Arutelu:Viirpuu

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Pealkiri on "viirpuu", juttu on siin aga harilikust viirpuust. Selle pealkirja all võiks ehk rääkida perekonnast. Andres 22. jaanuar 2006, kell 20.19 (UTC)

Ma loodan et "+" märkis sellel kirjale vastamist, kui see on nii, siis kas sina saaksid pealkirja muuta harilikuks viirpuuks või kui sa ei saa (ei taha), siis kuidas ma ise seda teha saaksin? Siim

Ehk akna ülaservas olev link "teisalda" aitab. Allakirjutamiseks kasuta nelja tildet (~~~~). Taivo 22. jaanuar 2006, kell 20.49 (UTC)

Kas nii? Mida te mõtlesite selle allakirjutamisega?

Me mõtlesime allakirjutamisega seda, et iga sinu arutelulehele tehtud sõnavõtu järele ilmuks sinu nimi lingina sinu arutelulehele. Taivo 22. jaanuar 2006, kell 21.06 (UTC)
Et me oleme jätnud lihtsõnalise taksoni ainult liigile siis, kui Eestis esineb üks pärismiane liik, siis praegusel juhul pole see täidetud. Seega peaks jätma perekonnale--Dj Capricorn 12. august 2009, kell 12:00 (UTC)

Liikide arvu osas on artiklis segadus. Esimene lõik, mis on viidatud eestikeelse võrguallikaga, mainib tuhandet. Allotsas, mille tõlkisin inglise vikist ja mis on seal kinnitatud ingliskeelsete raamatutega, mis pole Eestis hästi kättesaadavad, on neid kakssada. Taivo 23. november 2011, kell 14:20 (EET)[vasta]

Kuigi sageli väidetakse, et kõige lihtsam meetod viirpuude paljundamiseks on oks maha lõigata ja mulda torgata, on praktikas siiski raske saavutada juurteta oksa juurdumist.

Selle võtsin inglise vikist, kus see on viitamata. See on asendatud lausega, et pistokstest on viirpuid paljundada lihtne, mis on samuti viitamata. Taivo 23. november 2011, kell 14:20 (EET)[vasta]

Viirpuu elab 2–3, erandjuhtudel 4 sajandit vanaks

Selle võtsin vene vikist, kus see on viitamata. Taivo 23. november 2011, kell 14:20 (EET)[vasta]