Arutelu:Teatrilavastajate loend

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Andres - See loend on üsna juhuslik ja väike - peaksin tegema lingi eesti lavastajate liidu kodulehele [1]

või siis sealt maha kirjutama

rääkimata euroopa suurtest lavastajatest.

See loend sai alguse nendest lavastajatest, kelle kohta on juba Vikipeedias artikkel. Panin lihtsalt paar nime, mis mulle pähe tulid, siia juurde. Loomulikult peaks siin olema palju-palju rohkem nimesid. Asi on lihtsalt selle taga, et kõike ei jõua korraga teha.
Kui Sa viitsid, siis täienda seda nimekirja. Arvan, et linki pole mõtet teha, sest selles nimekirjas peaksid niikuinii olema kõik eesti lavastajad. Või ehk võib selle lingi teha ajutiselt, seniks, kuni neid nimesid siin veel ei ole.
Aruteluleheküljel allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ . Andres 10:50, 12 Jun 2005 (UTC)
Kas Kromanov tegi ka teatrilavastusi? Andres 11:41, 12 Jun 2005 (UTC)

Tegi küll, ta oli Lavakunstikateedris Panso kõrval ka näitlemisõppejõud. KAT


Allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ :~~~~. Andres 12:03, 12 Jun 2005 (UTC)


Püstkriipsu kasutame siis, kui viidatav pealkiri erineb näha olevast tekstist.

Jätsin Reeda Tootsi ja Mai Murdmaa selle nime all, mille all nad tuntud on. Andres 12:03, 12 Jun 2005 (UTC)


Siin on veel vaja iga iga inimese kohta - kas linke? või peab tekste - igatahes on see üks vajalik koht teatriinfo - faktide jagamiseks - ilmselt veebis üks ainukesi - tegelen asjaga. Tänaseks lõptan . Head päeva. KA-T

Iga nime juurest võime alustada artiklit konkreetse inimese kohta. Artiklisse võib panna linke, aga peab olema kas või minimaalnegi tekst. Mõte on ikkagi saada artiklisse niipalju andmeid kui võimalik. Kui artikkel tõesti väga pikaks läheb, siis võib mõelda, kuidas seda jagada. Andres 12:03, 12 Jun 2005 (UTC)

Sellise vormistuse puhul, mida ma välja pakun, oleks võimalik iga nime juurde panna eluaastad, päritolumaa ja täpsem iseloomustus (draamalavastaja jne). Andres 12:03, 12 Jun 2005 (UTC)

Veel: tähestiku all ja kogu vormistus on väga hea, mina aga seda ei oska - vormistuse külge - artiklid mõtlen välja. KA-T