Mine sisu juurde

Arutelu:Vello Paluoja

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kuidas neid kategooriaid siia alla valitakse ja leitakse? Olen täitsa hädas... Piret 26. aprill 2006, kell 10.33 (UTC)

Vaata lihtsalt, kuidas teised artiklid on kategoriseeritud. Kindlasti tuleb inimesed kategoriseerida sünni- ja surma-aasta järgi. Pane veel eesti kunstnikud ka. Taivo 26. aprill 2006, kell 13.13 (UTC)
Tegin nüüd mõne töö Taivo näpunäidete järgi. Aitäh. Kuidas ma leian konkreetsed katergooriad ja kuidas saan luua nimekirja, mida veel ei ole, ent kuhu isik võiks kuuluda? Piret 2. mai 2006, kell 08.31 (UTC)
Mida sa konkreetsete kategooriate all mõtled? Erilehekülgede all on kõigi kategooriate loend olemas, aga see on nii mahukas, et mina ei mässa sellega kunagi. Kui ma täpselt ei tea, mis on konkreetse kategooria nimi, siis panen esialgu kümme kategooriat kirja ja vaatan eelvaatest, millised lähevad siniseks. Siis võtan need ära, mis punaseks läksid. Kui on vaja uut kategooriat teha, siis see käib nagu iga muugi faili tegemine, ainult nime alguses käib Kategooria: Ja nagu muudki failid, tuleb ka kategooriad ära kategoriseerida. Taivo 2. mai 2006, kell 16.10 (UTC)
Aitäh! Seda just silmas pidasingi, ja nii olen tänasest teinudki. Eelistused on samuti muudetud. Piret 3. mai 2006, kell 06.29 (UTC)