Arutelu:Myrdal

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Teistes vikipeediates (isegi norrakeelses) info sellest asulast puudub, on ainult info Myrdali raudtaajaama kohta (en:Myrdal Station). en:Myrdal on täpsustusleht. Geonarva 11. august 2009, kell 12:31 (UTC)

GeoNames annab küll sellise koha nime. Ja GeoNorges on näha, et kümmekond maja on ka seal. Mõned neist küll ilmselt seotud raudteega. Seal tundub olevat raudteerongide depoo. Nii, et annab küll asustatud koha mõõdud välja.--Rünno 11. august 2009, kell 13:08 (UTC)
On küll olemas, piiisikene tore asula, millest tõepoolest pole eriliselt palju infot ning seetõttu tuligi idee seda veidikene siia tekitada, sest ise oli vaja sealt läbi minna (seesama Rallarvegen teemaks) ja oli vaja tausta veidi teada saada. Tegemist ei ole seejuures suvalise raudteedepooga - omal ajal oli seal oma restoran, kohvikud jne, sest siis oli rong n-ö A-transport ja seal käis ka elu. :) --Echoecho 11. august 2009
Aga tundub siiski, et tegemist on piirkonna nimega. Ei lea kuskilt viidet, et oleks tegemist külaga. On küll olemas Myrdalen'i nimeline org, aga see ei puutu teemasse. Ilmselt tuleb ikkagi piirduda raudteejaamaga. Mis sest, et hotell jne.--Rünno 11. august 2009, kell 17:13 (UTC)