Arutelu:Renārs Kaupers

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See Michael Stipe tunnustus ei peaks kindlasti teises lauses olema. Ja tegelikult ütles Stipe hoopis midagi muud. See Brainstormi asi on kah ebatäpne vist. Prāta Vētra nime kasutavad nad praegu aint Lätis.--WooteleF 4. detsember 2008, kell 10:50 (UTC)

See on tore et sa kah arvad. Kuna tunnen Renars Kaupersit aastaid isiklikult, siis tean mida räägin. Stipe tunneb Kaupersit isiklikult, Kaupers intervjueeris Stipe MTV jaoks. Ta on korduvalt tunnustanud Kaupersi laulukirjutamisoskust. Nende grupi nimi oli ainult Prata Vetra, hiljem on kasutama hakkanud ka Btainstormi nime rahvusvahelise promo jaoks. On soovinud, et nüüd nimetataks neid ainult Prata Vetraks, kuna on katkestanud sidemed endiste produktsioonifirmadega. See pole siiski juurdunud. .--Kasutaja:Miller111 4. detsember 2008, kell 13:23 (UTC)

Vikipeedias on tarvis viiteid avalikult kättesaadavatele allikatele. Andres 4. detsember 2008, kell 11:27 (UTC)
Seda, mida Stipe ütles, tuleks viitega kinnitada. Praeguses viites neid sõnu ei ole. Ja nõustun ka WooteleF'iga, et see ei peaks olema teises lauses. Andres 4. detsember 2008, kell 11:29 (UTC)
Ansambli ametlikul kodulehel [1] on läti keeles nimi Prāta Vētra, inglise ja vene keeles Brainstorm. Kas koduleht ei arvesta ansambli soove? Nimest võib pikemalt rääkida artiklis Brainstorm. Otsustades kodulehe järgi ei ole ansambel nimest Brainstorm loobunud. Leian, et siin tuleks sõnastust muuta. Andres 4. detsember 2008, kell 11:36 (UTC)
Stipe arvamuse järele pandud viites ei ole kirjas, et Stipe peab teda üheks maailma andekamaks laulukirjutajaks. Ta ütles seal, et Kaupers on andekas.--WooteleF 4. detsember 2008, kell 12:01 (UTC)
Jah, just. Ta võis seda öelda kuskil mujal, aga viidatud allikas neid sõnu pole. Andres 4. detsember 2008, kell 12:11 (UTC)


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 01:12 (EEST)[vasta]