Arutelu:Tom Jones

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Pildi kasutamine eesti vikis on problemaatiline. Andres 27. veebruar 2007, kell 17:01 (UTC)

Saksa vikis on üks vabalt kasutatav pilt. Andres 27. veebruar 2007, kell 17:04 (UTC)


See on ka Henry Fieldingi romaani (eesti keeles just selle pealkirja all ilmunud) pealkiri ja peategelase nimi. Samanimelisi tegelasi on teisigi, kuid need on vähem tuntud. Andres 27. veebruar 2007, kell 17:04 (UTC)


...sündinud "Treforestis, Pontypriddis, Cardiffi läheduses Lõuna-Walesis".

Kus kohas siis? Kas Treforestis, Pontypriddis või kuskil Cardiffi läheduses? Või on Pontypridd mingi väike küla kuskil suurema küla Cardiffi lähedal ja Treforest on väikse küla Pontypriddi "linnaosa" (et mitte öelda "tänav") vm? Mõtlema paneb küll... Jürka 8. aprill 2007, kell 21:51 (UTC)


Tuntud oma võimsa hääle poolest. --- Võtsin selle lause välja. Tuntusest võiks pikemalt rääkida. Võimas hääl on paljudel lauljatel. --Lulu 8. aprill 2007, kell 21:57 (UTC)

Ei vaidle vastu... aga ka inglisekeelses on see kohe alguses ilusti välja toodud. Niipalju kui mina olen aru saanud, siis kui see, kas ta hääl on ka tegelikult võimas, on vaieldav, aga sellegipoolest "tuntud" on ta just selle võimsa hääle poolest... Millegipärast on talle just selline imidž vm tekkinud... Samas, kui nüüd järgi mõelda, siis ega ei saa öelda, et just paljudel lauljatel nii võimast häält oleks... Jürka 8. aprill 2007, kell 22:15 (UTC)
Poplauljate (ma ei tea, kas nii võib tema kohta öelda) hulgas on ta minu meelest küll erandlik. Mulle tundub, et selline väljatõstmine ei ole produktiivne. Andres 9. aprill 2007, kell 07:35 (UTC)