Arutelu:Safiir

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Safiirile iseloomulikke omadusi on kirjeldatud artiklis korund.

Ma ei taha norida, aga see ei ole korrektne kirjapilt. Arvan, et selle lause võiks ka ära jätta või siiski kirjeldada neid iseloomulikke omadusi ka siin. Me oleme täpsustustes kasutanud viiteid stiilis:

artiklis Korund

See ei ole ehk ka kõige korrektsem, aga ehk võiks siin niimoodi vormistada? Andres 18:59, 10 May 2005 (UTC)
Ma arvan, et sama juttu küll ei ole mõtet rääkida mitmes artiklis. Inglise wikis on tihti mindud seda teed, et tehtud lihtsalt suunamine. Näiteks rock crystal on suunatud artiklile quartz, millest võib aru saada, aga ma arvan, et kui on mõiste olemas, siis peaks olema ka artikkel, mitte suunamine. Ainult, et see artikkel ei peaks olema pikk. Tuleks lühidalt öelda, mis asi see on ja suunata pikemat juttu lugema teise artiklisse. Mis puutub korrektsusse, siis ilmselt on sul õigus. Ma ei tea kas lingi tegemine ja suure tähega kirjutamine asja oluliselt parandaks, aga mul pole ka midagi selle vastu. Linki ma alul ei teinud, sest see oleks tähendanud ühte linki kaks korda. Siim 19:13, 10 May 2005 (UTC)

Kasutaja Feja Räim, 23.06.12 Safiir on kindlasti kalliskivi, mitte vääriskivi. Ma otsin oma kaubatundmise õpetamise materjalid välja ja teen korraliku seletuse.