Arutelu:Sofi Oksanen

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Nii tema esimene romaan "Stalini lehmad" kui ka kõigepealt näidendina ja hiljem romaanina ilmunud "Puhdistus" räägivad Eestist ja eestlastest.

Kas ei oleks korrektsem, kui mõlema raamatu pealkirjad oleks eestikeelsed antud lauses? Kuukiireneid 23. november 2009, kell 09:18 (UTC)

Oleks küll. Selle artikli kirjutamise ajal polnud lihtsalt "Puhdistus" veel eesti keeles ilmunud. --Epp 23. november 2009, kell 09:24 (UTC)

Tegin vastava pisiparanduse Kuukiireneid 23. november 2009, kell 09:34 (UTC)


Oksanenist on viimasel ajal palju kirjutatud. Need asjad võiks kokku koguda, muidu on oht, et tekib tendentslik valik. Ja retseptsioonist tuleks artiklis muidugi kirjutada. Andres 7. november 2010, kell 13:54 (EET)[vasta]

Collaboration at en:Purge (novel) on English Wikipedia[muuda lähteteksti]

Hello, I am currently collaborating on the English Wikipedia article for the novel Puhdistus on the English Wikipedia at en:Purge (novel). If you would be interested in helping, feel free to comment or add more to the article. I am sorry that I did not write this comment in Estonian, but I have no fluency in any Eastern European languages. Again, many apologies, but I hope you will come and help, Sadads 8. november 2010, kell 05:45 (EET)[vasta]