Arutelu:Simikeel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siia ei viita ükski lehekülg. Andres 1. märts 2006, kell 16.02 (UTC)

Senikaua on artikkel mõttetu, kuni pole teada, misasi on Maxis, misasi on simi ja misasi on laama-gruuba (vist simikeele dialekt). Taivo 1. märts 2006, kell 16.11 (UTC)

Ei tule kustutada, vaid toimetada. Maxis on mänge tootev firma. Mis on simid, seda tuleb täpsustada. Ma ei tea, kas õige on "simikeel" või "simi keel". Andres 1. märts 2006, kell 16.16 (UTC)

Minu meelest on seda tehiskeeleks nimetada liiast, sest keel tervikuna ei ole välja töötatud. Andres 1. märts 2006, kell 16.35 (UTC)

Kui keel tervikuna ei ole välja töötatud, siis ei saa seda "simikeelt" üldse keeleks nimetada, ei väljamõelduks (kõik tehiskeeled on ju väljamõeldud keeled) ega mingiks muuks. Kui "arenenud" peab keel üldse olema, et teda keeleks saaks nimetada? Mitu käänet, mitu isikut, mitu sõna peab olema, millised sõnatüübid võivad puudu olla? - Urmas 1. märts 2006, kell 17.01 (UTC)
Ma ei tea. Siin on tegemist niisuguse keelega, mida põhiliselt lihtsalt markeeritakse, kuigi teatud väljendeid kasutatakse järjekindlalt ühes ja samas tähenduses. See keel on välja mõeldud just selles mõttes, et seda keelt tegelikult pole olemas (ka mitte tehiskeelena), kuid fiktsionaalses maailmas on ta olemas. Fiktsionaalselt on olemas terve keel. Nähtavasti oleks selgem öelda "fiktsionaalne keel". Isegi kui selle keele sõnavarast ja ehitusest poleks midagi teada, vaid oleks teada ainult, et on niisugune keel, võiks ikkagi öelda, et see on fiktsionaalne keel, sest fiktsioonis seda kõneldakse. Ja fiktsioonis on ta just loomulik keel. Seevastu tehiskeel ei pea olema fiktsionaalne, kuid võib seda olla ning võib fiktsioonis olla ka loomulik keel, samuti võib ta fiktsioonis olla tehiskeel. Antud juhul on tegemist fiktsionaalse loomuliku keelega, mis tegelikkuses on olemas tehiskeele algetena. Andres 1. märts 2006, kell 18.20 (UTC)
Hästi. Kas "fiktsionaalne keel" on eesti- või ingliskeelne termin? - Urmas 1. märts 2006, kell 22.12 (UTC)
Ma ei väida, et see on termin. See on kirjeldus. "Väljamõeldud" Sulle ei meeldinud, ja tõepoolest, "fiktsionaalne" on täpsem. Andres 1. märts 2006, kell 22.54 (UTC)

Ma ei ole kindel pealkirja õigsuses.--WooteleF 20. aprill 2010, kell 12:01 (EEST)[vasta]