 040
  4. Chaource 10 080
  5. Chaserey 10 087
  6. Chesley 10 098
  7. Coussegrey 10 112
  8. Cussangy 10 120
  9. Étourvy 10 143
  10. Les Granges 10 168
  11. Lagesse 10 185
  12. Lantages 10 188
  13. Lignières 10 196
  14. La Loge-Pomblin 10 201
  15. Les Loges-Margueron 10 202
  16. Maisons-lès-Chaource 10 218
  17. Metz-Robert 10 241
  18. Pargues 10 278
  19. Praslin 10 302
  20. Prusy 10 309
  21. Turgy 10 388
  22. Vallières 10 394
  23. Vanlay 10 395
  24. Villiers-le-Bois 10 431
  25. Vougrey 10 443

La Chapelle-Saint-Luc'i kanton

  1. La Chapelle-Saint-Luc 10 081
  2. Les Noës-près-Troyes 10 265

Ervy-le-Châteli kanton

  1. Auxon 10 018
  2. Chamoy 10 074
  3. Chessy-les-Prés 10 099
  4. Coursan-en-Othe 10 107
  5. Courtaoult 10 108
  6. Les Croûtes 10 118
  7. Davrey 10 122
  8. Eaux-Puiseaux 10 133
  9. Ervy-le-Châtel 10 140
  10. Marolles-sous-Lignières 10 227
  11. Montfey 10 247
  12. Montigny-les-Monts 10 251
  13. Racines 10 312
  14. Saint-Phal 10 359
  15. Villeneuve-au-Chemin 10 422
  16. Vosnon 10 441

Essoyes' kanton

  1. Bertignolles 10 041
  2. Beurey 10 045
  3. Buxières-sur-Arce 10 069
  4. Chacenay 10 071
  5. Chervey 10 097
  6. Cunfin 10 119
  7. Éguilly-sous-Bois 10 136
  8. Essoyes 10 141
  9. Fontette 10 155
  10. Landreville 10 187
  11. Loches-sur-Ource 10 199
  12. Longpré-le-Sec 10 205
  13. Magnant 10 213
  14. Montmartin-le-Haut 10 252
  15. Noé-les-Mallets 10 264
  16. Puits-et-Nuisement 10 310
  17. Saint-Usage 10 364
  18. Thieffrain 10 376
  19. Verpillières-sur-Ource 10 404
  20. Vitry-le-Croisé 10 438
  21. Viviers-sur-Artaut 10 439

Estissac'i kanton

  1. Bercenay-en-Othe 10 037
  2. Bucey-en-Othe 10 066
  3. Chennegy 10 096
  4. Estissac 10 142
  5. Fontvannes 10 156
  6. Messon 10 240
  7. Neuville-sur-Vanne 10 263
  8. Prugny 10 307
  9. Vauchassis 10 396
  10. Villemaur-sur-Vanne 10 415

Lusigny-sur-Barse'i kanton

  1. Bouranton 10 053
  2. Clérey 10 100
  3. Courteranges 10 110
  4. Fresnoy-le-Château 10 162
  5. Laubressel 10 190
  6. Lusigny-sur-Barse 10 209
  7. Mesnil-Saint-Père 10 238
  8. Montaulin 10 245
  9. Montiéramey 10 249
  10. Montreuil-sur-Barse 10 255
  11. Rouilly-Saint-Loup 10 329
  12. Ruvigny 10 332
  13. Thennelières 10 375
  14. Verrières 10 406

Mussy-sur-Seine'i kanton

  1. Celles-sur-Ource 10 070
  2. Courteron 10 111
  3. Gyé-sur-Seine 10 170
  4. Mussy-sur-Seine 10 261
  5. Neuville-sur-Seine 10 262
  6. Plaines-Saint-Lange 10 288
  7. Polisot 10 295
  8. Polisy 10 296

Piney kanton

  1. Assencières 10 014
  2. Bouy-Luxembourg 10 056
  3. Brévonnes 10 061
  4. Dosches 10 129
  5. Géraudot 10 165
  6. Luyères 10 210
  7. Mesnil-Sellières 10 239
  8. Onjon 10 270
  9. Piney 10 287
  10. Rouilly-Sacey 10 328
  11. Val-d'Auzon 10 019

Ramerupti kanton

  1. Avant-lès-Ramerupt 10 021
  2. Brillecourt 10 065
  3. Chaudrey 10 091
  4. Coclois 10 101
  5. Dampierre 10 121
  6. Dommartin-le-Coq 10 127
  7. Dosnon 10 130
  8. Grandville 10 167
  9. Isle-Aubigny 10 174
  10. Lhuître 10 195
  11. Longsols 10 206
  12. Mesnil-la-Comtesse 10 235
  13. Mesnil-Lettre 10 236
  14. Morembert 10 257
  15. Nogent-sur-Aube 10 267
  16. Ortillon 10 273
  17. Pougy 10 300
  18. Ramerupt 10 314
  19. Saint-Nabord-sur-Aube 10 354
  20. Trouans 10 386
  21. Vaucogne 10 398
  22. Vaupoisson 10 400
  23. Verricourt 10 405
  24. Vinets 10 436

Les Riceys' kanton

  1. Arrelles 10 009
  2. Avirey-Lingey 10 022
  3. Bagneux-la-Fosse 10 025
  4. Balnot-sur-Laignes 10 029
  5. Bragelogne-Beauvoir 10 058
  6. Channes 10 079
  7. Les Riceys 10 317

Sainte-Savine'i kanton

  1. Macey 10 211
  2. Montgueux 10 248
  3. La Rivière-de-Corps 10 321
  4. Sainte-Savine 10 362
  5. Torvilliers 10 381

Troyes 1. kanton

  1. Saint-Parres-aux-Tertres 10 357
  2. Troyes 10 387
  3. Villechétif 10 412

Troyes 2. kanton

  1. Creney-près-Troyes 10 115
  2. Lavau 10 191
  3. Mergey 10 230
  4. Pont-Sainte-Marie 10 297
  5. Saint-Benoît-sur-Seine 10 336
  6. Sainte-Maure 10 352
  7. Troyes 10 387
  8. Vailly 10 391
  9. Villacerf 10 409

Troyes 3. kanton

  1. Troyes 10 387

Troyes 4. kanton

  1. Barberey-Saint-Sulpice 10 030
  2. La Chapelle-Saint-Luc 10 081
  3. Le Pavillon-Sainte-Julie 10 281
  4. Payns 10 282
  5. Saint-Lyé 10 349
  6. Troyes 10 387
  7. Villeloup 10 414

Troyes 5. kanton

  1. Troyes 10 387

Troyes 6. kanton

  1. Laines-aux-Bois 10 186
  2. Saint-André-les-Vergers 10 333
  3. Saint-Germain 10 340
  4. Troyes 10 387

Troyes 7. kanton

  1. Bréviandes 10 060
  2. Rosières-près-Troyes 10 325
  3. Saint-Julien-les-Villas 10 343
  4. Troyes 10 387