Arutelu:Väävli oksiidid

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Täpsustusleht ei saa olla sellise pealkirjaga. See pealkiri eeldaks juttu väävli oksiididest, aga sellisena peaks ta olema pigem osa artiklist Väävel.

Linkima peaks ikkagi keemiliste nimetuste järgi. Andres 1. märts 2009, kell 15:44 (UTC)

Täpsustuslehena tuleks ehk kõne alla vääveloksiid. Või väävli oksiid. Aga ka need ei sobi minu meelest hästi. Andres 1. märts 2009, kell 15:52 (UTC)

Aga kõige parem oleks siis juba teha siia mittetäpsustusleht nagu saksa vikis. Andres 1. märts 2009, kell 15:55 (UTC)

Lugeja ei pruugi teada, et neid peab artiklist Väävel otsima. Minu meelest peaks selline artikkel olema. Edaspidi on võimalik teha sellest tavaline artikkel, praegune täpsustusleht ei välista seda. Lingid keemilistele nimedele võib teha, aga ma ei oska neile kõigile nime anda (näiteks (SO3)n), mistõttu panin ühtsuse mõttes praegu kõik valemiga. Siim 1. märts 2009, kell 15:56 (UTC)
Sellega, et ta olemas on, ma enam ei vaidle. Aga minu meelest ei pea teda isegi praegusel kujul täpsustusleheks nimetama. Ütleme, et see on lihtsalt nupuke.
Pane siis vähemalt nende puhul, mida Sa tead. Ühtsus ei ole minu meelest siin oluline. Arvan, et peaks olema polü(vääveltrioksiid). Andres 1. märts 2009, kell 16:03 (UTC)