Arutelu:Rautakirja Estonia

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin on segane lugu. Minu meelest peaks eelkäijate kohta olema eraldi artiklid, samuti peaksid kaubamärkide kohta olema märksõnad. Andres 16. august 2011, kell 01:23 (EEST)[vasta]

nõus. liigutasin asju veidi selles suunas, rohkem ei jaksa, lähen magama ära. mõned märkused veel, kuidas asju parandada saaks ja muidu selgituse mõttes.
tegin Rautakirja Oy kohta eraldi artikli. Sanoma kontsernist võiks ka — mitu divisjoni neil yldse on, millega tegelevad, yhtlasi saaks linkida näiteks Helsingi börsi lehekylje seda kohta, kus nende kvartaliaruanded yleval ja vabalt loetavad on. neis aruandeis võiks olla mõnikord mokaotsast juttu ka tegevusest Eestis.
ja kogu selle ilmselt Soraineniga koostöös tehtud ymberstruktureerimise tagamaade kohta nad ilmselt ka kirjutasid aruannetes midagi, mis teeks kogu loo selgemaks. võib-olla oli seotud kuidagi Finnkino myygiga.
Lehepunkt AS-i, Lehepunkt OÜ ja Lehepunkti kaubamärgi kohta kolme peale piisaks minu meelest algatuseks yhest artiklist. R-kioski kui nähtuse ja kaubamärgi artikkel võiks minu meelest eraldi olla. R Kiosk Eesti AS-i kohta võiks siinsamas kirjutada. Ohpuu 16. august 2011, kell 03:15 (EEST)[vasta]


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 00:51 (EEST)[vasta]