Mine sisu juurde

Arutelu:Tartu Teatrilabor

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kas Tartu Teatrilabor ja Teatrilabor on sama asutus?

[muuda lähteteksti]

Artiklile on ümbersuunamine leheküljelt "Teatrilabor". Tundub, et sinna linkivates artiklites on silmas peetud Tallinnas tegutsenud sellenimelist teatrit, mis tegutses Van Krahlis ja vanas Salong-Teatris Kaarli puiesteel ja kasvas edasi Cabaret Rhizomeks.

Googles ei leidu midagi, mis nende kahe teatri seost kinnitaks või selgitaks. Tundub, et Tartu Teatrilabor läks 2003 kinni ja muutus SA Eesti Teatri Festivaliks (https://www.postimees.ee/1420153/teatrilabor-nagu-tordis-voi-kasi-retordis). Natuke aega hiljem ilmus Tallinnas välja Teatrilabor (MTÜ asutatud 2005 https://creditreports.ee/teatrilabor-mtu, https://epl.delfi.ee/artikkel/51097954/teatrilabor-puuab-ennetada-voimalikke-arusaamatusi).

Oskab keegi, kes nendest teatritest rohkem teab, öelda, kas kaks Teatrilaborit on omavahel seotud? Kui jah, kas peaks siin artiklis kirjutama ka tegevusest Tallinnas? Kui ei, kas peaks looma uue artikli või muutma "Teatrilabori" ümbersuunamise Cabaret Rhizomele? Sjur (arutelu) 4. juuni 2024, kell 01:51 (EEST)[vasta]