Arutelu:Voldemar Väli

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

rekordinternatsionaal

See ei ole hea keel. Andres 17. september 2005, kell 16.40 (UTC)
Sellistest väljenditest, nagu "ebakompetentne kohtunik" või "tehti ilmset ülekohut" tuleks hoiduda. Kristjan Trossmann ja Kristjan Palusalu on üks ja sama isik, mistõttu pole kaht erinevat linki vaja. Siim 17. september 2005, kell 16.48 (UTC)
Igatahes peaks tekstist välja tulema, et nad on sama isik. Arvatavaid kohtunike eksimusi võib minu meelest küll märkida, aga tuleks viidata, kelle meelest eksimustega on tegemist ja miks nii arvatakse.

Arvan veel, et ei ole mõtet näiteks Aserbaidžaani võistkonnast rääkides panna linki Aserbaidžaanile kui maale. Andres 17. september 2005, kell 16.55 (UTC)

Minu meelest sõna 'internatsionaal' siiski kasutatakse ka oma riigi esindamise tähistamiseks. Aga kuidas seda teisiti öelda? Ümber jutustada muidugi saab, aga kas teist terminit on? Ja ilmse ülekohtu kohta ... Vastuolu tollaste reeglitega oli, kuidas seda väljendada? Taivo 17. september 2005, kell 17.33 (UTC)
Kasutatakse küll, kuid minu arust ei ole see hea keel. Tuleb lihtsalt sõnastada pikemalt, näiteks et ta on Eestit kõige rohkem kordi rahvusvahelistel võistlustel esindanud vms. Teist terminit ma ei tea.
Ülekohus on eetikakategooria. Tuleb siis lihtsalt kirjeldada seda vastuolu reeglitega. Andres 17. september 2005, kell 17.45 (UTC)

EE-s on kunstniku nime põhivariandiks Valdemar - huvitav mis on õige? - Ahsoous 8. detsember 2006, kell 06:26 (UTC)