Mine sisu juurde

Arutelu:Tahhümeeter

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kontrollige õigekirja, eriti kirjavahemärke. Leidke info leheküljelt: Kuidas vormistada loetelu http://keeleabi.eki.ee/artiklid3/loetelu.html. (Kasutaja: Tiia)

Vaadake üle õigekiri, leidub kirjavahemärgi vigu. Esimene lause: Tahhümeeter (inglise keeles:Total station ), on geodeesia valdkonnas kasutatav elektrooniline/optiline mõõteriist - siia lausesse ei käi koma. Antud artikkel on veidi lühike. Oleksite võinud paari lausega ka kirjutada tahhümeetri ajaloost, näiteks kuna see võeti kasutusele. Samuti oleksite võinud tuua illustreeriva joonise tahhümeetri osade kohta, mis aitaks inimestel saada paremat ülevaadet. Oleks võinud olla ka link mõõteriista kohta nagu te tegite geodeesia puhul. Üldiselt on töö korras, ülesehitus on loogiline ning vormistus vastab nõuetele. Loetelu on nüüd korrektselt vormistatud. Antud töös kasutatud allikad on usaldusväärsed ja kõik lingid töötavad. --Edithmariau (arutelu) 16. veebruar 2017, kell 11:15 (EET)[vasta]

Artikkel on kerge lugeda ja inimesele, kes antud valdkonnaga pole kokkupuutunud, kerge arusaada. Pildid annavad hea ettekujutuse milline näeb välja Nikon DTM-332, kuid kõik tahhümeetri osad, mis on väljatoodud võiksid ka pildil kujutatud olla, et saaks täpselt aru millega tegu peaks olema. Õigekirja kohta ma ei hakka midagi välja tooma, sest seda on tehtud juba eelnevalt teiste kasutajate poolt. --Somermarkus 1.03.2017, kell 16:03 (EET)