Arutelu:Tim Berners-Lee

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Albert Hofmann on surnud. Andres 30. märts 2009, kell 11:10 (UTC)

Albert Hofmann[muuda lähteteksti]

Parandasin ära. Või tegelikult peaks üldse eemaldama Albert Hofmanni nime, sest tegu on ju siisi 100 võimsama _elava_ geeniusega. Mis siis veel keelelist toimetamist vajab? Kas peab tõlkima ja mõndade organisatsioonide nimesid?

Jäta keeleline toimetamine teiste hooleks.
Arutelulehel allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ . Andres 30. märts 2009, kell 17:31 (UTC)
Mis teiste hooleks? Kui teed artikli, aga pole tulemusega veel päris rahul või esineb vigu, siis korrasta julgelt. Neid "teiste hooleks" jäätud artikleid on meil siin küll ja üle, millega keegi pärast aastaid ei tegele. PS! Redigeerimisakna ülaservas on üks pastaka pildiga ikoon, sinna vajutades produtseerid 4 X ~ ja allkiri olemas.--Kyng 4. märts 2010, kell 06:54 (UTC)
Kui inimene teeb artikli ja teised panevad sellele keeletoimetamismärkuse, siis pole ju mõtet nõuda, et inimene ise keeletoimetamise ära teeks. Kui ta oskaks, oleks ta juba teinud. See ei tähenda, et ei peaks artiklit viimistlema, nii palju kui oskad. Andres 4. märts 2010, kell 08:23 (UTC)
Ei pruugi nii olla. Kui inimene väga põhjalikult mingi tekstiga töötab, siis mingist hetkest ta ei loe sealt enam sõnu, vaid järgib lihtsalt oma mõtet ja mõtetes on õigekiri alati korrektne. Olen oma üles riputatud artiklitest leidnud peale mõnda kuud lausa näkku karjuvaid vigu, aga varem üles pannes ei pannud neid tähele.--Kyng (arutelu) 12. märts 2012, kell 10:49 (EET)[vasta]


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 07:25 (EEST)[vasta]