Arutelu:Tiibeti astroloogia

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tõstsin välja teemaga seostamata essee:

==Kilpkonna kilp==

Aeg on see mis meie yle valitseb

Igas sekundis sünnib 4,4 inimest, kusjuures rahvastiku kasv on viimastel aastakümnetel järjest kiirenenud. Täna elab Maal ligi neli korda rohkem inimesi kui aastal 1900. Viimase 45 aastaga on rahvaarv kahekordistunud. Esimene miljard saavutati 19. sajandi esimesel poolel, teine umbes 1930, edasine tempo on järjest kiirenenud.

Osa lääne teadlasi ennustab rahvaarvu kasvu isegi kümne miljardini, . USA rahvastiku-statistika büroo mulluse prognoosi järgi elab 2050. aastal maakeral 9,2 miljardit inimest.

Me elame ,,,,, IGI-LIIKURIS ,,mis jahvatab köike selles KOSMOST jahvatavas ,segi peksvas masinas ,millel puuduvad fyysilised möötmed ja määratlused ,Siin ei ole mitte kunagi,,,,,,,,,, mitte midagi paigal ega seisa. köik liigub muutub alates meis tekkivast möttest ,mis hetke pärast kaob kuni galaktikate hävinemiseni välja.Köik muutub maailmas ,jöud mis selle muutuse ehk protsessi yle valtseb on ,,,,AEG,,,, ise,

Andres 4. november 2006, kell 00:42 (UTC)


Kui sa suudad siis ole hea rebi see Mindroling siit tekstist välja ja tee temast eraldi leht.

Peaks tegema Tiibeti kloostrite nimekirja ja eraldi koolkondade viisi välja tooma.

Eraldada tuleb Ningmaa 6 pöhikloostrit ,neist eraldi välja tuua Mind-roling .

vanTao


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 07:15 (EEST)[vasta]