Arutelu:Star Treki tähelaevaklasside loend

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kuidas selline artikkel nüüd jälle tekkis? Igatahes ei ole sellel õige pealkiri. Andres 22. september 2005, kell 06.07 (UTC)

Minu arust võib see info vähemalt praegu küll Star Treki artiklis olla. Peep 22. september 2005, kell 08.27 (UTC)

Ei tea aga mulle tundub, et kui sellest seriaalist pikemalt juttu tahetakse teha, siis mõistlik oleks see ja teised sarnased teisaldada üleüldse miski lehe alamlehekülgedeks näiteks Star Trek/Tähelaevade klassid, sel juhul ei hakka nad muid vb sarnaste pealkirjade alla tekkivate artiklite teket segama... - Ahsoous 22. september 2005, kell 08.37 (UTC)
Artiklite nimeruumis ei ole alalehti, ja sellises stiilis ka pole mõtet neid teha. Aga las see nimekiri siis olla praegu eraldi, tõstan ta ainult ümber. Peep 22. september 2005, kell 08.48 (UTC)
Niisiis, selles suhtes et alamlehti teha ei saa, ma sinuga ei nõustu...- Ahsoous 22. september 2005, kell 10.15 (UTC)
Asi pole selles, et neid ei saaks tehniliselt teha. Kas sa tõesti mõtlesid seda? Asi on selles, et üks entsüklopeedia artikkel ei tohi olla teise alamleht. Igal artiklil on oma unikaalne nimi. Siim 22. september 2005, kell 10.18 (UTC)
Vat selle viimase lausega olen ma täiesti nõus, aga miks ma arvan, et vb võib sellel mõtet olla on nimelt see, et Star Treki kui sellise (tegelased, story, teadus, toimumiskohad jne.) kohta saaks kirjutada tuhandeid artikleid... - Ahsoous 22. september 2005, kell 10.32 (UTC)
Väga hea, siis algabki iga taoline artikkel "Star Treki ...". Siim 22. september 2005, kell 10.39 (UTC)
Tehniliselt ei saa neid tegelikult ikkagi teha - artikli nimeruumis jääb lihtsalt kaldkriips kaldkriipsuks ja andmebaasis on artikkel "A/B", mitte ei ole artiklit "B" artikli "A" all. Kui see oleks alamleht, tuleks sinna pealkirja alla link "< A". Peep 22. september 2005, kell 10.37 (UTC)
tegelt (tehniliselt) muidugi on need teised artiklid (kaldkriips jääb vist praktiliselt igal pool kaldkriipsuks) aga nu ok võtame kasvõi sellise asja nagu näiteks Aldebarani whiskey, niisiis hakkame leiutama a) artikli pealkirja, b) kuhu see nüüd ikkagi kategoriseerida jne.jne. Klubi '602 Club', kas kirjutame siis artiklisse, et see asub Mill Valleys, Californias (see linn on tegelikkuses ka olemas). Ma ei ütlegi seda, et nii peaks tegema, lihtsalt pakkusin variandi välja....- Ahsoous 22. september 2005, kell 10.50 (UTC)
Minu meelest on teistes vikipeediates otsustatud alalehtede kasutamisest loobuda. Minu meelest oli põhiargumendiks see, et igal leheküljel võib olla teiste lehekülgedega seoseid (ja siis ka linke), mis ei laiene põhileheküljele. Ütleme siis lihtsalt nii, et Vikipeedias peetakse alalehtede kasutamist artiklinimeruumis halvaks praktikaks.
Vajaduse korral saab kasutada ka sulgudes täpsustust "(Star Trek)". Andres 22. september 2005, kell 17.17 (UTC)

See loend tuleb tõsta artikli Star Trek alajaotuseks. --Lulu 22. september 2005, kell 09.31 (UTC)

Seda võib teha, aga ei pruugi. On ju selge, et kogu Star Trekiga seotud materjal ei mahu niikuinii ühele leheküljele ära. Andres 22. september 2005, kell 17.17 (UTC)

just nimelt Andres - pealegi ma just hakkan alles hogu sisse saama ST temaatikas - 3 filmi tahan ära teha sellel nädalal siis ehk kunagi tulevikus neid tunduvalt laiendada/pikendada ja ka ST:Ajaliini artikkle vajab korralikult tegemist (kohe kui selle raamatu ülesse leian kus see ilusti ja pikalt sees oli) ning ka see sama jutt siin on tipa metsas - osad siin toodud nimetused ei ole mitte klassid aga lihtsalt tähelaevade nimed (kes iganes selle ka kirjutas) jne... nii et tegevust jätkub. ja paluks mitte unustada sellist toredat asja nagu StarTrekile tehtud erladi Wikit ;-) või siis see ST wiki - kuidas iganes seda kutsuda mis näitab et eesti keeles arengu ruumi on igatsorti alajaotuste ja lisa või täiend artiklite osas. teeme siis sellise diili et teie/adminni mõtelge see kategoriseerimise asi välja mina kirjutan midagi valmis onju ;-)) --makruss 3. oktoober 2005, kell 06.05 (UTC)