Arutelu:Otto Hermann

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ega see kuskilt maha pole kirjutatud? --Epp 4. september 2009, kell 06:39 (UTC)

Ärge kahtlustage. Kirjanduse loetelu on juurde antud. Selle ja minu enda koostatud raadiosaadete põhjal on see lugu tehtud. Minu nimi on Mati Märtin ja andmeid minu kohta võite leida Eesti Muusika Biograafilisest Leksikonist. Tegin teile ka Juhan Simmi. Arvasin, et võin Vikipeediale kasulik olla. Sellises kahtlustuste õhkkonnas ma aga kaastööd enam tee. On vist õigem, kui kustutan ka oma seni tehtud lood maha. 4.september 2009
Eks taolistel kahtlustustel on omad põhjused. Enamasti on sellised isikupärased tekstid justnimelt maha kirjutatud. Kindlasti ei mõelnud Epp sellega midagi halba, lihtsalt suur hulk kopipeisti on adminnid umbusklikes teinud. Loodetavasti suhtute mõistvalt ja peate võimalikuks ka edaspidi Vikipeediasse kaastööd teha.--WooteleF 4. september 2009, kell 13:58 (UTC)
See küsimus ei olnud tõesti kuidagi isiklik ega halvasti mõeldud. Oleks piisanud vastusest, et ei ole maha kirjutatud. Paratamatult võib ju kahtlus tekkida, sest seda juhtub kogu aeg. Mina soovitaksin ikkagi registreeritud kasutajaks hakata, sest siis saaks ka varasemate kaastööde järgi kirjutaja usaldusväärsuse üle otsustada. --Epp 4. september 2009, kell 18:29 (UTC)

Hüva! Mõtlen selle peale. Võib-olla registreerin end, kuigi pole sellest eriti vaimustatud - ei kavatse nimelt massiliselt kaastöid teha. Aga kui edaspidi peaksin veel midagi kirjutama, riputan külge sildi: "See lugu pole kusagilt maha kirjutatud." Õigupoolest oleksin pidanud rõõmustama, mitte solvuma, kuna ilmselt lugu paistis "kahtlaselt hea". Vaatasin, mida Vikis muusikute kohta on kirjutatud. "Rasva protsenti" annaks tõsta peaaegu iga märksõna juures. Ja muide - muusikateadlast Vilja Paalmat pole olemas, on Vilma Paalma. 4.sept.2009

See on nüüd korras. Oma postitustele saad alla kirjutada vajutades redigeerimiskasti kohal olevatest nuppudest paremalt teist.--WooteleF 4. september 2009, kell 18:50 (UTC)
Tore! Ja ega nimega kasutajal pole ju kohustust regulaarselt kaastööd teha. Vilma Paalma parandasin ära. --Epp 4. september 2009, kell 18:54 (UTC)