Arutelu:Volkan Demirel

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

92 kg vajab kommentaare. Andres 11. juuli 2008, kell 20:55 (UTC)

Milliseid? Isiklikult arvan, et ta võiks vähem kaaluda küll, aga ilmselt on ka neid, kes nii ei arva.
Kui tõsiselt rääkida, siis 92 kg on tema ametliku kodulehe andmed, mida usaldan igal juhul enam kui ükskõik millises keeles vikipeediaid. -- Toomas 22. juuli 2008, kell 11:20 (UTC)
Asi on selles, et inimese kaal on muutuv. Sellepärast tuleks kuidagi täpsustada. Andres 22. juuli 2008, kell 11:29 (UTC)
Püha taevas, kõigi sportlaste puhul antakse nende kaal, kuid ma ei ole veel kunagi näinud, et keegi täpsustaks, millisel ajahetkel see või too isik nii palju kaalus. Kuigi jah, see on muidugi küsimus, mille saab püstitada. Aga sel juhul teen ettepaneku need kaalud kõigi sportlaste andmetest üldse välja võtta, sest ma ei kujuta ette, mis moel seda täpsustada saaks. Eks arutage omavahel edasi, mina käisin siin ainult selleks, et üle vaadata, kas kunagi kirjutatud artiklitega on mingeid probleeme ja ei suutnud vältida kiusatust sõna sekka öelda. -- Toomas 22. juuli 2008, kell 11:38 (UTC)
Jah, see ongi probleem. Seda olen mina korduvalt tõstatanud ja ka teised. Kindlasti on tarvis teada aega. Kas on mingid konventsioonid? Igatahes on kaal selline asi, mis ka ühel päeval võib muutuda rohkem kui ühe kilo võrra. Sellepärast ma ütlengi, et oleks tarvis mingit kommentaari, mitte ainult selles artiklis. Andres 22. juuli 2008, kell 11:57 (UTC)
Just-just, minu kaalu erinevus on näiteks hommikul ja õhtul tavaliselt 2 kilo. :-) -- Toomas 22. juuli 2008, kell 12:47 (UTC)